Hyvinkään kaupunki

Hyvinkään kaupunginjohtaja Jyrki Mattila: Red Carpet-festivaali on yhdistelmä hyvää ideaa, huippuosaamista ja yhteistyötä

Jaa

Hyvinkäällä järjestettävä Red Carpet-festivaali kokoaa tänä vuonna neljättä kertaa yleisöä suomalaisen elokuvan, elokuvantekijöiden tapaamisten, tapahtumien sekä mielenkiintoisten keskustelujen ja kohtaamisten äärelle.

Kuva: Erika Luoto
Kuva: Erika Luoto

HYVINKÄÄN KAUPUNKI TIEDOTTAA
PUHEREFERAATTI 27.8.2020
Hyvinkään kaupunginjohtaja Jyrki Mattilan puhereferaatti
RedCarpet -gaalassa torstaina 27.8.2020 klo 19:15

Hyvinkään kaupunginjohtaja Jyrki Mattila:

Red Carpet-festivaali on yhdistelmä hyvää ideaa, huippuosaamista ja yhteistyötä

Hyvinkäällä järjestettävä Red Carpet-festivaali kokoaa tänä vuonna neljättä kertaa yleisöä suomalaisen elokuvan, elokuvantekijöiden tapaamisten, tapahtumien sekä mielenkiintoisten keskustelujen ja kohtaamisten äärelle. Festivaalin gaalaillassa Hotel Sveitsissä torstaina Hyvinkään kaupunginjohtaja Jyrki Mattila kiitti festivaalin taiteellista johtaja Antti Luusuaniemeä sekä Hyvinkään sivistystoimen johtaja Pentti Halosta festivaalin kehittämisestä.

- Sekä Luusuaniemi että Halonen ovat hallinneet oman perustekemisensä, mutta eivät ole siihen tyytyneet, vaan he ovat hypänneet oman mukavuusalueensa ulkopuolelle, luoden jotain uutta. Kuten muissakin isoissa hankkeissa, tarvitaan idea, oikea aika ja paikka, alan huippuosaamista, yhteistyökykyisiä ihmisiä ja organisaatioita, innostusta ja tahtoa sekä myös onnea, Mattila arvioi.

Tänä vuonna koronavirustilanne on jossain määrin rajannut festivaalin ohjelmatarjontaa, mutta siitä huolimatta festivaalin tarjonta on varsin runsas.

- Red Carpetin vahvuutta osoittaa se, että näin koronavuonnakin on tapahtumaan saatu monipuolinen kattaus elokuvia ja oheistapahtumia. Uskon, että tulevina vuosina saadaan taas Villatehtaan alueen konsertitkin mukaan ja Antti voi vuonna 2037 pitäessään Red Carpetin 20-vuotisjuhlapuhetta muistella sitä, kuinka vuoden 2020 tapahtuma jäi mieleen poikkeuksellisena vuotena, jolloin kulttuuri- ja tapahtuma-ala joutui uskomattomaan paineeseen.

- Haluan silti muistuttaa teitä siitä, että me haluamme maailmantilanteesta riippumatta eläytyä tarinoihin, musiikkiin ja visuaalisiin kokemuksiin. Red Carpet vastaa omalta osaltaan tähän kysyntään – tänä vuonna poikkeusjärjestelyin, mutta tarjoten jälkeen kerran mieleenpainuvia hetkiä.

Lisätietoja:
Jyrki Mattila, kaupunginjohtaja, p. 040 541 9576

Hyvinkään kaupunki on Red Carpet-festivaalin monivuotinen kumppani. Tänä vuonna festivaali tarjoaa ohjelmaa 27.-30.8.2020. www.redcarpet.fi

 

Avainsanat

Kuvat

Kuva: Erika Luoto
Kuva: Erika Luoto
Lataa

Tietoja julkaisijasta

Hyvinkään kaupunki
Hyvinkään kaupunki
Kankurinkatu 4-6
05800 Hyvinkää

019 459 11https://www.hyvinkaa.fi

Hyvinkää on Suomen 23. suurin ja Uudenmaan viidenneksi suurin, lähes 47 000 asukkaan kaupunki. Rakennamme ja kehitämme kaupunkia suunnitelmallisesti ja pitkäjänteisesti ja tarjoamme hyvät puitteet sekä monipuolisesti vaihtoehtoja asukkaillemme eri elämänvaiheissa. Kaupunkimme antaa mahdollisuudet elämyksiin ja kokemuksiin niin ulkoilun, kulttuurin kuin liikunnan ja urheilun saralla ympäri vuoden.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Hyvinkään kaupunki

Valotapahtuma Hyvinkään Halo toteutetaan myös tänä vuonna: Kaupunkilaisia kannustetaan mukaan valaisemaan koteja ja rakennuksia18.9.2020 11:13:27 EESTTiedote

Hyvinkään Halo -valotapahtuma valaisee kaupunkia viiden päivän ajan 28.10.-1.11.2020. Toista kertaa järjestettävässä valotapahtumassa painottuu erilaisten ulkokohteiden, kuten rakennusten valaistus. Keskiviikosta sunnuntaihin ulottuvaan tapahtumaviikonloppuun kuuluu valaistuskohteiden lisäksi ulkona järjestettävää maksutonta ohjelmaa, joka mahdollistaa sen, että kaupunkilaiset voivat nauttia turvallisesti valo- ja kulttuurikokemuksesta pimeimpään vuodenaikaan. Osa kohteista pidetään valaistuna myös tapahtumaviikonlopun jälkeen marraskuun lopulle asti.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme