Eagle Filters Group Oyj

Huoltovarmuuskeskus on valinnut Eagle Filters Oy:n kriittisten suojavarusteiden huoltovalmiuden ylläpidon toimittajaksi

Jaa

Eagle Filters Group Oyj
Lehdistötiedote
6 huhtikuuta 2023 kello 9:10 (EET) 

Huoltovarmuuskeskus (HVK) on valinnut Eagle Filters Oy:n kriittiseksi määritellyn FFP2 ja FFP3 hengityssuojaimien tuotantovalmiuden ylläpidon toimittajaksi 24 kuukauden ajalle. HVK maksaa tuotantovalmiuden ylläpidosta kiinteää kuukausimaksua. Lisäksi HVK on päättänyt solmia Eagle Filters Oy:n kanssa puitesopimuksen jonka puitteissa HVK voi tarvittaessa tilata Eagle Filters Oy:ltä merkittävän määrän FFP2- ja FFP3-hengityssuojaimia.

Toteutuessaan hengityssuojainten tilaukset vaikuttavat merkittävästi yhtiön liikevaihtoon ja parantavat tulosta.

Toimitusjohtaja Jarkko Joki-Tokola, Eagle Filters Group: “Huoltovarmuuden merkitys korostuu epävakaina aikoina. Olemme iloisia ja ylpeitä Eagle Filtersin valinnasta kriittisten suojavarusteiden huoltovarmuustoimittajaksi”.

Lisätiedot:

Jarkko Joki-Tokola, toimitusjohtaja, Eagle Filters Group Oyj, jarkko@eaglefilters.com
Erik Penser Bank AB, sertifioitu neuvonantaja, certifiedadviser@penser.se 

Tietoja julkaisijasta

Eagle Filters Group Oyj
Eagle Filters Group Oyj
Fredrikinkatu 71 A
00100 Helsinki

http://www.eaglefiltersgroup.com

Eagle Filters Group on materiaalitieteen yritys, jonka tavoitteena on mahdollistaa vihreä ja terveellinen ympäristö.

Eagle tarjoaa korkealuokkaisia ​​suodatusratkaisuja, jotka vähentävät CO2-päästöjä ja lisäävät energiateollisuuden kannattavuutta. Eaglen teknologia parantaa suorituskykyä ja energiatehokkuutta sekä vähentää energiakustannuksia. Eaglen teknologiaa käyttävät eräät maailman suurimmista energiayhtiöistä.

Yhtiökonserni on listattu First North Growth Market Finland -markkinapaikalle EAGLE-tunnuksella ja First North Growth Market Stockholm -markkinalle tunnuksella EAGLES.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Eagle Filters Group Oyj

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme