Hyvinkään kaupunki

Hyvinkään Pohjoispuiston koulun koulupäivä ensi viikolla kaikilla oppilailla klo 9-14

Jaa

Hyvinkään Pohjoispuiston koulu jouduttiin poikkeuksellisesti pitämään suljettuna perjantaina 13.3.2020 johtuen torstai-iltana todetusta yhdestä koronavirustapauksesta. Koska karanteeniin joutui kahden opetusryhmän oppilaiden lisäksi runsas neljäsosa koulun opetushenkilöstöstä, päätti kaupungin johto pitää koulun suljettuna perjantaina 13.3.2020. Maanantaina 16.3.2020 alkavalle kouluviikolle on nyt tehty lukujärjestyksen uudelleenjärjestelyjä, jotka mahdollistavat opetuksen järjestämisen päivittäin kaikille oppilaille klo 9-14 välisenä aikana.

HYVINKÄÄN KAUPUNKI TIEDOTTAA
15.3.2020
Julkaistavissa heti

Hyvinkään Pohjoispuiston koulun koulupäivä ensi viikolla kaikilla oppilailla klo 9-14

Hyvinkään Pohjoispuiston koulu jouduttiin poikkeuksellisesti pitämään suljettuna perjantaina 13.3.2020 johtuen torstai-iltana todetusta yhdestä koronavirustapauksesta. Koska karanteeniin joutui kahden opetusryhmän oppilaiden lisäksi runsas neljäsosa koulun opetushenkilöstöstä, päätti kaupungin johto pitää koulun suljettuna perjantaina 13.3.2020.

Maanantaina 16.3.2020 alkavalle kouluviikolle on nyt tehty lukujärjestyksen uudelleenjärjestelyjä, jotka mahdollistavat opetuksen järjestämisen päivittäin kaikille oppilaille klo 9-14 välisenä aikana.

Opetus tapahtuu pääsääntöisesti omassa perusopetusryhmässä ja maanantain tunnit alkavat kunkin oppilaan kotiluokasta.

Kotona opiskelevat oppilaat saavat työskentelyohjeet Wilman tuntipäiväkirjojen, tuntimerkintöjen tai viestien avulla. Suunnitellut kokeet pidetään sovitun aikataulun mukaisesti, mutta joidenkin koepäivien ajankohta voi muuttua. Opettaja tiedottaa näistä muutoksista.

Peruskoululaisia ja lukion opiskelijoita on aiemmin kehotettu ottamaan kaikki oppikirjansa kotiin. Maanantaina kouluun tulevia Pohjoispuiston koululaisia pyydetään ottamaan kouluun mukaan lukujärjestyksen mukaiset välineet ja varustautumaan siihen, että liikuntatunnit pidetään ulkona.

Lisätietoja
Jyrki Mattila, kaupunginjohtaja, p. 040 541 95 76
Pentti Halonen, sivistystoimen johtaja, p. 040 704 99 01

Kaupungin tiedote koronavirukseen liittyen 13.3.2020
https://www.hyvinkaa.fi/uutissivut/uutissivut/ajankohtaista/hyvinkaan-kaupungin-toimenpiteita-koronaviruksen-leviamisen-ehkaisemiseksi/

Kaupungin tiedote koulun kiinniolosta 13.3.2020
https://www.hyvinkaa.fi/uutissivut/uutissivut/ajankohtaista/pohjoispuiston-koulu-poikkeuksellisesti-kiinni-perjantaina-13.3.2020/

Keusoten Pohjoispuiston koulun osaa oppilaita ja opettajia koskeva karanteenitiedote 12.3.2020
https://www.hyvinkaa.fi/uutissivut/uutissivut/ajankohtaista/koululaisia-ja-henkilokuntaa-karanteeniin-hyvinkaalla-koronavirusaltistuksen-vuoksi/

Avainsanat

Tietoja julkaisijasta

Hyvinkään kaupunki
Hyvinkään kaupunki
Kankurinkatu 4-6
05800 Hyvinkää

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Hyvinkään kaupunki

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme