Best-Caravan Oy

Hymer-konsernin lippulaivan Niesmann+Bischoffin maahantuonti Best-Caravanille

Jaa

Best-Caravanin tuoteperhe täydentyy Hymer-Groupin Niesmann+Bischoff matkailuautoilla. Euroopan johtava matkailuajoneuvoja valmistava Erwin Hymer Group -konserni laajentaa merkkivalikoimaansa Suomessa. Suomen merkittävin matkailuajoneuvoketju Best-Caravan Oy aloittaa konsernin “lippulaiva” Niesmann+Bischoff maahantuonnin mallivuodesta 2020 alkaen. Uuden edustuksen ensimmäisiä ajoneuvoja odotetaan Best-Caravanilla saapuvaksi elokuussa 2019.

“Suomen matkailuajoneuvomarkkinat ovat lupaavassa kasvussa ja haluamme tuoda Suomen markkinoille entistä laajemman valikoiman matkailuajoneuvoja. Erityisesti premium-autojen myynti on kasvanut ja haluamme olla tässä markkinassa vahvasti mukana. Best-Caravanin kautta vahvistuu myös laadukas huoltoverkosto”, sanoo Erwin Hymer Group Suomen toimitusjohtaja Petra Samppa.

Best-Caravanilla Niesmann+Bischoffin tuotteet täydentävät tarjontaa omilla vahvuuksillaan: “Niesmann+Bischoffin huippulaatu teki meihin vaikutuksen”, sanoo Best-Caravanilla merkistä vastaava Tommi Myllärinen. “Autot ovat erittäin hiljaisia ja miellyttäviä ajaa. Autoissa on kaksoispohja, jonka päällä on tukirunko ja lattia. Kaikki mallit sopivat mainiosti talvikäyttöön ja varustetaso on ylellinen. Kaasusäiliön ja ilmajousitetut istuimet saa jopa puoli-integroituihin malleihin, joita muut merkit eivät tarjoa vastaavissa malleissaan”, Mylärinen jatkaa.

Niesmann+Bischoff - hienoa käsityötaitoa

Niesmann+Bischoffilla työskentelee arkkitehteja, insinöörejä sekä lukuisa määrä eri alojen käsityöläisiä ja asentajia. Kaikkia yhdistää täydellisyyden tavoittelu pienimpiin yksityiskohtiin saakka. Niesmann+Bischoffin tavoitteena on korkein laatuluokka.

Laaja tuotevalikoima

Niesmann+Bischoff -mallistoja on kolme. Flair on tehty Ivecon alustalle ja on Liner-luokan matkailuauto. Arto on Fiatin alustalle tehty integroitu malli. Matala ja virtaviivainen vaihtoehto, jonka avarat sisätilaratkaisut tekevät matkailusta nautinnon. Smove on puoli-integroitu Fiatin alustalle tehty vaihtoehto. Matala ja virtaviivainen muotoilu miellyttää vaativaa matkailijaa. Smoveen on haettu ominaisuudet isoista luxus-autoluokista ja tästä johtuen se on täysin poikkeuksellinen puoli-integroitu malli.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Lisätietoja antavat:

BEST-CARAVAN
Tommi Myllärinen
Niesmann+Bischoff merkkivastaava
040 350 0553
tommi.myllarinen@bestcaravan.fi

ERWIN HYMER GROUP SUOMI OY
Petra Samppa
Toimitusjohtaja
050 382 0530
petra.samppa@erwinhymergroup.com

Kuvat

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Best-Caravan Oy
Best-Caravan Oy
Avainkierto 11
05840 Hyvinkää

http://www.bestcaravan.fi

Best-Caravan on Suomen merkittävin matkailuajoneuvoalan yritys. Toimipisteet sijaitsevat Hyvinkäällä, Espoossa, Turussa, Tampereella, Kuopiossa ja Oulussa. Best-Caravan edustaa matkailuajoneuvoalan parhaita tuotemerkkejä ja palvelutarjontaan sisältyvät ajoneuvomyynnin lisäksi Caravan Market, varaosa- ja tarvikemyynti sekä huoltopalvelut. Best-Caravanin liikevaihto oli vuonna 2018 n. 38 milj. euroa.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Best-Caravan Oy

Best-Caravan Oy uudistaa hallintoaan 1.5.2019 alkaen18.4.2019 14:27:16 EESTTiedote

Suomen merkittävin matkailuajoneuvoketju Best-Caravan Oy uudistaa hallintoaan. Yrityksen pääomistaja Lasse Sorvari siirtyy syrjään toimitusjohtajan tehtävästä ja ottaa vetovastuun myynnin kehityksestä. Yrityksen uudeksi toimitusjohtajaksi on nimitetty Marko Niskanen ja hallituksen puheenjohtajana aloittaa Terho Kalliokoski. Yhtiön omistussuhteisiin ei muutoksilla ole vaikutusta, tarkoituksena on ainoastaan vahvistaa eri osa-alueiden toimintaa ammattitaitoisella ja motivoituneella henkilöstöllä.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme