HSL Helsingin seudun liikenne

HSL myi 162 456 kausilippua alennuskampanjansa aikana

Jaa

HSL:n historian suurin alennuskampanja oli myynnillisesti menestys. Myimme kampanjan aikana yhteensä 162 456 kappaletta 30 vuorokauden aikuisten kausilippua puoleen hintaan. Tavoitteemme, 100 000 HSL-sovelluksessa myytyä kausilippua, ylittyi siis reippaasti. Kampanjan teemana oli Vuoden odotetuin comeback.

Koronapandemian aikana joukkoliikennematkustus ja lipputulomme ovat laskeneet merkittävästi. Olemme myyneet pandemian aikana keskimäärin noin 91 000 aikuisten kausilippua kuukaudessa, ja ennen koronaa myynti oli keskimäärin noin 163 500 aikuisten kausilippua. Nämä luvut sisältävät sekä HSL-kortille että HSL-sovellukseen myydyt liput.

”Olemme iloisia, että monet ovat palanneet joukkoliikenteen käyttäjiksi usean kuukauden tauon jälkeen. Teemme kaikkemme, että suotuisa kehitys jatkuu myös loppuvuoden ja ensi vuoden. Matkustajamäärien kasvattaminen on ensisijaista joukkoliikenteen hyvän palvelutason turvaamiseksi tulevaisuudessakin”, sanoo HSL:n myynti ja asiakkuus -osaston johtaja Mari Flink.

Kampanjalipun ostaneista kokonaan uusia sovellusasiakkaita – sellaisia, jotka eivät aiemmin ole käyttäneet HSL-sovellusta – oli noin 14 400. Uusia sovelluksen kausiasiakkaita ostajista oli noin 71 100. Valtaosa alennuslipuista oli AB-alueen lippuja, joita myydään muutenkin eniten.

Alennuslipun hankkineille tekemässämme kyselyssä runsaat 90 prosenttia on kertonut olevansa tyytyväinen kausilipun käyttöön HSL-sovelluksessa. Hieman yli 60 prosenttia aikoo hankkia tulevaisuudessakin lipun sovelluksemme kautta muun muassa siksi, että se on helppoa ja puhelin on aina mukana. Kysely on edelleen käynnissä ja siihen on vastannut jo lähes 13 000 ihmistä. Hyödynnämme kyselyssä saatua palautetta palveluidemme kehittämisessä.

Yhteyshenkilöt

Tarja Jääskeläinen
myyntipäällikkö
p. 050 385 5043

Mari Flink
osastonjohtaja, asiakkuus ja myynti
p. 040 715 0440

Kuvat

Tietoja julkaisijasta

HSL Helsingin seudun liikenne
HSL Helsingin seudun liikenne
Opastinsilta 6 A
00520 Helsinki

09 4766 4444http://www.hsl.fi

HSL Helsingin seudun liikenne vastaa seudun joukkoliikenteen suunnittelusta ja tilaamisesta sekä Helsingin seudun liikennejärjestelmäsuunnitelman laatimisesta. Kuntayhtymässä on 390 työntekijää ja liikevaihto noin 700 milj. euroa vuodessa. HSL:n järjestämässä liikenteessä tehdään vuosittain yli 370 miljoonaa matkaa, mikä on 66 % kaikista Suomen joukkoliikennematkoista. Yhteystietoja medialle: www.hsl.fi/viestinta

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta HSL Helsingin seudun liikenne

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme