Vaasan kaupunki - Vasa stad

Hotelliremontti aiheuttaa tilapäisiä liikennejärjestelyjä Hovioikeudenpuistikolla

Jaa

Katualue aidataan Hovioikeudenpuistikko 18 kohdalla hotellikiinteistön uudistuksen vuoksi. Alueella on voimassa poikkeukselliset liikennejärjestelyt. Ohikulkijoita pyydetään noudattamaan erityistä varovaisuutta työmaa-alueen läheisyydessä.

Uudistuksen aikana uusitaan muun muassa hotellin pysäköintikellari ja julkisivu. Kiinteistön ympärillä olevia katualueita tarvitaan varastointia ja nostureita varten. Katualueita aidataan Hovioikeudenpuistikon lisäksi Pitkälläkadulla ja Kauppamatkustajankujalla.

Kevyt liikenne siirretään mahdollisuuksien mukaan kadun toiselle puolelle sekä Hovioikeudenpuistikolla, että Pitkälläkadulla, ja kulku hotellikiinteistön läpi estetään Pitkänkadun ja Kauppamatkustajakujan välillä. Työmaan vuoksi alueella on myös muutama pysäköintipaikka vähemmän.

Työt alkavat 16.1.2023 ja ne kestävät alustavasti 31.1.2024 saakka. Toivomme ohikulkijoita noudattamaan erityistä varovaisuutta työmaa-alueen läheisyydessä.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Jori Löfbacka
Liikennejärjestelypäällikkö
+358 40 3543494

Jaakko Lehtonen
Vastaava työnjohtaja, WestGroup Oy Ab
+358 50 3396469

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Vaasan kaupunki - Vasa stad
Vaasan kaupunki - Vasa stad
PL / PB 3
65101 Vaasa

+358 6 325 1111http://www.vaasa.fi

Vaasa on Pohjolan energiapääkaupunki, jossa on helppo olla onnellinen.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Vaasan kaupunki - Vasa stad

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme