Visit NaantaliVisit Naantali

Hyväntekeväisyyshuutokauppa Kauppakeskus Myllyssä lankalauantaina

Jaa

Visit Naantali ja Hellman huutokaupat järjestävät hyväntekeväisyyshuutokaupan Kauppakeskus Myllyssä lankalauantaina 20.4. Samassa yhteydessä Team Rynkeby- God Morgon Turku esittelee hyväntekeväisyysjärjestön toimintaa ja menopelejään matkalle kohti Pariisia.

Hyväntekeväisyyshuutokaupan tuotto menee lyhentämättömänä Sylva ry:lle. Sylva ry tukee syöpään sairastuneita lapsia ja nuoria ja heidän perheitään.

Huutokaupassa on paljon upeita tuotteita ja palveluja ja ne huudetaan klo 11.30 ja 14.30. Meklarina toimii Janne Porkka.

Tapahtumassa on lisäksi Rokki-Kokin lastenkonsertti, Marlin Onnenpyörä, Reebok Crossfit Turun lasten temppurata ja hahmoja, joita voi tulla halimaan. Kaikki tapahtumassa mukana olevat tukevat hyvää asiaa ja tulevat veloituksetta mukaan. 

Paikalla on myös hyväntekeväisyyspyöräilyjoukkueen Team Rynkeby – God Morgon Turku tiimin edustajia polkemassa omia menopelejään ja esittelevät mielellään hyväntekeväisyysorganisaation toimintaa.

Lisätietoja:

Tarja Rautiainen, p. 040 7478847

tarja.rautiainen@visitnaantali.com

Avainsanat

Kuvat

Lataa
Myllyn pyöräily 2018
Myllyn pyöräily 2018
Lataa

Tietoja julkaisijasta

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Visit Naantali

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme