HSL Helsingin seudun liikenne

HSL:n hallituksen päätöksiä 17.9.2019

Jaa

HSL:n hallituksen lausunto yhtymäkokoukselle tarkastuslautakunnan vuoden 2018 arviointikertomuksen johdosta

Hallitus päätti antaa syysyhtymäkokoukselle liitteen mukaisen lausunnon lautakunnan tarkastuslautakunnan vuotta 2018 koskevasta arviointikertomuksesta. Lisäksi hallitus ehdottaa syysyhtymäkokoukselle, että se merkitsee lausunnon tiedoksi.

LINKKI PÖYTÄKIRJAAN

Matkalippujen jälleenmyyntiperusteista päättäminen

Hallitus päätti hyväksyä HSL:n uudet lipunmyyntiperiaatteet. Uusien periaatteiden mukaan HSL ei enää maksa erillistä myyntiin perustuvaa palkkiota jälleenmyyjille HSL:n lippujen myynnistä. Hallitus myös seuraa uusien jälleenmyyntiperusteiden vaikutuksia HSL:n lipunmyyntiin ja eri asiakasryhmiin. Lisäksi hallitus päättää myöhemmin erikseen periaatteiden soveltamisesta HSL:n omissa palvelupisteissä ja jäsenkuntien perustamissa HSL-palvelupisteissä tapahtuvaan myyntiin.

LINKKI PÖYTÄKIRJAAN

HSL:n myyntipisteverkoston käyttöoikeussopimuksen toteuttajien valinta

Hallitus päätti valita HSL:n myyntipisteverkoston käyttöoikeussopimuksen toteuttajiksi 1.1.2020 lähtien ryhmittymän HOK-Elanto Liiketoiminta Oy ja Varuboden-Osla Handelslag, R-kioskin ja Kesko Oyj:n. Sopimus on voimassa viisi vuotta ja mahdolliset optiovuodet. Käyttöoikeussopimuksen toteuttajat voivat myyntipisteissään myydä kerta- ja vuorokausilippujen lisäksi myös HSL-kortin latauspalveluita.

LINKKI PÖYTÄKIRJAAN

Korttitapahtumien tilityspalvelujen hankinta

Hallitus päätti valita Visa- ja Mastercard-korttien tilityspalveluiden toimittajaksi Nets Oy:n ja hyväksyä hankinnan arvioiduiksi kokonaiskustannuksiksi neljän vuoden mukaan laskettuna noin 8 miljoonaa euroa. Palvelusta aiheutuvat todelliset kustannukset riippuvat korttitapahtumien määrästä. Lisäksi hallitus päätti sulkea Elavon Finance Serviced Dacin pois tarjouskilpailusta, koska tarjous ei vastannut tarjouspyynnön vaatimuksia.

Hankintaa koskeva sopimus laaditaan erikseen.

LINKKI PÖYTÄKIRJAAN

Hallituksen ja yhtymäkokouksen kokousajat vuonna 2020

Hallitus päätti vuoden 2020 hallituksen kokousten, iltakoulujen ja yhtymäkokousten ajankohdat.

LINKKI PÖYTÄKIRJAAN

Yhteyshenkilöt

Suvi Rihtniemi
toimitusjohtaja
050 565 8884

Tietoja julkaisijasta

HSL Helsingin seudun liikenne
HSL Helsingin seudun liikenne
Opastinsilta 6 A
00520 Helsinki

09 4766 4444http://www.hsl.fi

HSL Helsingin seudun liikenne vastaa seudun joukkoliikenteen suunnittelusta ja tilaamisesta sekä Helsingin seudun liikennejärjestelmäsuunnitelman laatimisesta. Kuntayhtymässä on 390 työntekijää ja liikevaihto noin 700 milj. euroa vuodessa. HSL:n järjestämässä liikenteessä tehdään vuosittain yli 370 miljoonaa matkaa, mikä on 66 % kaikista Suomen joukkoliikennematkoista. Yhteystietoja medialle: www.hsl.fi/viestinta

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta HSL Helsingin seudun liikenne

Koivusaaren metroaseman lattiapintoja uusitaan kesällä – vaihtoehtoisena yhteytenä Katajaharjuun bussilinja 2013.5.2020 15:43:43 EESTTiedote

Länsimetro Oy uusii Koivusaaren metroaseman laituritason lattiapinnan kesällä 2020. Asema on uusimisen ajan suljettuna matkustajilta 1.6.-5.8.2020, jolloin metrojunat ajavat Koivusaaren aseman ohi pysähtymättä. Metro kulkee muilta osin normaalisti lattian uusimisen aikana. Uusiminen tehdään lattiamateriaalissa havaittujen halkeamien vuoksi. Alueen vaihtoehtoisina yhteyksinä toimivat bussilinjat 20 ja 104.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme