Bazar Kustannus

Huippusuositun Marie Kondon uusi odotettu KonMari-kirja auttaa järjestämään työelämän

Jaa

Japanilaisen siivousgurun Marie Kondon kehittämällä KonMari-metodilla on laitettu järjestykseen jo satoja tuhansia koteja ympäri maailmaa. Tänään ilmestyvä KonMari - Työnilon löytämisen taika tuo suositun metodin myös työpaikoille. Kondo on kirjoittanut oppaan yhdessä organisaatiokäyttäytymisen asiantuntijan Scott Sonensheinin kanssa.

KonMari – Työnilon löytämisen taika ohjaa kokemusten, tutkimustulosten ja kymmenien käytännön ohjeiden avulla lukijoita järjestämään työelämänsä. Kondo ja Sonenshein auttavat poistamaan työympäristöstäsi fyysiset ja sähköiset turhakkeet, järjestämään ajankäyttösi, verkostoitumaan oikein ja pitämään parempaa huolta myös työtovereistasi. Kun kaikki ylimääräinen on karsittu, motivaatiosi kasvaa, suorituksesi paranevat ja olet vapaa toteuttamaan työhön liittyviä unelmiasi. Tämä kirja auttaa sinua vahvistamaan itseluottamustasi ja parantamaan menestystäsi työelämässä – sekä tietenkin säkenöimään iloa.

Marie Kondo (s. 1984) on japanilainen ammattijärjestäjä, bestsellerkirjailija, Emmy-ehdokkuuden saanut televisiotähti ja KonMari Median perustaja. Kondo on valittu Time-lehden sadan johtavan vaikuttajan listalle, ja hänen toiminnastaan on kerrottu tuhansissa julkaisuissa eri maissa, samoin kuin radiossa ja televisiossa.

Scott Sonenshein on yritysjohtamisen professori Rice-yliopistossa Houstonissa.Hän on väitellyt organisaatiokäyttäytymisen tohtoriksi Michiganin yliopistossa. Tutkimus-, opetus- ja luennointitoiminnallaan Sonenshein auttaa ihmisiä vapauttamaan luovuutensa ja neuvokkuutensa sekä kokemaan sitä kautta syvällisempää merkityksellisyyttä. Hän on kirjoittanut sanomalehti New York Timesiin ja aikakauslehtiin Time, Fast Company ja Harvard Business Review.

Marie Kondo ja Scott Sonenshein: KonMari – Työnilon löytämisen taika
Alkuteos Joy at Work | Suomentanut Päivi Rekiaro
288 sivua | Saatavana painettuna kirjana, sähkökirjana ja äänikirjana

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Arvostelukappaleet: viestintäpäällikkö Minttu Nikkilä, minttu@bazarkustannus.fi, 040 736 1313

Kuvat

Tietoja julkaisijasta

Bazar Kustannus
Bazar Kustannus
Lönnrotinkatu 18
00120 Helsinki

http://www.bazarkustannus.fi

Bazar ­– Parasta lukemista

Bazar Kustannus Oy on vuonna 2002 perustettu yleiskustantamo, joka on osa Werner Söderström Osakeyhtiötä. Bazar julkaisee vuosittain noin 60 uutta kotimaista ja käännettyä kauno- ja tietokirjaa.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Bazar Kustannus

Geenitutkijan uutuuskirja ihmislajin monimuotoisuudesta antaa aseita rasistisia käsityksiä vastaan18.3.2021 10:03:14 EET | Tiedote

Adam Rutherfordin tänään suomeksi ilmestyvä tietokirja ”Vastaväitteitä rasisteille – Ihmisrotujen historia, tiede ja todellisuus” osoittaa, miten rasistiset väitteet perustuvat stereotypioihin eikä niille ole tieteellisiä perusteita. Tällä viikolla vietetään valtakunnallista rasisminvastaista viikkoa ja sunnuntaina 21.3. YK:n rasisminvastaista päivää.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme