Hyvinkään kaupunki

Hyvinkään koulujen korona-altistuneille oppilaille opetusta poikkeusjärjestelyin

Jaa

Hyvinkään kouluissa on tällä viikolla todettu useita korona-altistumisia. Niille oppilaille, jotka on määrätty Keski-Uudenmaan sote-kuntayhtymä Keusoten tartuntatautilääkärin toimesta kotikaranteeniin, järjestetään opetusta poikkeusjärjestelyin.

HYVINKÄÄN KAUPUNKI TIEDOTTAA
13.11.2020
Julkaistavissa heti

Hyvinkään koulujen korona-altistuneille oppilaille opetusta poikkeusjärjestelyin

Hyvinkään kouluissa on tällä viikolla todettu useita korona-altistumisia. Niille oppilaille, jotka on määrätty Keski-Uudenmaan sote-kuntayhtymä Keusoten tartuntatautilääkärin toimesta kotikaranteeniin, järjestetään opetusta poikkeusjärjestelyin.

- Tällä hetkellä on eri kouluista noin 150 oppilasta opetuksessa poikkeusjärjestelyin korona-altistumisista johtuen. Hyvinkään kouluissa on perusopetuksessa yhteensä 4800 oppilasta, joten tällä hetkellä emme ole siirtymässä etäopetukseen, mutta seuraamme tietenkin tilannetta tarkasti ja tarvittaessa tehdään päätöksiä etäopetukseen siirtymisestä, toteaa sivistystoimenjohtaja Pentti Halonen.

Hyvinkäällä on todettu kuluneen viikon aikana altistumisia Härkävehmaan, Martin, Paavolan ja Puolimatkan kouluilla. Kaupungissa noudatetaan Keski-Uudenmaan sote-kuntayhtymä Keusoten ohjeistuksia kaikkien koronavirustilanteen hallintaan liittyvien toimenpiteiden osalta.

Kaupunki muistuttaa terveysohjeiden noudattamisen välttämättömyydestä koronaviruksen leviämisen välttämiseksi.

Lisätietoja:
Pentti Halonen, sivistystoimenjohtaja, p. 040 704 9901
www.hyvinkaa.fi/koronavirus
www.keski-uudenmaansote.fi/koronavirus

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Pi Krogell-MagniViestintäpäällikkö

Tavoitat Hyvinkään kaupungin viestintäyksikön helposti osoitteella viestinta@hyvinkaa.fi, jolloin päivystävä viestijä saa yhteydenottosi.

Puh:050 522 5953pi.krogell-magni@hyvinkaa.fi

Tietoja julkaisijasta

Hyvinkään kaupunki
Hyvinkään kaupunki
Kankurinkatu 4-6
05800 Hyvinkää

019 459 11https://www.hyvinkaa.fi

Hyvinkää on Suomen 23. suurin ja Uudenmaan viidenneksi suurin, lähes 47 000 asukkaan kaupunki. Rakennamme ja kehitämme kaupunkia suunnitelmallisesti ja pitkäjänteisesti ja tarjoamme hyvät puitteet sekä monipuolisesti vaihtoehtoja asukkaillemme eri elämänvaiheissa. Kaupunkimme antaa mahdollisuudet elämyksiin ja kokemuksiin niin ulkoilun, kulttuurin kuin liikunnan ja urheilun saralla ympäri vuoden.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Hyvinkään kaupunki

Hyvinkään Aseman koulun kivirakennusta koskeva selvitys on valmistunut: Rakennus vaatii merkittäviä korjaustoimenpiteitä24.6.2021 09:16:13 EEST | Tiedote

Hyvinkään Aseman koulun kivirakennuksen terveydellisten olosuhteiden selvitys on valmistunut ja selvityksen tulokset esitellään ensi viikolla kaupungin tekniselle lautakunnalle. Hyvinkään kaupungin tilakeskuksen SWECO:lta tilaama selvitys osoittaa koulun kivirakennuksen olevan korjausta vaativassa kunnossa. Kaupunki teki selvityksen terveydensuojeluviranomaisten vaatimuksesta.

Uusi kirjoitus- ja valokuvauskilpailu hyvinkääläisille16.6.2021 09:00:00 EEST | Tiedote

Hyvinkään kaupunki, Hyvinkään kaupunginmuseo ja Aamuposti käynnistävät kesäisen kirjoitus- ja valokuvauskilpailun ajanjaksolle 16.6.-16.9.2021. Ensimmäistä kertaa järjestettävän Minun Hyvinkääni -kilpailun teemana on asuminen Hyvinkäällä eri näkökulmista. Kilpailusarjoja on yhteensä kolme: Kerro tekstarilla, Kerro kirjeellä ja Kerro kuvalla. Kilpailijat on lisäksi jaettu eri ikäluokkiin, lapsiin, nuoriin (13-17 v.) sekä aikuisiin. Kunkin sarjan pääpalkinnon lisäksi kilpailuun osallistuneiden kesken arvotaan useita palkintoja paikallisiin palveluihin.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme