Lasten Päivän Säätiö / Linnanmäki

Huvia uutisia Linnanmäeltä! Linnanmäen Huvipuisto avaa portit uuteen huvikauteen perjantaina 12.6.2020

Jaa

Linnanmäeltä kuuluu iloisia uutisia, sillä huvipuisto avaa porttinsa huvittelijoille perjantaina 12.6.2020. Linnanmäellä ollaan riemuissaan siitä, että kaikki huvittelijat pääsevät pian huvittelemaan huvipuistoon sekä siitä, että iso joukko kausityöntekijöitä pääsee aloittamaan kesätyönsä.

Valtioneuvosto linjasi 4.5.2020, että alueellisesti rajatut ulkotilat, kuten huvipuistot, voivat olla avoinna kesäkuusta alkaen, kun turvallinen huvittelu varmistetaan asiakasmäärien rajaamisen, turvaetäisyyksien ja hygieniaohjeistuksen kautta. Nyt Linnanmäki ilmoittaa ilolla, että huvipuisto avataan perjantaina 12.6.2020 klo 11 uuteen huvikauteen.

- Linnanmäen Huvipuiston avaamista odottavat riemulla innokkaiden huvittelijoiden lisäksi noin 600 kausityöntekijäämme, kertoo Lasten Päivän Säätiön toimitusjohtaja Pia Adlivankin.

- Huvipuistomme on puhjennut kevään aikana kukkaan ja viime kauden uusi huikea ratalaitteemme Taiga odottaa jälleen huimapäitä. Uusi Taigan kuvauspalvelumme ikuistaa mahtavan Taiga-matkan kuvaksi tai videoksi, jonka voi jakaa vaikka somessa kavereilleen. Lanseeraamme tälle kaudelle myös iki-ihanan Rolle-pellen seuraksi kaksi uutta kaveria, jotka huvipuistomaiseen tapaan opastavat turvalliseen huvitteluun ja hauskuuttavat asiakkaitamme puistossa, Adlivankin jatkaa.

Huvipuiston alueella tullaan valtioneuvoston ohjeiden pohjalta rajaamaan väkimäärää ja mukauttamaan tarvittaessa toimintaa. Linnanmäki saa vielä toukokuun aikana lisätietoa viranomaisilta rajoituksiin liittyvistä ohjeista, mutta Linnanmäki on jo valmistautunut turvalliseen huvitteluun.

Linnanmäen Huvipuiston alue on iso ja turvavälit tullaan huomioimaan kaikessa toiminnassa. Laitteilla samaan seurueeseen kuuluvat toki pääsevät istumaan lähekkäin. Lähes kaikki huvilaitteet ja pelit tulevat olemaan asiakkaiden käytössä.Huvipuistossa suurin osa kioski- ja ravintolapisteistä palvelee normaalistikin ulkona syöjiä, ja sitä Linnanmäki suositteleekin erityisesti tänä kesänä.

Huvipuiston jokapäiväiseen toimintaan kuuluu normaalistikin asiakkaiden ja henkilökunnan turvallisuudesta huolehtiminen. Linnanmäellä hupimestarit saavat ylimääräisiä lisähygieniakoulutuksia ja asiakkaille viestitään monipuolisesti turvaväli- ja hygieniaohjeistuksista huvipuiston alueella. Huvipuistoista löytyy monien käsienpesupaikkojen lisäksi runsaasti käsien desinfiointimahdollisuuksia eri palvelupisteissä. Lisäksi huvipuistossa viilettää normaalia enemmän siistijöitä huolehtimassa koko huvipuiston säännöllisestä siivoamisesta, puhtaanapidosta ja desinfioinnista.

- Olemme sitoutuneet tarjoamaan terveydelle turvallisen ympäristön huvitteluun ja työntekemiseen. Turvallisen ja terveellisen huvipuistokokemuksen tuottaminen kaikille, niin asiakkaille kuin työntekijöillemmekin, on aina ollut huvipuistotoiminnan ytimessä, Adlivankin painottaa.

Suosittelemme kaikkia iloisia huvittelijoita ostamaan rannekkeet ennakkoon S-ryhmän Prismoista, Sokos-tavarataloista ja S-marketeista, joiden tarkemmat toimipaikat julkistetaan myöhemmin Linnanmäen verkkosivuilla. Rannekkeen ennakkoon ostamalla huvittelija voi välttää paikan päällä jonottamisen ja lisäksi rannekkeen hinta on huvittelijalle edullisin, 39 € /ranneke (norm. 42 € /ranneke). Ennakkomyynti S-ryhmän toimipaikoissa alkaa viikkoa ennen huvipuiston avaamista. Linnanmäki on Helsingin hauskin kaupunginosa ja sisäänpääsy huvipuistoon on tuttuun tapaan tänäkin vuonna maksuton.

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Lasten Päivän Säätiö / Linnanmäki
Tivolikuja 1
00510 HELSINKI

09 773 991http://www.linnanmaki.fi

Lasten Päivän Säätiön ovat perustaneet kuusi lastensuojelujärjestöä: Lastensuojelun Keskusliitto, Mannerheimin Lastensuojeluliitto, Barnavårdsföreningen i Finland, Ensi- ja turvakotien liitto, Parasta Lapsille ja Pelastakaa Lapset. Lasten Päivän Säätiö on jo vuosikymmeniä ylläpitänyt ja kehittänyt Linnanmäen Huvipuistoa kerätäkseen varoja lastensuojelutyölle. Vuonna 2019 lahjoitettiin 4,5 miljoonaa euroa. Huvittelemalla Linnanmäellä kaikki asiakkaamme tukevat lastensuojelutyötä. Linnanmäen pääyhteistyökumppanit vuonna 2020 ovat SOK / HOK-Elanto, Unilever Finland Oy ja Oy Hartwall Ab. Linnanmäen yhteistyökumppaneina nämä yritykset tukevat omalla panoksellaan arvokasta lastensuojelutyötä.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Lasten Päivän Säätiö / Linnanmäki

Linnanmäellä ei ole havaittu koronatartuntoja6.8.2020 09:08:23 EEST | Tiedote

Linnanmäen Huvipuistossa vieraili sunnuntaina 26.7. noin kello 15-18 seurue, jolla todettiin koronatartunta päiviä vierailun jälkeen. Helsingin epidemiologisen toiminnan mukaan seurue on saattanut altistaa huvipuiston muita asiakkaita, mutta Linnanmäen työntekijät eivät ole altistuneet, sillä kohtaamiset ovat olleet lyhytaikaisia ja ulkotiloissa. Altistuminen tartunnalle voi tapahtua missä vain tilanteessa, jossa on paljon ihmisiä ilman turvavälejä yli viidentoista minuutin ajan. Siksi Linnanmäki haluaa muistuttaa kävijöitään, että turvavälien pitäminen on ensiarvoisen tärkeää.

Poikkeusaika tuo aukioloaikamuutoksia Linnanmäen säkenöivään syksyyn24.7.2020 12:38:14 EEST | Tiedote

Linnanmäen syksyssä päästään myös tänä poikkeusvuonna nauttimaan iki-ihanan Valokarnevaalin upeasta valomerestä, kun teematapahtumaa vietetään huvipuistossa 9.-18.10. Poikkeusajan vuoksi Linnanmäki jatkaa kiitosta saaneen ennakkovarausjärjestelmän käyttöä syksylle, kun Valokarnevaalin vierailijat saapuvat säkenöivään puistoon ennakkoon ostetulla rannekkeella tai sisäänpääsylipulla.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme