HSL Helsingin seudun liikenne

HSL:n joustava saldo palkittiin pohjoismaisessa joukkoliikennekonferenssissa

Jaa

HSL:n yrityksille tarjoama uusi palvelu Joustava saldo sai pääpalkinnon InformNorden-joukkoliikennekonferenssin Public Transport Design Award -kilpailussa Reykjavikissa 17.11.

Tuomaristo perusteli valintaansa seuraavasti: Joustava saldo on erinomainen esimerkki siitä, miten asiakaslähtöinen digitaalinen ratkaisu helpottaa liikkumista ja parantaa kustannustehokkuutta. Ja mikä tärkeintä, joustava saldo on palvelu, joka kasvattaa matkustajamääriä ja saa joukkoliikenteen uuteen nousuun koronan jälkeisessä uudessa normaalissa.

”Hyvä design syntyy aina yhteistyössä asiakkaiden kanssa. Olemme suunnitelleet Joustavaa saldoa asiakkaiden tarpeita kuunnellen ja palvelumuotoilua hyödyntäen. Palvelun kautta työnantaja voi tarjota työntekijöilleen valitsemansa määrän saldoa, ja työntekijä ostaa sillä tarvitsemiaan lippuja HSL-sovelluksesta”, konseptinomistaja Hanna Hämäläinen kertoo.

Joustava saldo on jatkuvasti voimassa olevan kausilipun rinnalla toinen tapa tarjota HSL-työmatkaetua. Saldo sopii erityisen hyvin muutamia kertoja viikossa toimistolle tulevalle tai muualta Helsingin seudulle saapuvalle.

Public Transport Design Award -kilpailu järjestettiin tänä vuonna ensimmäistä kertaa. Kilpailussa oli mukana töitä Tukholmasta (SL), Skånesta (Skånetrafiken), Oslosta (Ruter), Kööpenhaminasta (Movia) ja Islannista (Straeto). Tuomaristo koostui kunkin maan edustajista. Puheenjohtajana toimi SL:n viestintäpäällikkö Susanne Thullberg. HSL:ää tuomaristossa edusti Eeva Jakobsson.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Yritysmarkkinoinnin yksikönpäällikkö Tapio Salomaa, puh. 040 531 3788

Kuvat

Linkit

Tietoja julkaisijasta

HSL Helsingin seudun liikenne
HSL Helsingin seudun liikenne
Opastinsilta 6 A
00520 Helsinki

09 4766 4444http://www.hsl.fi

HSL Helsingin seudun liikenne vastaa seudun joukkoliikenteen suunnittelusta ja tilaamisesta sekä Helsingin seudun liikennejärjestelmäsuunnitelman laatimisesta. Kuntayhtymässä on 400 työntekijää, ja liikevaihto on noin 700 miljoonaa euroa vuodessa. Vuonna 2021 HSL:n järjestämässä liikenteessä tehtiin 238 miljoonaa, mikä on yli 60 % Suomessa tehdyistä joukkoliikennematkoista. Yhteystietoja medialle: www.hsl.fi/viestinta

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta HSL Helsingin seudun liikenne

HSL:n liikennöintisuunnitelma vuosille 2023-2024 tavoittelee lisää matkustajia, päästöjen vähentämistä ja kustannusten pitämistä kurissa24.1.2023 10:23:36 EET | Tiedote

HSL tähtää tämän ja ensi vuoden liikenteen muutoksilla matkustajamäärien kasvattamiseen ja joukkoliikenteen päästöjen vähentämiseen. HSL suuntaa liikennetarjontaa vastaamaan entistä paremmin asiakkaiden muuttuneita liikkumistarpeita, jolloin liikenteen palvelut on mahdollista tuottaa entistä kustannustehokkaammin.

Suur-Espoonlahden ja Suur-Kauklahden bussilinjat uudistuvat 6.2.23.1.2023 08:48:44 EET | Tiedote

HSL päivittää 6.2. Suur-Espoonlahden ja Suur-Kauklahden bussilinjat. Valtaosaa Matinkylään ajaneista Suur-Espoonlahden linjoista ryhdytään ajamaan Espoonlahden uuteen bussiterminaaliin. Metroasemien ja Kauklahden rautatieaseman välille tulee lisää poikittaisia bussiyhteyksiä. Entistä useampi läntisen Espoon bussilinja ankkuroituu kummassakin päässään raideliikenteen runkoverkkoon ja alueen joukkoliikenteestä tulee entistä verkostomaisempaa.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme