HSL Helsingin seudun liikenne

HSL:n uusi toimintamalli tukee strategisten tavoitteiden saavuttamista

Jaa

Osana uutta strategiaa HSL on uudistanut myös toimintamalliaan ja organisaatiorakennettaan. Tavoitteenamme on varmistaa, että toimintamalli ja organisaatio tukevat strategian tavoitteiden toteutumista.

HSL:n joulukuussa hyväksytty strategia pyrkii vastaamaan koronan jälkeisen ajan poikkeuksellisiin haasteisiin. Asiakaslähtöinen strategiamme on kestävän kasvun ja talouden tervehdyttämisen suunnitelma, jonka päästötavoitteet tukevat jäsenkuntien ilmastotavoitteiden toteuttamista.

”Liikkumistottumukset ovat muuttuneet, ja joukkoliikenteen matkustusmäärät ovat edelleen jäljessä koronaa edeltäneestä ajasta. Lisäksi polttoaineen hinnan korotukset kurittavat talouttamme. Tehostamme toimintamallejamme ja ryhdistämme organisaatiomme 2020-luvun tarpeisiin vastaavaksi palveluorganisaatioksi, jotta voimme vastata näihin haasteisiin ja tarjota sujuvia ja kustannustehokkaita liikkumispalveluita myös jatkossa”, toimitusjohtaja Mika Nykänen toteaa.

HSL:n toimintaorganisaatio jakaantuu 1.4. lähtien kuuteen tulosalueeseen, joita johtavat HSL:n hallituksen nimeämät johtajat. Tulosalueiden alla toimii yksiköitä, joiden johdossa on toimitusjohtajan nimeämät yksikön päälliköt.

”Olemme rekrytoineet uusiin päällikkötehtäviin osaajia sekä HSL:n sisältä että ulkoa. Avoinna olleet tehtävät ovat kiinnostaneet ilahduttavasti, ja moni hyvä hakija on ollut motivoitunut rakentamaan yhä parempaa joukkoliikenteen palvelua HSL:n asiakkaille”, iloitsee Mari Flink, uuden Markkinoiden tulosalueen johtaja.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Viestintäjohtaja Päivi Alakuijala, puh. 040 840 0251

Liitteet

Linkit

Tietoja julkaisijasta

HSL Helsingin seudun liikenne
HSL Helsingin seudun liikenne
Opastinsilta 6 A
00520 Helsinki

09 4766 4444http://www.hsl.fi

HSL Helsingin seudun liikenne vastaa seudun joukkoliikenteen suunnittelusta ja tilaamisesta sekä Helsingin seudun liikennejärjestelmäsuunnitelman laatimisesta. Kuntayhtymässä on 420 työntekijää, ja liikevaihto noin 700 milj. euroa vuodessa. HSL:n järjestämässä liikenteessä tehtiin ennen koronaa yli 390 miljoonaa matkaa vuodessa. Korona on vaikuttanut merkittävästi joukkoliikenteen käyttöön, ja matkustajamäärämme ovat nyt noin 40 prosenttia pienemmät. Yhteystietoja medialle: www.hsl.fi/viestinta

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta HSL Helsingin seudun liikenne

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme