HSL Helsingin seudun liikenneHSL Helsingin seudun liikenne

HSL luopuu yleisestä maskisuosituksesta

Jaa

Helsingin seudun joukkoliikenteen vahva maskisuositus päättyy. Pääkaupunkiseudun koronakoordinaatioryhmä on päivittänyt alueellista maskisuositusta THL:n linjauksen pohjalta. Asiantuntija-arvioiden mukaan tilanne on sellainen, että yleisistä maskisuosituksista voidaan siirtyä henkilökohtaiseen harkintaan.

Kiitämme asiakkaitamme ja liikennehenkilöstöä yhteisestä vastuun kantamisesta näinä kahtena koronavuotena. Kun tartunta-aallot ovat olleet pahimmillaan, asiakkaamme ovat kiitettävällä tavalla ottaneet kanssamatkustajat huomioon, jotta kaikilla olisi turvallinen olo joukkoliikenteessä. Maskien käyttö on luonnollisesti ollut tässä se näkyvin osa.

Helsingin sairaanhoitopiiri suosittelee edelleen maskin käyttämistä, jos oman tai perheenjäsenen terveydentilan kannalta siitä on hyötyä. Maskin käyttäminen myös muutoin oman harkinnan mukaan on sallittua ja suositeltavaa joukkoliikenne mukaan lukien.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

turvallisuusasiantuntija Sami Hulkkonen, puh. 040 663 4496

Tietoja julkaisijasta

HSL Helsingin seudun liikenne
HSL Helsingin seudun liikenne
Opastinsilta 6 A
00520 Helsinki

09 4766 4444http://www.hsl.fi

HSL Helsingin seudun liikenne vastaa seudun joukkoliikenteen suunnittelusta ja tilaamisesta sekä Helsingin seudun liikennejärjestelmäsuunnitelman laatimisesta. Kuntayhtymässä on 420 työntekijää, ja liikevaihto noin 700 milj. euroa vuodessa. HSL:n järjestämässä liikenteessä tehtiin ennen koronaa yli 390 miljoonaa matkaa vuodessa. Korona on vaikuttanut merkittävästi joukkoliikenteen käyttöön, ja matkustajamäärämme ovat nyt noin 40 prosenttia pienemmät. Yhteystietoja medialle: www.hsl.fi/viestinta

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta HSL Helsingin seudun liikenne

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme