MessukeskusMessukeskus

I love me on Vuoden Hyvinvointitapahtuma 2020

Jaa

I love me on saanut Fit Awards 2020 palkinnon parhaana hyvinvointitapahtumana. Fit-lehden järjestämän kilpailun voittajat valittiin yleisöäänestyksessä, jossa oli 15 eri sarjaa. Vuonna 2019 yleisöennätyksen tehnyt I love me nousi hyvinvointitapahtumien joukosta yleisön suosikiksi. I love me järjestetään seuraavan kerran 16.-18.10.2020.

I love me voitti Fit Awards -äänestyksen Vuoden Hyvinvointitapahtuma 2020. Kuva: Risto Wuolle, Messukeskus.
I love me voitti Fit Awards -äänestyksen Vuoden Hyvinvointitapahtuma 2020. Kuva: Risto Wuolle, Messukeskus.

I love me on Pohjois-Euroopan suurin hyvinvointitapahtuma, jonka keskiössä ovat hyvä olo, itsestä huolehtiminen ja tyyli. Tapahtuma esittelee uusimmat hius- ja meikkityylit, muodin viimeisimmät tuulet sekä tuoreet ja innovatiiviset kauneuden ja terveydenhoidon tuotteet ja -palvelut. Viime lokakuussa I love me teki kävijäennätyksen tuomalla yhteen Messukeskuksessa lähes 60 000 muodista, kauneudesta, terveydestä ja luonnonmukaisuudesta kiinnostunutta kuluttajaa.

”I love me avaa uusia mahdollisuuksia”

I love me:n kantava ajatus on ”Tule sellaiseksi kuin olet”. Tapahtuman ohjelmasisällöt kutsuvat pysähtymään itsensä hyväksymisen äärelle, ja 500 näytteilleasettajaa tarjoavat kävijöille erilaisia vaihtoehtoja lisätä hyvää oloa ja itsestä huolehtimista omassa elämässään.

Fit Awards 2020 -äänestäjien mielestä I love me on ”monipuolinen, innostava ja uusia mahdollisuuksia avaava tapahtuma”. Tapahtuman kävijät ovat olleet tyytyväisiä sisältöihin. Kantar TNS:n lokakuussa 2019 toteuttaman kävijätutkimuksen mukaan 98 % kävijöistä oli tyytyväisiä vierailuunsa messuilla.

Fit Awards 2020 -palkitut

 

Hyvinvointitapahtuma I Love Me -messut

Hyvinvointivaikuttaja Nanna Karalahti

Treenipaikka Levi Wellness Club

Treenimallisto Yvette X Martina

Meikkituote IsaDora Active All Day Wear Mascara

Ihonhoitotuote Lumene Nordic Hydra Lähde

Hiustuote Four Reasons Invisible Dry Shampoo

Teknologia Polar Ignite

Treeniväline Painollinen hulavanne

Terveysteko XXL Dance

Sometili @eevsku

Treenijuoma Puhdistamo Natural Energy Drink

Ruokauutuus Verso Foods Beanit

Kirja Henri Tuomilehto ja Jouni Vornanen: Nukkumalla menestykseen (Tammi)

Podcast Auta Antti

Fit-lehti toteutti vuoden 2019 lopussa yleisöäänestyksen, jossa lehden lukijat ja seuraajat saivat kertoa mielipiteensä parhaista treenaamisen, ruuan ja hyvinvoinnin välineistä, teoista ja vaikuttajista. Vastauksia tuli tuhansia ja niiden perusteella palkittiin 15 Fit Awards -voittajaa. Ensimmäiset Fit Awards -palkitut on julkaistu lehden tammikuun numerossa (ilm. 8.1.2020).

Lisätietoja:

tiedottaja Riikka Luomanpää, p. 050 540 4231, riikka.luomanpaa@messukeskus.com

www.iloveme.fi, www.facebook.com/iloveme.fi, IG: @iloveme_official, #iloveme2020

Kuvia I love me 2019 -messuista: http://bit.ly/ILoveMe2019

Kuvat

I love me voitti Fit Awards -äänestyksen Vuoden Hyvinvointitapahtuma 2020. Kuva: Risto Wuolle, Messukeskus.
I love me voitti Fit Awards -äänestyksen Vuoden Hyvinvointitapahtuma 2020. Kuva: Risto Wuolle, Messukeskus.
Lataa

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Messukeskus
Messukeskus
Messuaukio 1
00520 HELSINKI

+358 40 450 3250http://www.messukeskus.com

Messukeskus on ihmisläheinen media, joka luo kasvua aitojen kohtaamisten kautta. Suomen suurin tapahtumajärjestäjä tuottaa tai isännöi vuosittain 50 messutapahtumaa ja tuhat kokousta ja kongressia, joihin osallistuu 1,1 miljoonaa vierasta.Tarjoamme messuille, kokouksiin, kongresseihin ja muihin tapahtumiin 7 muuntautuvaa hallia, 40 erilaista kokoustilaa, 21 ravintolaa, uudistuneen tapahtumahotellin ja täydelliset tapahtumapalvelut. | Messukeskus – sata vuotta tapahtumien keskipisteessä 

Messukeskus Helsinki, Expo and Convention Centre, creates growth through encounters. We are the largest event organiser in Finland producing or hosting 50 exhibitions and one thousand meetings and congresses with 1,1 million visitors annually. We provide a perfect venue with 7 adaptable halls, 40 conference spaces, the 4,400-seater Amfi Hall auditorium, 21 restaurants, a fully renewed event hotel, and all event services. | Messukeskus – A century in the centre of events 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Messukeskus

Kongressimessut starttaavat Messukeskuksen syksyn18.6.2020 14:44:45 EESTTiedote

Valtioneuvosto linjasi keskiviikkona 17.6. että yli 500 henkilön sisätilatapahtumia voi elokuusta alkaen järjestää, kunhan tapahtumissa huolehditaan hygieniasta, turvaetäisyyksistä ja asiakasmäärien rajaamisesta. Tapaamisrajoitusten johdosta maaliskuulta siirtynyt Kongressimessut päästään siis toteuttamaan suunnitelmien mukaisesti 26.-27.8.2020, messuvieraiden ja näytteilleasettajien riskittömään tapahtumaosallistumiseen vahvasti panostaen.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme