Pirkanmaan hyvinvointialue

Hyvinvointialueen palvelunumeroiden häiriön odotetaan korjaantuvan aamuun mennessä

Jaa

Pirkanmaan hyvinvointialueella on maanantain iltapäivästä lähtien vaikuttanut Telian valtakunnallinen puhelinhäiriö. Häiriö on esiintynyt useiden eri kuntien alueella olevissa palvelunumeroissa, joissa on jonotus- tai takaisinsoittopalvelu. Häiriö on koskenut hyvinvointialueella noin 200:aa Telian numeroa, myös esimerkiksi Sote-luuria ja terveysneuvontaa.

Hyvinvointialueen vaihde 03 311611, päivystysapu 116117, kaikki Taysin numerot sekä tavalliset matkapuhelinnumerot ovat toimineet normaalisti.

Telia korjaa ongelmaa ja häiriön odotetaan korjaantuvan aamuun mennessä.

Mikäli häiriö jatkuu aamulla, hyvinvointialue suosittelee, että palveluihin soitetaan vain kiireellisissä asioissa. Jos kiireellinen asia ei voi odottaa häiriön korjaamista, hyvinvointialue suosittelee asiakkaita menemään tiistaina paikanpäälle esimerkiksi terveysasemalle. Päivystysapu 116117 palvelee yön aikana normaalisti.

Hyvinvointialue tiedottaa aamulla myös vaihtoehtoisista numeroista, mikäli häiriö jatkuu.

Häiriö on esiintynyt myös muiden hyvinvointialueiden alueella sekä Ruotsissa. Se on alkanut maanantaina iltapäivästä.

Hyvinvointialueella on perustettu tilannetyöryhmä, joka seuraa häiriötilannetta. Sitä johtaa tukipalvelujohtaja Pekka Erola.

Yhteyshenkilöt

Tietoja julkaisijasta

Pirkanmaan hyvinvointialue
Pirkanmaan hyvinvointialue
PL 272
33101 TAMPERE

http://www.pirha.fi

Pirkanmaan hyvinvointialue vastaa pirkanmaalaisten julkisten sosiaali- ja terveyspalvelujen sekä pelastuspalvelujen järjestämisestä ja pääosin myös tuottamisesta. Lisätietoja pirha.fi.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Pirkanmaan hyvinvointialue

Ikäihmisten eteisvärinän seulontakokeilusta hyviä kokemuksia: seulonta toteutui luotettavasti ilman asiakaskäynnin pidentämistä24.1.2023 10:28:09 EET | Tiedote

PirKATI-hankkeeseen sisältyvässä puolen vuoden pilottiprojektissa haettiin toimintamallia, jossa kotisairaanhoidon asiakkailta seulottiin sydämen rytmihäiriöitä osana päivittäistoimintaa. Sujuvan toimintamallin ohessa tavoitteena oli selvittää uuden teknologian käytettävyys ja luotettavuus sekä kuvata pilotin aikana tulokset ja arvioida kustannusvaikuttavuutta.

Pirkanmaan nuorisovaltuustoon nimettiin 33 nuorta - työvuorosuunnittelun valmistelua jatketaan yhteistyössä henkilöstön kanssa23.1.2023 12:59:16 EET | Tiedote

Pirkanmaan hyvinvointialueen aluehallitus nimesi maanantaina nuorisovaltuuston kuluvalle vuodelle. Aluehallitus päätti myös esittää vastauksenaan valtuustoaloitteeseen, että ohjelmistoavusteisen työvuorosuunnittelun valmistelua jatketaan yhteistyössä henkilöstön kanssa. Aluehallitus edellyttää, että henkilöstö voi osallistua työvuorosuunnittelun prosessien uudistamiseen.

Aluehallitus nimeää nuorisovaltuuston ja käsittelee hankintasuunnitelmaa 23.1.19.1.2023 08:30:00 EET | Tiedote

Pirkanmaan hyvinvointialueen aluehallitus kokoontuu maanantaina 23.1. klo 8.30. Aluehallitus nimeää hyvinvointialueen ja maakuntaliiton yhteisen maakunnallisen nuorisovaltuuston. Aluehallituksessa käsitellään myös vaikuttamistoimielinten toimintaedellytyksiä, esimerkiksi nuorisovaltuuston, vanhusneuvoston ja vammaisneuvoston kokouspalkkioita ja matkakorvauksia. Asialistalla on niin ikään hankintasuunnitelma ja kuluvan vuoden käyttösuunnitelmat.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme