HUS

HUS-yhtymän yhtymäkokous kokoontuu 15.3.2023

Jaa
HUSin yhtymäkokous kokoontuu ylimääräiseen kokoukseen keskiviikkona 15.3.2023 klo 10.

Yhtymäkokous järjestetään verkkokokouksena. Kokouksen suoran lähetyksen linkki löytyy HUSin verkkosivulta Yhtymäkokous, yhtymähallitus ja konsernijaosto | HUS

Yhtymäkokoukselle esitetään päätettäväksi Laakson yhteissairaalan hankesuunnitelman muutokset sekä hankehinnan korotus. Esityslistalla on myös muun muassa investointisuunnitelmien tarkentaminen vuosille 2024–2027 sekä Tammisairaalan rakennushankkeen kustannusarvion muutos.

Yhtymäkokouksen esityslista on julkaistu HUSin verkkosivuilla Esityslistahaku (tweb.fi)

Kokousten päätökset julkaistaan pöytäkirjan tarkistamisen jälkeen HUSin verkkosivuilla. Pöytäkirjojen haku (tweb.fi)

Tietoja julkaisijasta

HUS
HUS
Stenbäckinkatu 9, PL 100
00029 HUS

http://www.hus.fi

HUS Helsingin yliopistollisessa sairaalassa saa vuosittain hoitoa noin 680 000 potilasta. HUSissa työskentelee lähes 27 000 ammattilaista kaikkien potilaiden parhaaksi. Vastaamme erikoissairaanhoidon järjestämisestä Uudenmaan alueella. Meille on keskitetty valtakunnallisesti useiden harvinaisten ja vaikeiden sairauksien hoito.

HUS on Suomen suurin terveydenhuoltoalan toimija. Osaamisemme on kansainvälisesti tunnettua ja tunnustettua. Yliopistollisena sairaalana tutkimme ja kehitämme jatkuvasti hoitomenetelmiämme sekä toimintaamme.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta HUS

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme