KT Kuntatyönantajat - KT Kommunarbetsgivarna

Hyvä kiertämään -kampanja alkaa – jaa kehittämistekosi muille

Jaa

Kunta-alalla alkaa kampanja, jossa laitetaan hyvä kiertämään. Kampanjassa kerätään kehittämistekoja työelämästä 18.5.–14.6. Tarkoituksena on levittää hyviä käytäntöjä, joista muut voivat saada uusia ideoita työhönsä. Parhaat teot palkitaan Hyväntekijät-kunniakirjalla kesäkuun lopussa virtuaaligaalassa.

Työelämä on ollut murroksessa pitkään, mikä vaatii jatkuvaa kehittämistä. Lisäksi koronaepidemian aikainen poikkeustila on vaikuttanut merkittävästi työn tekemisen tapoihin.

– Kuntatyön hyvät ratkaisut kannattaa tuoda esille, jotta jokaisen ei tarvitse keksiä pyörää uudelleen. Jakamalla kehittämisteot kaikkien käyttöön, voi auttaa jotakin toista, sanoo Kuntekon ohjelmapäällikkö Anna-Mari Jaanu.

Hyvä kiertämään -kampanjassa kuka tahansa voi kertoa kehittämisideansa ja ratkaisunsa Tekojen torilla. Tekojen tori on sivusto, jossa on yli 600 tarinaa työelämän kehittämisestä eri puolilta Suomea.

Viime syksyn Tekoja tiskiin -kampanjan tuloksena Tekojen torille saatiin 142 kehittämistekoa. Parhaimmat teot ja tekijät palkittiin gaalassa, joka keräsi paikan päälle yli satahenkisen yleisön.

– Syksyn kampanja oli menestys. Halusimme laittaa uuden kampanjan pystyyn, koska nyt jos koskaan kunta-alalla tarvitaan hyviä tekoja, Jaanu kannustaa.

Kampanjasta vastaa kunta- ja maakunta-alan työelämän kehittämisohjelma Kunteko 2020. Kuntekossa ovat mukana KT Kuntatyönantajat sekä kunta-alan pääsopijajärjestöt Julkisalan koulutettujen neuvottelujärjestö JUKO, Julkisen alan unioni JAU ja Sosiaali- ja terveysalan neuvottelujärjestö Sote ry. Kunteko-ohjelman päärahoittaja on Euroopan Sosiaalirahasto.

Lisätietoja:

www.kunteko.fi/hyvakiertamaan

Anna-Mari Jaanu, ohjelmapäällikkö, puh. +358 50 572 4620

Susanna Koivistoinen, projektitiedottaja, puh. +35850 592 5386

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Anna-Mari Jaanu, ohjelmapäällikkö, puh. +358 50 572 4620

Susanna Koivistoinen, projektitiedottaja, puh. +35850 592 5386

Tietoja julkaisijasta

KT Kuntatyönantajat - KT Kommunarbetsgivarna
KT Kuntatyönantajat - KT Kommunarbetsgivarna
Toinen linja 14
00530 HELSINKI

09 7711https://www.kt.fi/

KT Kuntatyönantajat on työmarkkinakeskusjärjestö, joka edustaa kuntia ja kuntayhtymiä sekä valtakunnallisissa työmarkkinaneuvotteluissa että kolmikantayhteistyössä. KT neuvottelee ja sopii kunnallista henkilöstöä koskevat valtakunnalliset virka- ja työehtosopimukset. Sopimusneuvottelujen ohella KT:n tärkeimpiin tehtäviin kuuluu työelämän laadun, tuloksellisuuden ja yhteistoiminnan kehittäminen.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta KT Kuntatyönantajat - KT Kommunarbetsgivarna

Sovintoratkaisu Eksoten palkkakiistaan19.8.2020 09:00:00 EESTTiedote

KT Kuntatyönantajien ja pääsopijajärjestöjen edustajat ovat neuvotelleet Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveyspiiri Eksoten kunnallisen virka- ja työehtosopimuksen piiriin (KVTES) kuuluvan henkilöstön tehtäväkohtaisten palkkojen harmonisointia ja perusteettomia palkkaeroja koskevan erimielisyyden ratkaisemisesta sovinnollisesti. Neuvottelut on aloitettu pääsopijajärjestöjen pyytämien keskusneuvottelujen perusteella syksyllä 2019.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme