Levin Iglut / Levi Igloos, Colden Crown

HUOLI TURVALLISUUDESTA KASVATTAA IGLUMATKAILUN SUOSIOTA -Levillä harrastusaktiviteettien kysyntä jopa kolminkertaistui edellisvuodesta, Finnair lisäsi lentoja

Jaa

Koronakriisi nosti matkakohteen valinnan ykköskriteeriksi turvallisuuden tunteen. Tästä on hyötynyt Lapin matkailu. Esimerkiksi iglu-matkailu täyttää täysin sosiaalisen etäisyyden ehdot, kertoo toimitusjohtaja Kristiina Kylmälahti Levin Igluilta.

Copyright Levin Iglut
Copyright Levin Iglut

Turvallisen matkakohteen metsästys on saanut suomalaiset matkaamaan joukolla kohti pohjoista. 

– Levin igluilla sisään- ja uloskirjautuminen, siivoukset, aamiaiset, ruokailut ja aktiviteetit voidaan hoitaa suoraan igluun. Myös maisemat ja revontulet avautuvat suoraan majoitukseen.  Näin voi lomailla täysipainoisesti ilman yhtäkään kasvokkaista lähikontaktia, kuvaa koronajärjestelyjä toimitusjohtaja Kristiina Kylmälahti Levin Igluilta. 

Levi koki jo kesällä piikin kotimaisten matkailijoiden ja lapsiperheiden määrässä, ja hyvä vire näyttää jatkuvan. Myös Finnair lisäsi lentovuoroja Kittilään ja Ivaloon kahdeksaan lentoon viikossa, mikä on aiempia vuosia enemmän.

– Esimerkiksi pyörävuokraus kolminkertaistui edellisiin vuosiin verrattuna ja perheaktiviteeteille oli kysyntää. Moni löysi Lapin monipuoliset harrastusmahdollisuudet ensi kertaa matkalla Norjaan, kertoo Visit Levin markkinointijohtaja Maija Palosaari. Ruska-aikana golf, melonta ja ratsastus ovat myös kysyttyjä.

Levin Iglujen kausi avautuu syyskuun alussa, ruskan alkuun. Kysyttyjä paketteja ovat revontulimatkat ja hää- ja merkkipäiväelämykset. 

– Korona ravistelee myös arvomaailmaa ja matkailutapoja. Lapin etuna on turvallisen väljyyden lisäksi tarjota nykyajan trendien mukaisia harvinaisia elämyksiä ja lähimatkailua, pohtii Kylmälahti. Uusia tuotteistuksia Igluille ovat muun muassa erilaiset yritys- ja harrastusretriitit, kuten naisvaikuttajien ja unettomien ryhmät.

Luonto on matkalaiselle jopa parantava elämys. Esimerkiksi Tunturipicnic-vaelluksella juomaveden voi nauttia suoraan tunturipurosta kuksasta, mikä puhuttelee monia.

Palosaaren mukaan kansainväliset matkanjärjestäjät eivät suuremmin ole peruneet Levin kiintöitään, mutta tilanne toki elää. Perinteisesti merkittäviä markkina-alueilta ovat olleet Britannia, Saksa, Ranska ja Venäjä, nyt markkinoinnissa panostetaan Suomen lisäksi muun muassa Norjaan. Levin Iglut on kysytty kohde hää- ja merkkipäivämatkailijoille ympäri maailman.  

Levin Igluilla ulkomaalaisten osuus majoittuvista asiakkaista on vuositasolla ollut jopa 90-95%. 

– Tänä vuonna suomalaiset ovat sen sijaan upeasti aktivoituneet ja olemme päässeet viime syyskuuhun verrattuna varausasteessa jo puoleen viime vuoden toteutuneesta varauksista, kertoo Kylmälahti.

LISÄTIETOJA JA MATERIAALIT:

leviniglut.fi

Yhteyshenkilöt

Toimitusjohtaja Kristiina Kylmälahti
puh. 0440-566334.
kristiina@leviniglut.fi

Markkinointijohtaja Katriina Moksi
puh. 0400 691416
katriina@leviniglut.fi

Kuvat

Copyright Levin Iglut
Copyright Levin Iglut
Lataa
Copyright Levin Iglut
Copyright Levin Iglut
Lataa
Copyright Levin Iglut
Copyright Levin Iglut
Lataa

Tietoja julkaisijasta

Levin Iglut / Levi Igloos, Colden Crown
Levin Iglut / Levi Igloos, Colden CrownTilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Levin Iglut / Levi Igloos, Colden Crown

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme