Pirkanmaan hyvinvointialue

Hyvinvointialueen johto vierailee syksyn aikana kaikissa Pirkanmaan kunnissa

Jaa

Pirkanmaan hyvinvointialueen johto toteuttaa kuluvan loppukesän ja syksyn aikana vierailukierroksen kaikkiin Pirkanmaan 23 kuntaan. Kierros on käynnistynyt Sastamalasta, Punkalaitumelta ja Pirkkalasta. Seuraavaksi johto suuntaa Tampereelle, Ikaalisiin ja Pälkäneelle. Tavoitteena on, että kierros olisi toteutettu lokakuun puoliväliin mennessä.

Hyvinvointialuejohtaja Marina Erhola (kuvaaja Anu Plym)
Hyvinvointialuejohtaja Marina Erhola (kuvaaja Anu Plym)

Kuntakierrokselle osallistuvat hyvinvointialuejohtaja Marina Erhola, integraatiojohtaja Tuukka Salkoaho, aluehallituksen puheenjohtaja Kari-Matti Hiltunen ja aluevaltuuston puheenjohtaja Lauri Lyly.

- Tavoitteena on kuunnella kuntien odotuksia hyvinvointialuetta valmisteltaessa sekä kerätä toiveita hyvinvointialueen johtoa ja poliittisia avainhenkilöitä kohtaan, kertoo hyvinvointialueen johtaja Marina Erhola.

Kunnat ja hyvinvointialue tarvitsevat jatkossakin erilaisia menettelytapoja ja sovittuja toimintamalleja, joilla erilaisia tarpeita ja mielenkiinnon kohteita sovitetaan yhteen.

Yksi hyvin konkreettinen esimerkki kuntien ja hyvinvointialueen yhteistyöpalveluista ovat opiskeluhuolto ja asukkaiden työkykyä tukevat palvelut.

- Yhteistyöllä on iso vaikutus sujuvaan siirtymäkauteen. On tärkeää, ettei uudistus vaaranna jo toimivia ja vakiintuneita yhteistyömalleja, hyvinvointialueen integraatiojohtajana aloittanut Tuukka Salkoaho painottaa.


Kuntakierroksen aikataulu lokakuun alkuun asti

19.8. klo 14 –15.30, Tampere
22.8. klo 12–14 Ikaalinen
2.9. klo 13–15 Pälkäne
5.9. klo 9 Orivesi, klo 11 Juupajoki, klo 13.30 Mänttä-Vilppula
15.9. klo 11.30 Valkeakoski
16.9. klo 9–10 Virrat, klo 12 Hämeenkyrö
19.9. klo 14–15.30 Kuhmoinen
23.9. klo 9–11 Kihniö
26.9. klo 11.30-13.30 Kangasala
7.10. klo 9 Parkano, klo 11.30 Ruovesi


Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Hyvinvointialuejohtaja
Marina Erhola, puh. 040 183 4295

Integraatiojohtaja
Tuukka Salkoaho, puh. 040 806 3086

Kuvat

Hyvinvointialuejohtaja Marina Erhola (kuvaaja Anu Plym)
Hyvinvointialuejohtaja Marina Erhola (kuvaaja Anu Plym)
Lataa

Tietoja julkaisijasta

Pirkanmaan hyvinvointialue
PL 272
33101 TAMPERE

http://www.pirha.fi

Pirkanmaan hyvinvointialueeseen yhdistyvät 1.1.2023 Pirkanmaan maakunnan alueella sijaitsevien kuntien sosiaali- ja terveys- sekä pelastuspalvelut ja sairaanhoitopiiri. Hyvinvointialueelle siirtyy noin 19 000 työntekijää. 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Pirkanmaan hyvinvointialue

Aluehallitus hyväksyi lähivuosien investointisuunnitelmaesityksensä aluevaltuustolle27.9.2022 10:29:39 EEST | Tiedote

Aluehallitus hyväksyi eilisessä kokouksessa pöydälle jääneen investointisuunnitelmaesityksen tänään esityksen mukaan. Sen mukaan hyvinvointialueella toteutettaisiin vuonna 2023 palvelujen tuottamisen kannalta vain välttämättömät ja kiireelliset investointihankkeet. Tavoitteena on lisätä palvelujen tuottamiskykyä. Pirkanmaan hyvinvointialueen investointiesityksestä ministeriöille päättää aluevaltuusto ensi viikolla.

Juha Kinnunen valittiin hyvinvointialueen sairaalapalvelujen johtoon26.9.2022 11:34:49 EEST | Tiedote

Sairaalapalvelujen palvelulinjajohtajan virkaan on aluehallituksessa yksimielisesti valittu toimitusjohtaja, terveydenhuollon tohtori Juha Kinnunen. Aluehallitus antoi myös lausuntonsa yliopistosairaaloiden tehtäviä ja rahoitusta koskeviin lakiesityksiin. Investointisuunnitelma jäi pöydälle ja sitä varten pidetään ylimääräinen aluehallituksen kokous tiistaina 27.9., jotta esitys ehtii seuraavaan aluevaltuuston listalle.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme