Hyvinkään kaupunki

Hyvinkään kaupunki toivottaa uudet hyvinkääläiset tervetulleiksi

Jaa
Hyvinkääläiset vanhemmat voivat hakea vauvalleen lahjaksi pienen muistamisen eli vauvan bodyn Museokeskus Taikasta. Myös Hyvinkäälle muuttaneita muistetaan.

”Haluamme onnitella pieniä hyvinkääläisiä ja heidän perheitään. Olemme iloisia kaikista uusista hyvinkääläisistä”, kommentoi kaupunginjohtaja Johanna Luukkonen.

Kaikki Hyvinkäällä syntyvät saavat neuvolasta postikortin, jossa kerrotaan tarkemmat ohjeet henkilökohtaisesti.

Kaupunki muistaa myös Hyvinkäälle muuttaneita asukkaita. He saavat postitse tervehdyskirjeen.

”Toivotamme lämpimästi tervetulleeksi uudet hyvinkääläiset. Jokainen uusi asukas on meille tärkeä”, kaupunginjohtaja kuvailee.

Lisätietoja

Kaupunginjohtaja Johanna Luukkonen johanna.luukkonen@hyvinkaa.fi

Viestintäpäällikkö Mia Hyvärinen mia.hyvarinen@hyvinkaa.fi

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Tietoja julkaisijasta

Hyvinkään kaupunki
Hyvinkään kaupunki
Kankurinkatu 4-6
05800 Hyvinkää

019 459 11https://www.hyvinkaa.fi

Hyvinkää on Uudenmaan viidenneksi suurin, lähes 47 000 asukkaan elinvoimainen elämyskaupunki. Kaupunkimme tarjoaa asukkailleen ja vierailijoilleen monipuoliset palvelut ja mahdollisuudet kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Hyvinkään kaupunki

Tuusulan 4H-yhdistys istutti nuorten kanssa tuhat taimea Hyvinkäällä25.5.2023 08:00:00 EEST | Tiedote

Tuusulan 4H-yhdistys järjesti Hyvinkäällä paikallisille nuorille taimien istutuspäivän 17. toukokuuta. 4H-järjestö tekee nuorisotyötä, jonka kautta lapset ja nuoret oppivat kestävään elämäntapaan liittyviä arjen taitoja tekemällä oppien. 4H-nuorisotyön tavoitteena on luoda arjen hyvinvointia. Päivä kuului Vihreä tehtävä: kestävä tulevaisuus -hankkeeseen, jonka tavoitteena on lisätä keskiuusimaalaisten lasten ja nuorten vaikuttamismahdollisuuksia ja tietoutta ilmastonmuutoksesta ja kestävästä elämäntavasta.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme