F-Secure Oyj

Huippugolffari Matilda Castrénista F-Securen uuden yritystietoturvabrändin lähettiläs

Jaa

Tietoturvayhtiö F-Secure lanseeraa vuoden 2022 alussa globaalisti uuden brändin yritysliiketoiminnalleen. Uuden brändin ydinajatus on ”good partnership”, kestävä ja toimiva kumppanuus – tekijä, joka on koko ajan tärkeämpi niin yritysten kuin koko yhteiskunnan digitaalisen luottamuksen ja tietoturvan parantamisessa. Uuden brändin lähettiläsverkosto tulee koostumaan eri alojen inspiroivista huippuosaajista, vaikuttajista sekä yhtiön kumppaneista ja asiakkaista, joita yhdistää usko kestävän ja positiiviseen vaikutuksen tekemiseen.

Ensimmäiseksi lähettilääksi on valittu suomalainen, kansainvälisesti menestyvä golfammattilainen Matilda Castrén. F-Securen uudesta yritysliiketoiminnan brändistä tulee Matilda Castrénin globaali pääyhteistyökumppani.

”Golf on sekä Suomessa että maailmalla suositumpaa kuin koskaan, ja menestyvien pelaajien otteita seurataan suurella mielenkiinnolla myös teknologia- ja tietoturva-alan päättäjien keskuudessa. Matilda Castrén on jo nyt, nuoresta iästään huolimatta, kaikkien aikojen menestynein suomalainen naisgolfammattilainen. Hän sopii erinomaisesti uuden brändimme lähettilääksi. Matildaa ja uutta brändiämme yhdistää määrätietoisuus ja valmius saavuttaa yhteistyöllä ja osaamisella maailman absoluuttinen huippu, painottaa F-Securen markkinointijohtaja Ari Vänttinen.

”Olen todella innostunut tästä yhteistyöstä, on mahtavaa päästä yhteistyöhön ainutlaatuisessa tilanteessa olevan menestyksekkään suomalaisen teknologiayhtiön ja uuden brändin kanssa. Näen, että urheilussa ja liiketoiminnassa on paljon samaa. Molemmissa tiimillä ja luottamukseen perustuvalla pitkäaikaisella yhteistyöllä on korvaamaton merkitys, ja koen, että voimme yhdessä muiden tulevien brändilähettiläiden kanssa olla supertiimi, Matilda Castrén kuvaa yhteistyötä.

Castrénin kausi on ollut huippumenestys. Hän teki historiaa voittamalla ensimmäisenä suomalaisena maailman kovatasoisimman naisten golfkiertueen, LPGA Tourin, osakilpailun kesäkuussa 2021. Heinäkuussa 2021 hän voitti Ladies European Tourilla, mikä mahdollisti hänelle pääsyn Euroopan Solheim Cup -joukkueeseen syyskuussa 2021. Siellä hän pelasi hienosti ensikertalaisena ja varmisti voiton tuoneen pisteen Euroopalle. 

Matildan Castrénin kausi 2022 alkaa Tournament of Champions -kilpailulla 20.1. Orlandossa, Yhdysvalloissa, missä hän pelaa ensimmäisen kerran uuden brändin lähettiläänä.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Lisätietoja:

Marjaana Virkkala
+358 503576577
marjaana.virkkala@f-secure.com

Sanna Syrjäläinen
PR Manager, Nordics
+358 408349277
sanna.syrjalainen@f-secure.com

Kuvat

Tietoja julkaisijasta

F-Secure Oyj
Tammasaarenkatu 7
00180 Helsinki

+358 9 25200700http://www.f-secure.com

F-SECURE LYHYESTI

F-Secure on johtava kyberturvallisuusyhtiö, joka on kolmen vuosikymmenen ajan edistänyt kyberturvallisuuden innovaatioita. F-Securella on ensiluokkainen kokemus päätelaitteiden suojaamisesta sekä hyökkäysten tunnistamisesta ja niihin vastaamisesta. F-Secure suojaa ratkaisuillaan yrityksiä ja kuluttajia niin kehittyneiltä kyberhyökkäyksiltä ja tietomurroilta kuin laajalle levinneiltä kiristysohjelmien tartunnoilta. F-Securen turvallisuusasiantuntijat ovat osallistuneet useampaan eurooppalaiseen kyberrikoksen tutkintaan kuin yhdenkään muun markkinoilla toimivan yrityksen. F-Securen tuotteita myyvät maailmanlaajuisesti yli 200 operaattoria ja tuhannet jälleenmyyjät.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.