HSL Helsingin seudun liikenne

HSL-sovelluksen toimintahäiriö jatkuu, lipun ostaminen ei välttämättä onnistu

Jaa

HSL-sovelluksen laaja toimintahäiriö jatkuu eikä lipun ostaminen välttämättä onnistu. Myös voimassa olevan kausilipun näkymisessä puhelimessa voi olla edelleen häiriöitä.

Sovelluksen taustapalvelimessa on häiriö, joka aiheuttaa palvelun kuormittumista ja sen myötä häiriöitä lipun ostamiseen. Asiaa on selvitetty läpi yön ja ratkaisu pyritään löytämään mahdollisimman pian. Tällä hetkellä ei valitettavasti ole tietoa, kuinka pitkään siinä menee. Päivitämme tilannetietoa hsl.fi:hin heti, kun sitä on saatavilla.

HSL hyvittää häiriön aikana hankitut ylimääräiset liput.

  • Maksukortin katevaraukset lipuista, jotka eivät ole häiriön takia tulleet HSL-sovellukseen, purkautuvat kahden tunnin kuluttua.
  • Puhelinlaskulle ostetut liput hyvitetään noin 2-3 päivän kuluessa.
  • Jos asiakkaalla on sovelluksessa voimassa oleva kausilippu, HSL hyvittää kerta- ja arvoliput, jotka hän on joutunut ostamaan häiriön aikana.

Asiakkaiden tulee mahdollisuuksien mukaan ostaa lippu jollakin muulla tavalla. Lippuja voi ostaa:

  • HSL-kortin voi ladata myös verkossa: https://kortti.hsl.fi/ ja ostaa sillä sitten arvolippuja.
  • kaikista R-kioskin, HOK-Elannon ja Keskon myyntipisteistä. Katso myyntipaikkahausta lähin piste (https://www.hsl.fi/myyntipaikkahaku)
  • useista eri mobiilisovelluksista, jotka tarjoavat HSL:n lippuja
  • HSL:n lippuautomaateista

Yhteyshenkilöt

Lisätietoa: Jatkuvuuden ja häiriöhallinnan asiantuntija Jere Haavisto, puh. 040 481 1181

Tietoja julkaisijasta

HSL Helsingin seudun liikenne
HSL Helsingin seudun liikenne
Opastinsilta 6 A
00520 Helsinki

09 4766 4444http://www.hsl.fi

HSL Helsingin seudun liikenne vastaa seudun joukkoliikenteen suunnittelusta ja tilaamisesta sekä Helsingin seudun liikennejärjestelmäsuunnitelman laatimisesta. Kuntayhtymässä on 390 työntekijää ja liikevaihto noin 700 milj. euroa vuodessa. HSL:n järjestämässä liikenteessä tehdään vuosittain yli 370 miljoonaa matkaa, mikä on 66 % kaikista Suomen joukkoliikennematkoista. Yhteystietoja medialle: www.hsl.fi/viestinta

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta HSL Helsingin seudun liikenne

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme