Hämeen ELY-keskus

Hollolassa Meijerin silta uusitaan kevään ja kesän 2023 aikana

Jaa
Valmistelevat työt kohteessa aloitetaan jo 27.3.2023 klo 10:00, mutta varsinaiset Meijerin sillan uusimistyöt ajoittuvat 2.5.–9.8.2023. Uusimistyön ajaksi ajoneuvoliikenne ohjataan viereisen kevyen liikenteen sillan kautta, jonka painorajoitus on 9 tonnia. Tämän vuoksi raskas liikenne ohjataan kiertotielle.
Meijerin silta.
Meijerin silta.

ELY-keskus uusii Meijerin sillan Hollolassa kevään ja kesän 2023 aikana. Meijerin silta sijaitsee Hollolan Kalliolassa Paimelantien (14119) ylittäessä Haritunjoen.

Työt kohteessa aloitetaan valmistelevilla töillä jo 27.3.2023 klo 10:00. Valmisteluvaiheen aikana ajoneuvoliikenne siirretään kulkemaan yhdellä kaistalla, ja liikennettä ohjataan liikennevaloin. Kevyt liikenne ohjataan nykyisen ajoneuvosillan reunaan.

Varsinaiset sillan uusimistyöt ajoittuvat toukokuusta elokuulle. Uusimistöiden aikana 2.5.–9.8.2023 ajoneuvoliikenne ohjataan viereisen kevyen liikenteen sillan kautta. Liikennettä ohjataan liikennevaloin. Uusimistöiden aikana sillan painorajoitus ajoneuvoliikenteelle on 9 tonnia. Raskas liikenne ohjataan kiertotielle Vt24:n ja tien 14127 eli Paimelanraitin kautta. Kevyt liikenne ohjataan sillan uusimisen ajaksi rakennettavalle työnaikaiselle kevyen liikenteen sillalle.

Työt valmistuvat syyskuun 2023 aikana.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Tilaajana toimii:
Terhi Siltanen, ELY-keskus,
0295 021 348


Pääurakoitsijana toimii:
Oteran Oy
Timo Aaltonen, 050 535 2986

Kuvat

Meijerin silta.
Meijerin silta.
Lataa

Liitteet

Tietoja julkaisijasta

Hämeen ELY-keskus
Hämeen ELY-keskus
Kirkkokatu 12
15140 Lahti

0295 025 000http://www.ely-keskus.fi/web/ely/ely-hame

ELY-keskukset ovat valtion viranomaisia, jotka edistävät alueellista kehittämistä hoitamalla valtionhallinnon toimeenpano- ja kehittämistehtäviä alueilla. ELY-keskukset hoitavat elinkeinoihin, työvoimaan, osaamiseen sekä liikenteeseen ja infrastruktuuriin että ympäristöön ja luonnonvaroihin liittyviä tehtäviä. ELY-keskukset kehittävät ja tukevat taloudellista, sosiaalista ja ekologisesti kestävää hyvinvointia.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Hämeen ELY-keskus

Jätekuljetukset jälleen viranomaisten tehotarkkailussa Hämeessä9.6.2023 15:15:12 EEST | Tiedote

Hämeen ELY-keskus ja Hämeen poliisilaitos järjestivät yhteisratsian jätekuljetusten valvomiseksi Päijät- ja Kanta-Hämeessä kesäkuun alussa. Hämeenlinnassa, Lahdessa ja Riihimäellä tarkastukseen sisältyi kuljetuskaluston asianmukaisuuden, kuljetettavina olleiden jätteiden ja kuljetuksiin liittyvien asiapapereiden tarkastus. Jätekuljetusten valvontaa tehtiin nyt toisen kerran ELY-keskuksen ympäristövalvonnan ja poliisin yhteistyönä. Tulosten perusteella yhteistyötä ja tämän kaltaisia valvontaiskuja ja -teemoja tullaan jatkamaan.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme