Hyvinkään kaupunki

Hyvinkään kaupungin taideteosten konservointihanke etenee

Jaa

Hyvinkään kaupungin julkisia taideteosten konservointitöitä on edistetty kesän ja syksyn 2022 aikana.

Teosten rakenteita on tutkittu ja suunnitelmia on tarkennettu kesällä ja syksyllä. Kartoitusten aikana on käynyt ilmi, että joidenkin teosten rakenteet (mm. Liikettä tilassa Kirkkarissa) olivat tiedettyä huonommassa kunnossa.” Haluamme tehdä pohjatyöt perusteellisesti, sillä hyvällä suunnittelulla ja korjaustöillä tavoitellaan pitkälle tulevaisuuteen kestävää konservointia”, kommentoi tekniikan ja ympäristön toimialajohtaja Marko Hytönen.

Vihertöitä on puolestaan edistetty ympäri kaupunkia, muiden muassa kirjastoaukiolla ja Ossian Donnerin obeliskilla.

Talveksi työt seisahtuvat, ja ne jatkuvat heti keväällä kun lumet sulavat. Projektin etenemisestä viestitään kevään 2023 aikana.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Tietoja julkaisijasta

Hyvinkään kaupunki
Hyvinkään kaupunki
Kankurinkatu 4-6
05800 Hyvinkää

019 459 11https://www.hyvinkaa.fi

Hyvinkää on Uudenmaan viidenneksi suurin, lähes 47 000 asukkaan elinvoimainen elämyskaupunki. Kaupunkimme tarjoaa asukkailleen ja vierailijoilleen monipuoliset palvelut ja mahdollisuudet kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Hyvinkään kaupunki

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme