HSL Helsingin seudun liikenne

HSL:n myyntipisteverkosto laajenee vuodenvaihteesta alkaen

Jaa

HSL:n myyntipisteverkosto laajenee vuoden 2020 alusta alkaen. Muutoksen myötä HSL:n myyntipisteverkosto laajenee nykyisestä 265 myyntipisteestä lopulta vaiheittain yli 550:een. Asiasta päätti HSL:n hallitus kokouksessaan 17. syyskuuta.

HSL-kortteja voi alkaa ostaa ja ladata nykyisten myyntipisteiden – pääosin R-kioskien – lisäksi myös HOK-Elannon ja Varuboden-Oslan (S-ryhmä) sekä Keskon (K-ryhmä) myyntipisteissä.

”Kilpailutuksen myötä myyntipisteverkostomme laajenee merkittävästi, kun saamme R-kioskien lisäksi mukaan melkein kaikki seudun päivittäistavarakaupat”, sanoo HSL:n asiakkuus ja myynti -osaston johtaja Mari Flink.

Uudet myyntipistetoimittajat ovat sitoutuneet myymään HSL:n lippuja ja lataamaan HSL-kortteja vuoden 2024 loppuun asti. Tämän lisäksi sopimukseen sisältyvät mahdolliset optiovuodet. Sopimus koskee HSL-kuntia, lähiseutua ja suurimpia kaupunkeja Suomessa.

S-ryhmän ja K-ryhmän uudet myyntipisteet on tarkoitus saada käyttöön noin vuoden kuluessa sopimuksen alkamisesta, kun kassaintegraatio valmistuu. R-kioskien myyntipisteissä HSL:n kassaintegraatio on käytössä jo nykyisin.

Pian matkakorttia on mahdollista alkaa ladata myös verkossa, kun HSL-kortin verkkolatauspalvelu avataan. Lisäksi HSL-korttia voi vastaisuudessakin ladata HSL:n palvelupisteissä, kuntien HSL-palvelupisteissä ja lippuautomaateilla.

Yhteyshenkilöt

Mari Flink
johtaja, asiakkuus ja myynti -osasto
040 715 0440

Matias Sarkkinen
myyntipäällikkö
040 149 4799

Tietoja julkaisijasta

HSL Helsingin seudun liikenne
HSL Helsingin seudun liikenne
Opastinsilta 6 A
00520 Helsinki

09 4766 4444http://www.hsl.fi

HSL Helsingin seudun liikenne vastaa seudun joukkoliikenteen suunnittelusta ja tilaamisesta sekä Helsingin seudun liikennejärjestelmäsuunnitelman laatimisesta. Kuntayhtymässä on 390 työntekijää ja liikevaihto noin 700 milj. euroa vuodessa. HSL:n järjestämässä liikenteessä tehdään vuosittain yli 370 miljoonaa matkaa, mikä on 66 % kaikista Suomen joukkoliikennematkoista. Yhteystietoja medialle: www.hsl.fi/viestinta

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta HSL Helsingin seudun liikenne

HSL:n hallituksen päätöksiä 8.10.20198.10.2019 12:17:30 EESTTiedote

Osavuosikatsaus 2/2019 Lipputulot ja matkustajamäärät ovat kehittyneet HSL-alueella odotuksia paremmin. Hallitus päätti merkitä osavuosikatsauksen 2/2019 tiedoksi. Asiasta tiedotetaan erillisellä tiedotteella. LINKKI PÖYTÄKIRJAAN: http://hsl01.oncloudos.com/cgi/DREQUEST.PHP?page=meetingitem&id=2019596-2 Jäsenkuntien lausunnot HSL:n toiminta- ja taloussuunnitelmaehdotukseen vuosille 2020–2022 Hallitus päätti merkitä tiedoksi kuntien lausunnot HSL:n toiminta- ja taloussuunnitelmaehdotukseen vuosille 2020–2022. LINKKI PÖYTÄKIRJAAN: http://hsl01.oncloudos.com/cgi/DREQUEST.PHP?page=meetingitem&id=2019596-3 Hsl.fi-verkkopalvelun kehityksen hankinta Hallitus päätti valita hsl.fi-verkkopalveluiden kehityksen toimittajaksi Solita Oy:n toistaiseksi voimassa olevalla sopimuksella. Solitan tarjous oli vertailussa kokonaistaloudellisesti edullisin. Hankinnan tarjouspyynnössä arvioidut kokonaiskustannukset ovat enintään 3 000 000 euroa (+alv. 24 prosenttia). LINKKI PÖYTÄKIRJAAN: http://hsl01.oncloud

Kaupunkipyörillä tyytyväisiä käyttäjiä2.10.2019 09:32:10 EESTTiedote

Helsingin ja Espoon kaupunkipyörien käyttäjät ovat entistä tyytyväisempiä. Asiakaskyselyyn vastasi 9 185 ihmistä, jotka antoivat kaupunkipyörille yleisarvosanaksi 3,84. Arvostelu tehtiin asteikolla 1–5, jossa 1 on huonoin ja 5 paras arvosana. Kaupunkipyörien NPS-luku eli palvelun suositteluarvo on 59, mikä on erinomainen tulos. Molemmat lukemat nousivat edellisvuodesta, jolloin yleisarvosana oli 3,81 ja NPS 56.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme