Huhtikuun Kello viiden kevätsalongin pöydälle nostetaan Ellen Thesleff ja huumorin olemus

Jaa

Kello viiden kevätsalonki järjestetään torstaina 12. huhtikuuta klo 17-19 tuttuun tapaan Otavan kirjakaupalla.

 
Kevään ensimmäisessä Kello viiden salongissa keskustellaan iäti kiehtovasta taiteilija Ellen Thesleffistä häntä käsittelevien kirjojen kautta sekä pohditaan naurun ja huumorin olemusta ja rajoja. Salongin vierailijoina tavataan tällä kertaa taidehistorioitsija-kirjailija Hanna-Reetta Schreck, kirjailijat Pirkko Soininen, Anna-Leena Härkönen, Anna Rimpelä, Katja Kallio, Venla Hiidensalo ja runoilija Riina Katajavuori.
 
 
Kello Viiden salonki 12.4. klo 17.00
Otavan Kirjakauppa, Uudenmaankatu 10, 00120 Helsinki
 
Ohjelma: 
 
Klo 17: Taiteilija Ellen Thesleff rivien välissä.
Päiväkirjamuotoisen Ellen-romaanin Ellen Thesleffistä kirjoittanut kirjailija Pirkko Soininen ja Minä maalaan kuin jumala -elämäkerran Thesleffistä julkaissut taidehistorioitsija Hanna-Reetta Schreck keskustelevat taiteilijasta intiimien merkintöjen kautta piirtyvästä kuvasta. Keskustelua vetää kirjailija Venla Hiidensalo.

Klo 17.45: runoilija Riina Katajavuori lukee runoja uudesta Maailma tuulenkaatama-kokoelmastaan.

Klo 18.15: Naisen nauru
Kirjailija Anna-Leena Härkönen ja esikoiskirjailija, stand-up-koomikko Anna Rimpelä keskustelevat kirjailija Katja Kallion johdolla komedian kirjoittamisesta, naurusta ja sen sukupuolesta. Mille nainen saa nauraa, mille ei?

Illan ohjelman ovat kuratoineet Katja Kallio ja Venla Hiidensalo ja se on osa Kirja & Salonki ry.:n ohjelmistoa. Otavan kirjakaupan kirjat ovat salongin ajan ostettavissa puoleen hintaan, joten samalla kannattaa tehdä äitienpäiväostokset. Tarjolla on virvokkeita, vapaa pääsy!
 
 
Lisätiedot:
 
Milla Palovaara
Tuottaja
Like Kustannus/Kustannusosakeyhtiö Otava Oy
Uudenmaankatu 10
00120 Helsinki
+358 40 596 7973

Avainsanat

Kuvat

Tietoja julkaisijasta

Kustannusosakeyhtiö Otava
Kustannusosakeyhtiö Otava
Uudenmaankatu 10
00120 HELSINKI

https://otava.fi/

 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Kustannusosakeyhtiö Otava

Uutuuskirja bujon kehittäjältä – menetelmä syntyi, kun Ryder Carroll yritti selviytyä arjestaan vakavan keskittymishäiriön kanssa22.11.2018 08:47Tiedote

Ryder Carrollin uutuuskirja “Bullet Journal -metodi” kertoo aktivoivasti ja hauskasti, kuinka päästä sisälle kaikkien aikojen suosituimpaan muistikirjailmiöön. Kirjan neuvojen avulla sekä vasta-alkajat että kokeneet bujoilijat oppivat hyödyntämään menetelmää entistä paremmin. Esipuheessa Carroll valottaa myös huippusuositun menetelmän syntyhistoriaa.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme