Hidasta elämää Suomi Oy

Hyvinvointikirjailijat kohtaavat lukijansa loppukesän kiertueella

Jaa

Hidasta elämää -kirjaperheen kirjailijat lähtevät kiertueelle viiteen eri kaupunkiin elo-syyskuussa.

Hetki kohtaamisille -iltoja järjestetään Lahdessa, Oulussa, Porvoossa, Jyväskylässä ja Tampereella. Kirjailijailtojen ohjelma koostuu oivalluttavista luennoista ja kohtaamisista kirjailijoiden kanssa. Idea kirjailijatapahtumiin lähti lukijoiden pyynnöstä ja toteutetaan nyt ensimmäistä kertaa. Tapahtumat toteutetaan kaupunkien pääkirjastoissa ja Porvoossa paikkana on tuomiokirkko.

14.8.2018 Lahden pääkirjasto

 • Meri Mort : Neidosta kuningattareksi - Naisen elämänkierto ja feminiinit arkkityypit
 • Petri Hiissa : Vapaudu täydellisyyden tavoittelusta - Hyväksy itsesi ja nauti täydemmin elämästä

21.8.2018 Oulun pääkirjasto

 • Suvi Bowellan : Herkkää voimaa - Erityisherkän vahvuudet ja voimavarat
 • Anna Taipale : Olet parasta, mitä sinulle on tapahtunut

28.8.2018 Porvoon tuomiokirkko

 • Miia Moisio : Masennuksesta voi toipua - Toivo voi löytyä pimeyden kautta
 • Susanna Erätuli : Etsijän tie - Mitä on olla ihminen
 • Artistivieraana Tommi Kalenius

4.9.2018 Jyväskylän pääkirjasto

 • Marika Rosenborg : Rakkaussuhteen päättyminen on myös uusi mahdollisuus
 • Tara Lange : Tunne voimasi - Tunne tunteesi

11.9.2018 Tampereen pääkirjasto

 • Eevi Minkkinen : Ole itsellesi armollinen
 • Karita Palomäki : Paraneminen on elämänmittainen matka

Tilaisuudet alkavat klo 18 ja liput ovat ennakkomyynnissä tapahtumakaupunkien Suomalaisen kirjakaupan myymälöissä sekä netissä osoitteessa http://hidastaelamaa.fi/tapahtumat/

Hidasta elämää -kirjasarjassa on julkaistu tähän mennessä 18 kirjaa ja syksyllä on tulossa 6 uutta kirjaa. Yhteistyössä Otavan kanssa julkaistavat kirjat käsittelevtä meitä kaikkia koskettavia aiheita, mm. rakkaus, ero, äitiys, masennus, kriisit, parisuhde, naiseus, perfektionismi, riittämättömyys, onnellisuus ja stressi.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Pequ Nieminen
Sivuston perustaja
pekka@hidastaelamaa.fi

Andy Hopi
Tapahtumatuottaja
andy@andyhopi.com

Kuvat

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Hidasta elämää Suomi Oy
Hidasta elämää Suomi Oy
Sörnäisten rantatie 27 C
00500 HELSINKI

http://www.hidastaelamaa.fi

Vuonna 2010 perustettu nettisivusto hidastaelamaa.fi on kasvanut Suomen pidetyimmäksi hyvinvointikanavaksi. Sivustolla käy viikottain 100 000 eri kävijää ja sen sosiaalisen median kanavia seuraa yli 250 000 ihmistä. Sivuston taustayhtiö Hidasta elämää Suomi Oy tuottaa verkkosisällön lisäksi omia hyvinvointituotteita ja kirjoja yhteistyössä Otavan kanssa.

 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Hidasta elämää Suomi Oy

”Kirjailijat ovat kuin artisteja” – Hidasta elämää ja Otava löysivät yhteisen kirjojen menestysreseptin, jonka myötä kirjojen elinkaaret pitenivät ja myynnit saavuttivat yli neljännesmiljoonan21.1.2021 11:00:00 EET | Tiedote

Hidasta elämää -media ja Kustannusosakeyhtiö Otava ovat tehneet menestyksekästä yhteistyötä neljän vuoden ajan: Hyvinvointitaitoja käsittelevät Hidasta elämää -kirjat ja -kalenterit ovat myyneet jo yli neljännesmiljoonan – ja kirjan elinkaari on pidentynyt valtavasti.

Vakava sairaus ja elämänkriisi opettivat Pequlle ja Sannalle, että tärkeintä on elää elämää, joka tuntuu hyvältä ja omalta – Hidasta elämää -hyvinvointisivusto täyttää 10 vuotta 1.10.20201.10.2020 12:00:00 EEST | Tiedote

Kun Pequ Nieminen sairastui ensimmäiseen syöpäänsä, sanapari ”hidasta elämää” alkoi pyöriä hänen mielessään. Kun Sanna Wikström vuosia myöhemmin uupui kovatahtisessa työssään päätoimittajana, Pequ lähetti hänelle kutsun Hidasta elämää -Facebook-ryhmään. Myöhemmin, vuonna 2010, Sannan ja Pequn ideasta sai alkunsa Hidasta elämää -media.