Hyvinkään kaupunki

Hyvinkään Sveitsin Hiihtokeskuksen kilpailutusaikataulut on julkaistu

Jaa

Hyvinkäällä sijaitsevaan Sveitsin Hiihtokeskukseen etsitään uutta yrittäjää täydentämään Hyvinkään Sveitsin luontoalueen monipuolista vapaa-ajan tarjontaa.

HYVINKÄÄN KAUPUNKI
TIEDOTTAA 30.6.2020
Julkaistavissa heti

 

Hyvinkään Sveitsin Hiihtokeskuksen kilpailutusaikataulut on julkaistu

Hyvinkäällä sijaitsevaan Sveitsin Hiihtokeskukseen etsitään uutta yrittäjää täydentämään Hyvinkään Sveitsin luontoalueen monipuolista vapaa-ajan tarjontaa. Hyvinkään kaupunki on aiemmin (31.3.2020) tiedottanut keskuksen nykyisen yrittäjän hiihtokeskustoiminnasta luopumisesta ja uuden yrittäjän hakemisesta. Kaupunki on nyt julkaissut kilpailutusaikataulut Sveitsin Hiihtokeskuksen toiminnasta kiinnostuneille yrittäjille. Ilmoittautuminen kilpailutukseen on avoinna 15.7.2020 asti.

Hyvinkään kaupunki omistaa hiihtokeskuksen maa-alueet ja kaupunki on aktiivisesti mukana kehittämässä hiihtokeskusta. Se on investoinut hissilinjojen korjauksiin vuosina 2017 – 2020 noin 250 000 €.

Lasketteluharrastajien ja maailman huipulle päässeiden lautailijoiden suosima hiihtokeskus sijaitsee hyvällä paikalla keskellä Etelä-Suomea, Uudenmaan viidenneksi suurimmassa kaupungissa, loistavien yhteyksien päässä moottori- ja rautatien varrella. Keskuksessa toimii slalom-, lautailu- ja hiihtoseura, ja yhteistyökumppaneiden kanssa järjestetään erilaisia tapahtumia.

Sveitsin alueella on vuonna 2017 uusittu Sveitsin Matkailukeskus ja Hotel Sveitsi, jossa matkailijat voivat yöpyä ja hyödyntää tarjolla olevia muita aktiviteetteja kuten SuperPark, FitPark, Sveitsin Uimala, Biorexin elokuvateatteri sekä erilaisia hyvinvointipalveluja.


Lisätietoja

Kilpailutusasiakirjat ja tiedustelut
Tarjouskilpailuun osallistumaan halukkaita pyydetään ilmoittautumaan Buildercom BEM-järjestelmän https://bem.buildercom.net/html/rfq2registration/index?rfqId=1528 kautta 15.7.2020 klo 15 mennessä.

Kysymykset tarjouskilpailuun liittyen voi osoittaa Jesse Hakkarainen PTCServices Oy, jesse.hakkarainen@ptcs.fiKysymykset 15.7.2020 kello 15.00 mennessä otsikolla ”Tarjouskilpailu / Sveitsin Hiihtokeskus".

Lisätietoja: www.hyvinkaa.fi/hiihtokeskus

Hyvinkään kaupungin yhteyshenkilöt

Simo Varjonen, kulttuuri- ja vapaa-aikajohtaja, Hyvinkään kaupunki
p. 040 540 0172, simo.varjonen@hyvinkaa.fi

Liikuntapäällikkö Jarmo Vakkila, liikuntapäällikkö, Hyvinkään kaupunki
p. 040 809 4386, jarmo.vakkila@hyvinkaa.fi

// Tiedotetta muokattu 1.7. klo 15.50. Poistettu lause: sekä toteuttaa kiinteistöihin liittyen ja rinteen valaistuksen sekä koko sähköjärjestelmän uusimisen.

Avainsanat

Tietoja julkaisijasta

Hyvinkään kaupunki
Hyvinkään kaupunki
Kankurinkatu 4-6
05800 Hyvinkää

019 459 11https://www.hyvinkaa.fi

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Hyvinkään kaupunki

Hyvinkään kaupungin kestävän talouden ohjelma on hyväksytty: Lähes kaikki kaupunginhallituksen esittämät tasapainottamiskohteet hyväksyttiin valtuustossa18.6.2020 12:05:53 EESTTiedote

Kaupunginvaltuusto on hyväksynyt Hyvinkään kaupungin kestävän talouden ohjelman kokouksessaan 15. ja 17.6.2020. Kaupungin eri toimialat lähtevät toteuttamaan säästötoimenpiteitä ohjelman määrittämien aikataulujen mukaisesti. Kestävän talouden ohjausryhmä seuraa toimenpiteiden toteutumista.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme