Vaasan kaupunki - Vasa stad

Hyvää syntymäpäivää Vaasa – mikä pieni unelma ympäristössäsi kaipaa toteutusta?

Jaa

Vaasan kaupungilla on varattu asukkaiden ideoiden toteutukseen 5000€ osallistuvan budjetoinnin kokeilun kautta. Kokeilulla haluamme asukkaita mukaan oman ympäristön kehittämiseen -te olette parhaita asiantuntijoita siinä, mikä parantaisi juuri teidän lähiympäristöä!

Nyt toteutetaan unelmia Vaasan syntymäpäivän kunniaksi

Hakemuksia saa lähettää 29.9. saakka ja voittaneet hankkeet julkistetaan Vaasan syntymäpäivänä 2.10. Osallistuvan budjetoinnin rahat on varattu tälle vuodelle, joten unelman toteutus pitää olla valmis vuoden 2020 loppuun mennessä.

Hakemuksen voi lähettää yksityinen henkilö, kaveriporukka, saman kadun asukkaat tai yhdistykset. Ideat lähetetään nettilomakkeella, jossa kerrotaan idea ja sen toteutuspaikka, sekä hahmotellaan kevyesti toteutuksen kustannuksia. Lisäksi hakijalta tiedustellaan, miten ehdotus parantaa vaasalaisten elämää tai tekee vaasalaiset onnelliseksi. Ehdotuksen kustannusarvio voi olla mitä vain 1-5000€ välillä.

Saapuneet ehdotuksen käsitellään osallistumisohjelman ohjausryhmässä, joka valitsee niistä yhden tai useamman toteutukseen. Voittajat julkistetaan Vaasan syntymäpäivänä 2.10., ja idean toteutusta seurataan Vaasan sosiaalisen median kanavissa.

Vinkkejä ideaan:

  • Arvioi kustannuksia, joita tulee materiaalihankinnoista, laitevuokrista jne.
  • Tarvitseeko jokin osa toteutuksesta talkoita tai voiko toteutukseen osallistua kaupunkilaiset vai ammattilaiselta ostettua työtä.
  • Kaupungin toimialojen kanssa voidaan tehdä yhteistyötä, jolloin välineiden kulut menevät yksiköiden kautta, ja myös ohjausta ja henkilökunnan kohtuullisia työtunteja toteutukseen saa kaupungilta ilman kustannuksia.

Vaasan syntymäpäivänä 2.10. voimme yhdessä juhlia vaasalaisuutta ja nyt jos koskaan onni löytyy läheltä, tästä upeasta kaupungistamme. Kaupunki järjestää juhlapäivänä pientä toimintaa, tarjouksia palvelupisteissä ja vaasalaisuuden henkeä nostetaan esiin vahvasti kaupungin viestintäkanavissa.

Yhteyshenkilöt

Suvi Aho
Aluepalvelupäällikkö
suvi.aho@vaasa.fi
+358 50 326 8877

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Vaasan kaupunki - Vasa stad
Vaasan kaupunki - Vasa stad
PL / PB 3
65101 Vaasa

+358 6 325 1111http://www.vaasa.fi

Vaasan kaupunki

Aina aurinkoinen Vaasa on Pohjolan energiapääkaupunki, jossa yhdistyvät innovatiivisuus, teknologia, laadukkaat palvelut, monipuolinen koulutus- ja kulttuuritarjonta sekä energinen meininki.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Vaasan kaupunki - Vasa stad

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme