Hyvinkään kaupunki

Hyvinkään kaupungin teknisen lautakunnan nimityspäätöksiä

Jaa

Hyvinkään kaupungin tekninen lautakunta on valinnut yhdyskuntatekniikan insinööri Kari Pulkkisen kaupungininsinööriksi ja DI Antti Nikkasen kiinteistöjohtajan virkaan.

Hyvinkään kaupungin teknisen lautakunnan nimityspäätöksiä

Hyvinkään kaupungin tekninen lautakunta on valinnut yhdyskuntatekniikan insinööri Kari Pulkkisen kaupungininsinööriksi ja DI Antti Nikkasen kiinteistöjohtajan virkaan.

Antti Nikkanen Hyvinkään kaupungin kiinteistöjohtajan virkaan

DI Antti Nikkanen on valittu kiinteistöjohtajan virkaan. Nikkanen on aiemmin toiminut Järvenpäässä, Mestaritoiminta Oy:ssä investointi- ja kehityspäällikkönä. Sitä ennen Nikkanen toimi Järvenpään kaupungilla hankekehityspäällikkönä. Nikkanen aloittaa virassaan toukokuussa.

Kiinteistöjohtaja pääsee johtamaan tilakeskusta, jolla on tällä hetkellä käynnissä isoja investointihankkeita, kuten Kipinä ja uimalan laajennus. Antti Nikkanen pääsee myös hyödyntämään kiinteistöjen kehittämisestä hankkimaansa kokemusta tulevina vuosina. Kiinteistöjohtaja raportoi työstään tekniikan ja ympäristön toimialajohtajalle.

Kari Pulkkinen Hyvinkään kaupungininsinööriksi

Yhdyskuntatekniikan insinööri Kari Pulkkinen on valittu kaupungininsinööriksi. Kaupungininsinöörin virkaan haki määräaikaan mennessä kahdeksan hakijaa. Pulkkinen on työskennellyt kaupungin palveluksessa jo vuodesta 2009 ja toiminut suunnittelupäällikkönä teknisessä keskuksessa.

Kaupungininsinööri johtaa kaupungin Teknisen keskuksen Kunnallistekniikan rakennuttaminen ja suunnittelu –palveluyksikköä ja raportoi työstään tekniselle johtajalle.

Tietoja julkaisijasta

Hyvinkään kaupunki
Hyvinkään kaupunki
Kankurinkatu 4-6
05800 Hyvinkää

019 459 11https://www.hyvinkaa.fi

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Hyvinkään kaupunki

Hyvinkään kaupungin kestävän talouden ohjelma on hyväksytty: Lähes kaikki kaupunginhallituksen esittämät tasapainottamiskohteet hyväksyttiin valtuustossa18.6.2020 12:05:53 EESTTiedote

Kaupunginvaltuusto on hyväksynyt Hyvinkään kaupungin kestävän talouden ohjelman kokouksessaan 15. ja 17.6.2020. Kaupungin eri toimialat lähtevät toteuttamaan säästötoimenpiteitä ohjelman määrittämien aikataulujen mukaisesti. Kestävän talouden ohjausryhmä seuraa toimenpiteiden toteutumista.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme