Länsi-Uudenmaan hyvinvointialue – Västra Nylands välfärdsområde

Hyvinvointialueen investointisuunnitelma hyväksyttiin

Jaa

Aluevaltuusto hyväksyi Länsi-Uudenmaan hyvinvointialueen investointisuunnitelman vuosille 2023–2026 ja 2024–2027.

Investointisuunnitelma

Aluevaltuuston hyväksymä investointisuunnitelma vuosille 2023–2026 ja 2024–2027 on tehty tulevaisuudessa toteutettavista hyvinvointialuekonsernin investoinneista ja niiden rahoituksesta.

Suunnitelma sisältää tiedot investoinneista ja investointia vastaavista sopimuksista sekä tiedot hyvinvointialueen toimitilojen ja kiinteistöjen sekä muiden pitkävaikutteisten hyödykkeiden luovutuksista. Investointisuunnitelma esitetään valtiovarainministeriölle, sosiaali- ja terveysministeriölle ja sisäministeriölle hyväksyttäväksi.

Järjestöjen toimintaedellytysten edistäminen

Aluevaltuusto päätti valtuuttaa aluehallituksen hyväksymään hyvinvoinnin ja terveyden edistämistyötä tekevien järjestöjen toimintaedellytysten ja vaikutusmahdollisuuksien turvaamisen siirtymävaiheessa 1.1.2023-31.12.2023.

Hyvinvointialueelle siirtyvät sopimukset

Aluevaltuusto päätti hyvinvointialueen vastuulle suoraan siirtyvistä sopimuksista. Palvelu- ja tavarahankintasopimukset liittyvät sosiaali- ja terveydenhuollon sekä pelastustoimen järjestämiseen. Siirtyvissä sopimuksissa on mukana myös yhteistyösopimuksia.

Lisäksi on tunnistettu potentiaalisia sopimuksia ja vastuita, joiden siirtymisestä päätetään myöhemmin. Nämä sopimukset liittyvät tyypillisesti ICT-palveluihin ja tukipalveluihin, kuten ruoka- ja puhtauspalveluun sekä logistiikkaan.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Jarno LimnéllLänsi-Uudenmaan hyvinvointialueen aluevaltuuston puheenjohtaja / Ordförande för Västra Nylands välfärdsområdesfullmäktige

Puh:040 527 6173jarno.limnell@luvn.fi

Tietoja julkaisijasta

Länsi-Uudenmaan hyvinvointialue – Västra Nylands välfärdsområde
Länsi-Uudenmaan hyvinvointialue – Västra Nylands välfärdsområde
PL 33 / PB 33
02033 Länsi-Uudenmaan hyvinvointialue / Västra Nylands välfärdsområde

https://www.luvn.fi

Länsi-Uudenmaan hyvinvointialue järjestää sosiaali- ja terveyspalvelut sekä pelastustoimen palvelut 1.1.2023 alkaen Espoon, Hangon, Inkoon, Karkkilan, Kauniaisten, Kirkkonummen, Lohjan, Raaseporin, Siuntion ja Vihdin asukkaille.

Twitter: @LUhyvinvointi@LUpelastus

Facebook: @LansiUudenmaanHyvinvointialue@LansiUudenmaanPelastuslaitos

LinkedIn: Länsi-Uudenmaan hyvinvointialue

YouTube: Länsi-Uudenmaan hyvinvointialue

Verkkosivut: www.luvn.fi 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Länsi-Uudenmaan hyvinvointialue – Västra Nylands välfärdsområde

Genom samarbete säkerställs en trygg överföring av serviceproduktionen till välfärdsområdet30.11.2022 14:47:34 EET | Tiedote

Ansvaret för att ordna social- och hälsovårdstjänsterna och räddningstjänsterna överförs från kommunerna till välfärdsområdet den 1 januari 2023. I Västra Nyland är genomförandet av överföringen en exceptionellt utmanande process eftersom välfärdsområdets administrativa strukturer i stor utsträckning byggs upp som nya lösningar och tidtabellen är snäv.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme