HOK-Elanto palkitsee jo toistamiseen henkilökuntaansa koronavuoden erinomaisesta työstä
HOK-Elanto kiittää kaupoissaan ja ravintoloissaan työskenteleviä työntekijöitään erinomaisesta työstä, jaksamisesta ja joustavuudesta palkitsemalla heidät kannustepalkkioilla koronapandemian aiheuttamana poikkeuksellisena vuotena. Nyt joulukuussa maksetun kannustepalkkion lisäksi HOK-Elanto kiitti henkilöstöään kannustepalkkiolla myös toukokuussa, jolloin elettiin koronapandemian alkua. Kokonaisuudessaan koronavuoden kannusteita maksetaan kauppa- ja ravintolahenkilökunnalle 2 miljoonan euron arvosta.

Rahallisen kannustepalkkion lisäksi HOK-Elanto muistaa tänä jouluna jokaista työntekijäänsä ruokajoululahjalla, joka on arvoltaan 100 euroa. Joululahjan arvo kaksinkertaistettiin tänä vuonna edellisvuosista.
- Koronavuosi on vaatinut erityisesti kaupoissamme ja ravintoloissamme työskentelevältä henkilöstöltämme äärimmäistä joustavuutta ja jaksamista. Olemme erittäin kiitollisia ja ylpeitä siitä sitoutuneisuudesta ja joustavuudesta, jota he ovat tänä vuonna osoittaneet, sanoo HOK-Elannon toimitusjohtaja Veli-Matti Liimatainen.
Koronavuoden kannusteita maksetaan HOK-Elannon kaupoissa ja ravintoloissa työskentelevälle henkilöstölle yhteensä 2 miljoonan euron arvosta. Korona on vaikuttanut erityisesti juuri kauppojen ja ravintoloiden arkeen monin tavoin. Kaikissa yksiköissä on tehty runsaasti toimenpiteitä turvallisuuden varmistamiseksi.
- Henkilöstömme on huolehtinut keväästä lähtien toimenpiteistä, joilla on varmistettu koronaturvallisuus. Tämä on tarkoittanut sekä tarkkuutta ja huolellisuutta että joustavuutta ja sopeutumista täysin uuteen tilanteeseen ja arkeen, Liimatainen sanoo.
Koronan aiheuttama poikkeusvuosi on vaatinut HOK-Elantolaisilta paitsi koronaturvallisuuteen liittyviä toimenpiteitä, myös osalle täysin uusiin työtehtäviin siirtymistä. Kun koronan aiheuttamat poikkeustoimet sulkivat ravintolat keväällä, tarve ravintola-alan työntekijöille väheni dramaattisesti samalla kun kauppojen työmäärä kasvoi. Kun työt ravintoloissa olivat loppumassa, tarjosi HOK-Elanto parin vuorokauden sisällä ravintola-ammattilaisilleen mahdollisuuden siirtyä kaupan alalle turvaamaan asiakkaiden ruokahuoltoa. Järjestely jatkuu yhä eikä tarvetta lomautuksille ole ollut.
Yhteyshenkilöt
toimitusjohtaja Veli-Matti Liimatainen, p. 010 7660700, veli-matti.liimatainen@sok.fi
viestintäpäällikkö Anniina Korpela, p. 010 7660593, anniina.korpela@sok.fi
Kuvat
Tietoja julkaisijasta
HOK-Elanto, Stadin oma lafka, on S-ryhmän suurin alueosuuskauppa, jonka omistavat sen yli 630 000 asiakasomistajataloutta. Vuosittainen liikevaihtomme on yli 2 miljardia euroa, ja yritys työllistää noin 6 000 henkilöä.
Toimintaa ohjaavia perusarvoja ovat asiakasomistajan etu, osaava henkilökunta, kyky muuttua, vastuullisuus ja tuloksellisuus.
HOK-Elanto tuottaa etuja ja palveluja pääkaupunkiseudun ja lähialueiden asukkaille. Toimialueemme kattaa Espoon, Helsingin, Hyvinkään, Järvenpään, Keravan, Mäntsälän, Nurmijärven, Tuusulan ja Vantaan. Marketteja, tavarataloja, ravintoloita, liikennemyymälöitä ja muita toimipaikkoja alueellamme on yli 300.
Tilaa tiedotteet sähköpostiisi
Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.
Lue lisää julkaisijalta HOK-Elanto
Pääkaupunkiseutu vetää vegetrendiä 21.1.2021 11:50:57 EET | Tiedote
Kasvisten osuus suomalaisten lautasilla lisääntyy vuosi vuodelta. Vegetrendi näkyy koko maassa, mutta pääkaupunkiseudulla vegaanisten tuotteiden osuus elintarvikkeista on 50 prosenttia muun Suomen keskiarvoa korkeampi. Kasvispohjaisia juomia suositaan tuplasti Suomen keskiarvoa enemmän, osoittaa S-ryhmän ruokakauppojen myyntidata.
HOK-Elanto avaa uusia kauppoja Espoossa 18.1.2021 11:48:33 EET | Tiedote
Pääkaupunkiseudun ja metropolialueen yhdeksässä kunnassa operoiva osuuskauppa HOK-Elanto investoi palveluidensa kehittämiseen lähivuosina rajusti erityisesti Espoossa.
Alkaako jouluruoka tympiä nopeasti? Hävikkiruoan hyödyntämisen asiantuntija neuvoo reseptit, joilla syöt kinkkua ja laatikkoa vielä vaikka uutenavuotena22.12.2020 12:45:00 EET | Tiedote
S-marketin hävikkiruokaa annoksissaan hyödyntävän Happy Farmer -ravintolaperheen keittiöpäällikön Jussi Kuuluvaisen kehittämät uudet reseptit tuovat joulun yli jääneeseen ruokaan uutta elämää niin, että jouluherkkuihin helposti kyllästyväkin voivat niitä syödä. Kuuluvainen kehottaa ruoan poisheittämisen sijaan kokeilemaan rohkeasti uusia yhdistelmiä.
Tavoitteena turvallinen asiointi - HOK-Elannon kaikki Prismat avoinna 24/7 joulunalusviikolla15.12.2020 11:00:00 EET | Tiedote
Viimejouluiseen tapaan kaikki HOK-Elannon 14 Prismaa ovat joulua edeltävän viikon avoinna vuorokauden ympäri. Kokemukset ovat osoittaneet, että asiakkaat arvostavat laajoja aukioloaikoja, asioinnin helppoutta ja joustavuutta niin arkena kuin erityisesti juhlapyhien alla.
HOK-Elanto lähtee joulukauppaan ennätyksellisen laajoilla aukioloajoilla – tarkoituksena välttää ruuhkia korona-aikana15.12.2020 11:00:00 EET | Tiedote
HOK-Elannon Prismat, S-marketit, Alepat ja Food Market Herkut ovat tänä vuonna auki jouluaattoa edeltävällä viikolla ennätyksellisen laajoilla aukioloajoilla. Laajat aukioloajat mahdollistavat jouluostosten tekemisen ruuhkia välttäen, vaikka keskellä yötä. Jouluruoat on mahdollista tilata myös verkosta.
Pääkaupunkiseudun julkisessa liikenteessä muistutetaan turvaväleistä pehmeillä keinoilla - penkeillä istuvilla jättipehmoleluilla15.12.2020 07:30:00 EET | Tiedote
Julkinen liikenne on tärkeä osa toimivaa yhteiskuntaa myös poikkeusaikana. HOK-Elannon Prismat haluavat yhdessä Savonlinjan kanssa ilahduttaa asiakkaitaan joulun alla hauskalla tempauksella pääkaupunkiseudun lähiliikenteessä. Paikallisbussien penkeille on tuotu istumaan nalleja, jotka muistuttavat pitämään pientä väliä kanssamatkustajiin. Tempauksen jälkeen pehmot lahjoitetaan Uuden lastensairaalan potilaille yhteistyössä Lastenklinikoiden Kummien kanssa.
Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.
Tutustu uutishuoneeseemme