Uudenmaan ELY-keskus

I Helsingfors Stenhagens tunnel stängd i två nätter 13.–15.6. kl. 22–05

Dela
Bild: Reservrutten för Stenhagens tunnel.
Bild: Reservrutten för Stenhagens tunnel.

I Stenhagens tunnel på Skogsbackavägen (lv 100) belägen under Mannerheimvägen båda tunnelrören stängs mellan klockan 22.00 och 05.00 natten till tisdag (13.–14.6.) och natten till onsdag (14.–15.6.). Tunneln stängs på grund av servicearbeten och tunneltvätt. Båda tunnelrören öppnas på nytt för trafik genast efter att underhållsåtgärderna har avslutats.

Under tiden då tunneln är stängd dirigeras trafiken till reservrutten.

För trafikarrangemangen under arbetstiden ansvarar:

NRC, Patrick Pasanen, patrick.pasanen@nrcgroup.fi, tfn 040 862 5799

Nyckelord

Kontakter

Mer information:

NTM-centralen, LU Projektchef Mika Blom, (mika.blom@ely-keskus.fi)

Bilder

Bild: Reservrutten för Stenhagens tunnel.
Bild: Reservrutten för Stenhagens tunnel.
Ladda ned bild

Om

Uudenmaan ELY-keskus
Uudenmaan ELY-keskus
Opastinsilta 12 A, 2. krs
00520 Helsinki

0295 021 000http://www.ely-keskus.fi/web/ely/ely-uusimaa

NTM-centralerna är statliga myndigheter som främjar den regionala utvecklingen genom att sköta statsförvaltningens uppgifter och utveckling. NTM-centralerna sköter uppgifter i anslutning till näringar, arbetskraft, kunnande samt trafik och infrastruktur samt miljö och naturresurser. NTM-centralerna utvecklar och stöder ekonomiskt, socialt och ekologiskt hållbar välfärd.

Följ Uudenmaan ELY-keskus

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Uudenmaan ELY-keskus

Planeringen av landsväg 11617 (Linjatie) till byväg upphör, Tusby och Mäntsälä29.6.2022 15:24:26 EEST | Tiedote

Planeringen av en bygväg för Linjatie (landsväg 11617) på gränsen mellan Tusby och Mäntsälä kommuner som inleddes våren 2022 upphör och vägavsnittet genomförs inte som byväg. De beläggningsarbeten som programmerats för Linjatie och Niittykulmantie genomförs dock enligt planen under sommaren 2022. Körbanemarkeringarna genomförs på sedvanligt sätt enligt dimensioneringsanvisningarna för landsvägar med två körfält. Inga farthinder byggs på Linjatie i samband med beläggningsarbetena. Hastighetsbegränsningen på Linjatie förblir tills vidare oförändrad. Tusby kommuns tidtabellsmål för genomförandet av detaljplanen Joenranta invid Linjatie påverkade beslutet att avsluta planeringen av byvägsprojektet. Byggarbetena under den tid som planområdet byggs kommer att öka byggplatstrafiken betydligt på Linjatie, vilket skulle ha försämrat byvägens funktion och säkerhet.

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum