Lapin ELY-keskusLapin ELY-keskusLapin ELY-keskusLapin ELY-keskus

Hyvä työpaikka Lapissa -ohjelma herättää keskustelua paremmasta työelämästä

Jaa

Lapin ELY-keskuksen Hyvä työpaikka Lapissa -hanke on käynnistynyt keväällä 2022. Hankkeen tavoitteena on kehittää mikro- ja pk-yritysten työhyvinvointia, pitovoimaa ja työnantajakuvaa. Hanke tarjoaa 1,5 vuoden aikana työkaluja ja palveluita erityisesti yritysten työyhteisöjen vuorovaikutuksen kehittämisen tueksi.

Kuva: Lapin Materiaalipankki | Juha Kauppinen
Kuva: Lapin Materiaalipankki | Juha Kauppinen

Toiminta käynnistyy nykytilan kokoamisella, jonka tavoitteena on saada ajankohtaista tietoa yritysten näkemyksistä ja haasteista liittyen työhyvinvointiin ja työyhteisöjen toimintatapoihin. Selvitämme lyhyen kyselyn avulla erityisesti Tunturi-Lapin ja Pohjois-Lapin palvelualan yritysten näkemyksiä hyvästä työpaikasta, työntekijöiden sitoutumisesta ja uusien työntekijöiden rekrytoinnista. Myöhemmin ohjelman aikana tarjotaan yrityksille palveluita työyhteisöjen ja työelämän kehittämiseksi.

”Hyvä työpaikka Lapissa -ohjelma lähtee liikkeelle kyselyllä. Toivomme, että kysely tavoittaa yritykset, jotka ovat kiinnostuneita ohjelmastamme ja haluavat lähteä kehittämään työpaikoistaan entistä parempia”, kannustaa hankkeen projektipäällikkö Maria Vuorensola.

”Haluamme, että yritykset saavat mahdollisimman paljon konkreettista hyötyä tarjoamistamme palveluista, joten yritysten vastaukset ja näkemykset ovat meille todella tärkeitä. Niiden avulla voimme tarjota juuri oikeanlaisia palveluita työyhteisöille,” toteaa hankkeen projektisuunnittelija Annika Sipola.

Vastaa yrityksille suunnattuun kyselyyn. 

Hyvä työpaikka Lapissa on ESR-rahoitteinen hanke.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Projektipäällikkö Maria Vuorensola, puh. 0295 037 064
Projektisuunnittelija Annika Sipola, puh. 0295 037 106

Sähköpostiosoitteet muotoa etunimi.sukunimi@ely-keskus.fi.

Kuvat

Kuva: Lapin Materiaalipankki | Juha Kauppinen
Kuva: Lapin Materiaalipankki | Juha Kauppinen
Lataa

Tietoja julkaisijasta

Lapin ELY-keskus
Lapin ELY-keskus
Rovaniemi: Hallituskatu 3 B (valtion virastotalo)
Kemi: Valtakatu 28

0295 037 000http://www.ely-keskus.fi/lappi

ELY-keskukset ovat valtion viranomaisia, jotka edistävät alueellista kehittämistä hoitamalla valtionhallinnon toimeenpano- ja kehittämistehtäviä alueilla. ELY-keskukset hoitavat elinkeinoihin, työvoimaan, osaamiseen sekä liikenteeseen ja infrastruktuuriin että ympäristöön ja luonnonvaroihin liittyviä tehtäviä. ELY-keskukset kehittävät ja tukevat taloudellista, sosiaalista ja ekologisesti kestävää hyvinvointia.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Lapin ELY-keskus

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme