Honor Finland

HONOR 9X myyntiin 18. marraskuuta

Jaa

Matkapuhelinvalmistaja HONORin uusin puhelin erottuu edukseen poikkeuksellisella FullView-näytöllä ja 48 megapikselin kolmoiskameralla.

HONOR 9X -puhelimen ennakkomyynti alkaa 11. marraskuuta.
HONOR 9X -puhelimen ennakkomyynti alkaa 11. marraskuuta.

HONOR lanseeraa tässä kuussa Suomeen X-sarjansa uusimman tulokkaan HONOR 9X:n, joka on saatavilla kahdessa eri värissä, Midnight Black ja Sapphire Blue. Puhelimen ennakkomyynti aloitetaan maanantaina 11.11. ja se on ostettavissa HONOR-jälleenmyyjiltä 18.11. alkaen. Puhelimen hinta on 249 euroa. 

HONOR 9X:n kehittynyt teknologia korostuu erityisesti valokuvauksessa ja puhelimen suorituskyvyssä. Puhelimesta löytyy 48 megapikselin kolmoiskamera, jonka tekoälyä hyödyntävä AIS Super Night -tila mahdollistaa onnistuneet pimeäkuvat. Lisäksi 120 asteen superlaajakulmakamera varmistaa tarkat ja laadukkaat kuvat jokaisella otoksella.

Edistyksellisten kameraominaisuuksien lisäksi puhelimesta myös löytyy 6,59 tuuman HONOR FullView -nestekidenäyttö, joka tarjoaa käyttäjälle sujuvan katselukokemuksen. Näytön lisäksi suunnittelutyössä on panostettu takapaneeliin, jonka Dynamic X -muotoilu heijastaa ja taittaa valoa näyttävästi.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Jenni Pöyry
Mellakka Helsinki
jenni@mellakkahelsinki.fi
050 343 2061

Kuvat

HONOR 9X -puhelimen ennakkomyynti alkaa 11. marraskuuta.
HONOR 9X -puhelimen ennakkomyynti alkaa 11. marraskuuta.
Lataa

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Honor Finland
Honor Finland
Läkkisepäntie 23
00620 Helsinki

https://www.hihonor.com/fi/

Honor on Huawei Groupin johtava älypuhelinperhe. Se on tarkoitettu vaativille ja rohkeille diginatiiveille. Huawein tuotteita ja palveluja on saatavilla yli 170 maassa, ja niitä käyttää kolmasosa maailman väestöstä. Huawei oli vuonna 2017 maailman kolmanneksi suurin puhelinvalmistaja toimitettujen puhelinten kappalemäärissä mitattuna.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Honor Finland