Holvi

Holvi ja Uber yhteistyöhön - kuljettajille vaivaton tapa ryhtyä yrittäjäksi

Jaa
Holvi ja Uber yhteistyössä tarjoavat Uberin partnereille helpon tavan ryhtyä yrittäjäksi ja hoitaa taloudenhallinnalliset velvoitteensa. Uber ja Holvi haluavat varmistaa, että jokainen uusi yrittäjä voi helposti virallistaa toimintansa y-tunnuksella, avata yritystilin ja järjestää talouden kuntoon tehokkailla työkaluilla sekä päästä nopeasti vauhtiin Uberin partnerina.

Kyydinjakopalvelu Uber käynnistää toimintansa uudelleen Suomessa kesällä uuden liikennepalvelulain tultua voimaan. Uber ja Holvi haluavat yhteistyön myötä tarjota kuljettajille tukea yrityksen perustamiseen liittyvissä asioissa, jotta yrittäjäksi ryhtyminen on mahdollisimman helppoa.

Yhteistyö mahdollistaa Uberin partnereille helpon tavan hoitaa yritystoiminnan taloudenhallinta ja muut viralliset velvoitteet, kuten esimerkiksi kirjanpito ja verotus. Holvilta ja sen kattavasta tilitoimistoverkostosta tuoreet yrittäjät saavat yritystilin, tarvitsemansa taloudenhallinnan työkalut ja kirjanpidon palvelut yhdessä paketissa, ja he voivat keskittyä vain ajamiseen.

“Uuden lain myötä liikennepalvelualalla yrittäminen mahdollistuu yhä useammalle. Yhteistyössä Holvin kanssa voimme yksinkertaistaa yrittämisen rutiineja, jotta partnerit voivat paremmin keskittyä ajamiseen ja asiakkaidensa palvelemiseen”, kertoo Uberin Suomen ja Ruotsin maajohtaja Joel Järvinen.

Holvin perustivat suomalaiset yrittäjät, jotka halusivat helpottaa yrittäjän arkea. Holvin toimitusjohtaja Antti-Jussi Suominen kommentoi yhteistyötä seuraavasti:

“Työn tekemisen eri muodot kehittyvät jatkuvasti ja alustatalous ja siihen liittyvä ammatinharjoittaminen on uusi kasvava trendi yhteiskunnassamme. Me Holvilla haluamme olla mukana rakentamassa tätäkin uutta yrittäjyyden muotoa ja helpottaa siihen liittyvien velvollisuuksien hoitamista. Tulemme jatkossa näkemään varmasti muitakin esimerkkejä alustatalouden yleistymisestä ja sen kautta perinteisten palkkatyösuhteiden vähenemisestä - kehitämme Holvia tukemaan myöskin näitä työnteon muotoja.¨

Katsoaksesi videon lähteestä www.youtube.com, anna hyväksyntä sivun yläosasta.Holvi intro

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Lisätietoja antavat:
Outi Sjoman / Uber, +358 40 5383 491, outi.sjoman@uber.com
Elina Räsänen / Holvi , +358 050 3888 207, elina@holvi.com

Kuvat

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Holvi
Kaikukatu 2C
00530 Helsinki

https://www.holvi.com/fi/

Uberin visio on tarjota luotettava liikkumisen keino kaikille, kaikkialla. Aloitimme vuonna 2010 ratkaistaksemme yksinkertaisen ongelman: kuinka saada kyyti ovelle napin painalluksella? Yli kahdeksan vuotta ja viisi miljardia kyytiä myöhemmin olemme alkaneet ratkaista paljon suurempaa ongelmaa; kuinka vähentää ruuhkia ja liikenteen aiheuttamia päästöjä tuomalla yhä enemmän ihmisiä pienempään määrään yksityisautoja.

Holvi on uudenlainen yrittäjille suunniteltu yritystili, joka yhdistää kaikki yrittäjän tärkeimmät työkalut ja sähköisen taloudenhallinnan yhteen käyttäjäystävälliseen palveluun. Holvi on osa espanjalaista BBVA-pankkikonsernia, ja toimintaa on tällä hetkellä Suomessa, Saksassa ja Itävallassa sekä yhteistyösopimus Viron e-Residency-ohjelman kanssa. www.holvi.com