Huippugolffari Paul Casey sijoitti suomalaiseen start-upiin

Jaa

Maaliskuun lopulla englantilainen Paul Casey teki historiaa voittamalla ensimmäisenä pelaajana toisena peräkkäisenä vuonna Tampassa, Floridassa pelatun PGA-touriin kuuluvan Valspar Championshipin. Voitollaan Casey nousi maailmanlistan top 10:n tuntumaan kiiveten maailmanrankingissä jo sijalle 11. Voittoisan turnauksen jälkeen Casey teki myös suomalaista golf-historiaa sijoittamalla merkittävästi helsinkiläiseen Birdietime-yritykseen.

Arizonassa asuva Casey, 41, on voittanut golfin pääkiertueilla 16 turnausta, joista 13 on tullut European Tourilla. Ensimmäinen voitto Atlantin takana tuli kymmenen vuoden takaisessa Houstonin kilpailussa. Casey on viime vuosina keskittynyt PGA Touriin ja on saavuttanut siellä lukuisia vahvoja sijoituksia, joista vahvana osoituksena tuore voitto.

Birdietime on suomalainen verkkopalvelu, joka tarjoaa inspiraatiota ja tietoa golfin opetteluun. Birdietime tarjoaa opetussisältöjä maailman parhailta valmentajilta ja huippuluokan ammattilaispelaajilta, joiden opetukseen golfareilla ei muuten olisi mahdollisuutta päästä. Birdietimen tavoitteena on olla maailman johtava golfopetuksen ja inspiraation lähde vuonna 2023.

Birdietime on digitaalinen palvelukokonaisuus, joka opettaa ja inspiroi pelaajia. Pelaajat maksavat yhdestä sisältökokonaisuudesta kertamaksun tai ostavat vuosijäsenyyden, jolla saa pääsyn kaikkiin palvelun sisältöihin ja jäsenetuihin. Yksittäinen sisältökokonaisuus maksaa tällä hetkellä £39 ja vuosijäsenyys £99. Hinnat sisältävät arvonlisäveron. Hinnoittelua tullaan testaamaan ja optimoimaan asiakaskysynnän mukaan seuraavien kuukausien aikana.

Birdietimella on juuri avautunut rahoituskierros johtavassa suomalaisessa joukkorahoituspalvelu Around.fissa. Casey sijoitti Birdietimeen juuri tämän rahoituskierroksen ensi hetkinä. Kierros on auki 10.5 asti ja mukaan pääsee 921 euron minimimerkinnällä. Kierrosta tullaan markkinoimaan myös Ruotsissa yhteistyössä FundedByMe:n kanssa. 

Kuvat

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Privanet Group Oyj
Eteläesplanadi 24 A
00130 HELSINKI

010 219 0520http://www.privanetgroup.fi

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Privanet Group Oyj

Privanet vastaa Mash Group Oyj:tä koskeviin väitteisiin22.11.2019 16:05:01 EETTiedote

Privanet Group Oyj toteaa Mash Group Oyj:n taloudellisesta tilanteesta julkisuudessa esitetyistä tiedoista, ettei se voi ottaa kantaa kyseisen yhtiön sisäiseen tilanteeseen. Mashin esittämä velkojen konversiotarjous on edelleen käynnissä ja mahdollisesta yrityssaneerauksesta päättävä yhtiökokous ovat vasta edessä, joten Mashin tilanteella spekulointi on tällä hetkellä ennenaikaista. Lehdistössä on esitetty virheellisiä väitteitä Privanetin ja Mashin välisistä eturistiriidoista koskien Mashin liikkeeseenlaskemien arvopapereiden markkinointia. Privanet toteaa, että tiedot sen suurimmista osakkeenomistajista ovat julkista tietoa ja on esitetty yhtiön vuosikertomuksessa ja puolivuotiskatsauksessa sekä kuukausittain päivitettynä yhtiön verkkosivuilla, kuten myös tiedot yhtiön hallituksen jäsenistä sekä heidän riippumattomuudesta suhteessa yhtiön suurimpiin osakkeenomistajiin. Lisäksi Privanet on raportoinut yhtiöiden väliset sidonnaisuudet ja omistussuhteet Finanssivalvonnalle asianmukaises

DNA:n suurkauppa osoitti taas listaamattomiin osakkeisiin sijoittamisen suuret mahdollisuudet12.4.2019 12:50:53 EESTTiedote

Tiistaina norjalainen Telenor ilmoitti ostavansa suurkaupalla 54 % teleoperaattori DNA:n osakekannasta. Myyjinä kaupassa toimivat DNA:n suurimmat omistajat Finda ja PHP Holding, joiden osakkeet ovat olleet vuosia Privanetin listaamattomien osakkeiden kauppapaikan vaihdetuimpia ja eniten arvoaan kasvattaneita. Tämäkin yrityskauppa osoitti listaamattomien osakkeiden kauppapaikan tarpeellisuuden ja mahdollisuudet luoda omistaja-arvoa.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme