Honor Finland

HONOR tuo Suomeen uuden älyrannekkeen

Jaa

Matkapuhelin- ja älylaitevalmistaja HONOR tuo Suomen markkinoille uuden HONOR Band 5 -älyrannekkeen. Lisäksi HONOR 20 Pro -lippulaivapuhelin on pian saatavilla myös näyttävässä helmiäisvalkoisessa sävyssä.

Uusi HONOR Band 5 -älyranneke eroaa edeltäjistään päivitettyjen asetusten lisäksi täysin uusilla ominaisuuksilla. Se muun muassa tarjoaa lisää vaihtoehtoja käyttäjän liikkujaprofiiliin tekoälyä hyödyntäen. Lisäksi rannekkeessa on etälaukaisin, jonka avulla käyttäjä voi helposti ottaa valokuvia omalla älypuhelimella.

Älyrannekkeessa on Amoled Full Color -näyttö, tyylikäs kellotaulu sekä reaaliaikainen sykemittari. Sen lisäksi ranneke tarjoaa älykästä dataa unesta, tunnistaa liikkeen myös uidessa ja on vedenpitävä 50 metrin syvyyteen asti.

HONOR tuo Suomen markkinoille myös HONOR 20 Pro -lippulaivapuhelimensa uudessa näyttävässä helmiäisvalkoisessa Icelandic Frost -värissä. Puhelimen uusi sävy tulee myyntiin HONOR-jälleenmyyjille torstaina 10. lokakuuta.Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Essi Kautonen
Marketing Manager
Honor Finland
+358 50 368 2985
essi.kautonen@huawei.com

Kuvat

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Honor Finland
Honor Finland
Läkkisepäntie 23
00620 Helsinki

https://www.hihonor.com/fi/

Honor on Huawei Groupin johtava älypuhelinperhe. Se on tarkoitettu vaativille ja rohkeille diginatiiveille. Huawein tuotteita ja palveluja on saatavilla yli 170 maassa, ja niitä käyttää kolmasosa maailman väestöstä. Huawei oli vuonna 2017 maailman kolmanneksi suurin puhelinvalmistaja toimitettujen puhelinten kappalemäärissä mitattuna.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Honor Finland