HSL Helsingin seudun liikenne

HSL kerää kommentteja Kivistön linjastoluonnoksesta 22.12. saakka

Jaa

Kivistön linjastosuunnitelman luonnos on julkaistu HSL:n blogissa, jossa sitä voi kommentoida sunnuntaihin 22.12. asti.

HSL toivoo kommentteja luonnoksesta ensisijaisesti blogiin. Palautetta voi jättää myös HSL:n palautejärjestelmään sekä asiakaspalveluun. Kommentointiajan jälkeen suunnittelijat käyvät palautteen läpi ja viimeistelevät suunnitelman alkuvuodesta.

Linjastoluonnos koskee bussilinjoja 431-434, 443-447, 576, 616 ja 971. HSL:n tavoitteena on saada uusi linjasto käyttöön elokuussa 2021.

Suunnitelman tavoitteena on selkeyttää linjastoa, helpottaa matkustamista keskeisiin kohteisiin ja mahdollistaa tasaisemmat vuorovälit. HSL on myös ottanut huomioon matkustajien toiveet varhaisaamun ja yöajan palvelusta.

HSL on hyödyntänyt luonnoksen laatimisessa syksyllä tehtyä liikkumiskyselyä sekä asiakkaiden antamaa palautetta. Liikkumiskyselyn tuloksia syvennettiin työpajassa, jossa HSL:n suunnittelijat keskustelivat alueen asukkaiden kanssa erilaisista linjastovaihtoehdoista.

HSL järjestää asukastilaisuuden Kivistössä asukastila Rubiinissa maanantaina 16.12. klo 13.30–19. Tilaisuudessa voi keskustella luonnoksesta ja antaa siitä palautetta linjaston  suunnittelijoille.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Joukkoliikennesuunnittelija Ville Juselius, HSL, puhelin 040 657 5556

Kuvat

Linkit

Tietoja julkaisijasta

HSL Helsingin seudun liikenne
HSL Helsingin seudun liikenne
Opastinsilta 6 A
00520 Helsinki

09 4766 4444http://www.hsl.fi

HSL Helsingin seudun liikenne vastaa seudun joukkoliikenteen suunnittelusta ja tilaamisesta sekä Helsingin seudun liikennejärjestelmäsuunnitelman laatimisesta. Kuntayhtymässä on 390 työntekijää ja liikevaihto noin 700 milj. euroa vuodessa. HSL:n järjestämässä liikenteessä tehdään vuosittain yli 370 miljoonaa matkaa, mikä on 66 % kaikista Suomen joukkoliikennematkoista. Yhteystietoja medialle: www.hsl.fi/viestinta

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta HSL Helsingin seudun liikenne

HSL:n hallituksen päätöksiä 11.2.202011.2.2020 12:45:26 EETTiedote

Sisäisen tarkastuksen yhteenvetoraportti vuodelta 2019 ja tarkastussuunnitelma 2020 Hallitus päätti merkitä tiedoksi sisäisen tarkastuksen yhteenvetoraportin vuodelta 2019 ja sisäisen tarkastuksen tarkastussuunnitelman vuodelle 2020. Sisäinen valvonta on osa kuntalain mukaista kuntayhtymän hallinnon ja talouden valvontaa. LINKKI PÖYTÄKIRJAAN Ostotarjouksen tekeminen Helsingin seudun ympäristöpalvelut (HSY) -kuntayhtymän omistamista kiinteistöosakeyhtiön osakkeista Hallitus päätti tarjota Helsingin seudun ympäristöpalvelut -kuntayhtymälle 4,1 miljoonaa euroa Kiinteistöosakeyhtiö Asemapäällikönkatu 5:n osakkeista, ja osakkeiden omistus ehdotetaan siirrettäväksi HSL:lle 1.5.2020 alkaen. HSL siis aikoo ostaa päätoimipisteensä rakennuksesta HSY:n omistaman osuuden. Kaupan jälkeen HSL:n omistusosuus kiinteistöosakeyhtiöstä olisi 69,73 prosenttia. LINKKI PÖYTÄKIRJAAN Transit PSP -maksuvälityspalvelujen hankinta Hallitus päätti valita transit PSP -maksuvälityspalvelujen tarjoajaksi LittlePayn,

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme