Pirkanmaan hyvinvointialue

Hyvinvointialueen verkkosivuista uudistunut versio kesäkuuhun mennessä

Jaa
Hyvinvointialueen saaman palautteen mukaan verkkosivujen pirha.fi tietojen löytämisessä ja toimivuudessa on ollut puutteita. Palautetta on tullut muun muassa siitä, ettei sivuilta löydy kaikkia tarvittavia tietoja eikä sivujen logiikka ja käyttöliittymä toimi asiakasystävällisesti. Sen vuoksi verkkosivuja rakennetaan osin uudestaan. Samalla yhteentoimivuutta palvelujen yhteystietoja sivustolle tuottavan Palvelutietovarannon kanssa kehitetään.

Lähtökohtana uudessa versiossa on parempi käytettävyys ja käytön helppous. Suunniteluun otetaan mukaan ulkopuolinen käyttökokemuksen palveluntuottaja. Käytön helppoutta testautetaan myös eri käyttäjäryhmien edustajilla. Uudella versiolla parannetaan tietojen ylläpitoa ja muuta teknistä toimintavarmuutta. Nykyistä sivustoa parannetaan koko kevään ajan uusilla lisäyksillä.

- Sivustolla on vielä paljon tehtävää mutta tavoitteena on, että saamme kaikkien nyt myös mukaan tulevien uusien kumppaneidemme kanssa uudistuksen tehtyä kesäkuuhun mennessä. Sivusto täydentyy koko kevään ajan, kertoo tukipalvelujohtaja Pekka Erola Pirkanmaan hyvinvointialueelta.

Hyvinvointialueella on myös kokonaan uusi intranet henkilöstölle, jota niin ikään kehitetään kuluvan vuoden aikana.

Yhteyshenkilöt

Tietoja julkaisijasta

Pirkanmaan hyvinvointialue
Pirkanmaan hyvinvointialue
PL 272
33101 TAMPERE

http://www.pirha.fi

Pirkanmaan hyvinvointialue vastaa pirkanmaalaisten julkisten sosiaali- ja terveyspalvelujen sekä pelastuspalvelujen järjestämisestä ja pääosin myös tuottamisesta. Lisätietoja pirha.fi.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Pirkanmaan hyvinvointialue

Aluehallituksen 20.3. listalla väärinkäytösten ilmoituskanava sekä psykiatrian ja mielenterveys- ja päihdepalvelujen selvityksen käynnistäminen15.3.2023 17:59:44 EET | Tiedote

Pirkanmaan hyvinvointialueen aluehallitus kokoontuu seuraavan kerran maanantaina 20.3. klo 8.30. Asialistalla on muun muassa tietohallinnon muutosohjelma, väärinkäytösten ilmoituskanavan toimintaohje sekä psykiatrian ja mielenterveys- ja päihdepalvelujen selvityksen käynnistäminen ja ohjausryhmän asettaminen. Aluehallitus nimeää myös yhteistoimintaelimen työnantajaedustajat.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme