MessukeskusMessukeskus

I love me on Vuoden Hyvinvointitapahtuma 2020

Jaa

I love me on saanut Fit Awards 2020 palkinnon parhaana hyvinvointitapahtumana. Fit-lehden järjestämän kilpailun voittajat valittiin yleisöäänestyksessä, jossa oli 15 eri sarjaa. Vuonna 2019 yleisöennätyksen tehnyt I love me nousi hyvinvointitapahtumien joukosta yleisön suosikiksi. I love me järjestetään seuraavan kerran 16.-18.10.2020.

I love me voitti Fit Awards -äänestyksen Vuoden Hyvinvointitapahtuma 2020. Kuva: Risto Wuolle, Messukeskus.
I love me voitti Fit Awards -äänestyksen Vuoden Hyvinvointitapahtuma 2020. Kuva: Risto Wuolle, Messukeskus.

I love me on Pohjois-Euroopan suurin hyvinvointitapahtuma, jonka keskiössä ovat hyvä olo, itsestä huolehtiminen ja tyyli. Tapahtuma esittelee uusimmat hius- ja meikkityylit, muodin viimeisimmät tuulet sekä tuoreet ja innovatiiviset kauneuden ja terveydenhoidon tuotteet ja -palvelut. Viime lokakuussa I love me teki kävijäennätyksen tuomalla yhteen Messukeskuksessa lähes 60 000 muodista, kauneudesta, terveydestä ja luonnonmukaisuudesta kiinnostunutta kuluttajaa.

”I love me avaa uusia mahdollisuuksia”

I love me:n kantava ajatus on ”Tule sellaiseksi kuin olet”. Tapahtuman ohjelmasisällöt kutsuvat pysähtymään itsensä hyväksymisen äärelle, ja 500 näytteilleasettajaa tarjoavat kävijöille erilaisia vaihtoehtoja lisätä hyvää oloa ja itsestä huolehtimista omassa elämässään.

Fit Awards 2020 -äänestäjien mielestä I love me on ”monipuolinen, innostava ja uusia mahdollisuuksia avaava tapahtuma”. Tapahtuman kävijät ovat olleet tyytyväisiä sisältöihin. Kantar TNS:n lokakuussa 2019 toteuttaman kävijätutkimuksen mukaan 98 % kävijöistä oli tyytyväisiä vierailuunsa messuilla.

Fit Awards 2020 -palkitut

 

Hyvinvointitapahtuma I Love Me -messut

Hyvinvointivaikuttaja Nanna Karalahti

Treenipaikka Levi Wellness Club

Treenimallisto Yvette X Martina

Meikkituote IsaDora Active All Day Wear Mascara

Ihonhoitotuote Lumene Nordic Hydra Lähde

Hiustuote Four Reasons Invisible Dry Shampoo

Teknologia Polar Ignite

Treeniväline Painollinen hulavanne

Terveysteko XXL Dance

Sometili @eevsku

Treenijuoma Puhdistamo Natural Energy Drink

Ruokauutuus Verso Foods Beanit

Kirja Henri Tuomilehto ja Jouni Vornanen: Nukkumalla menestykseen (Tammi)

Podcast Auta Antti

Fit-lehti toteutti vuoden 2019 lopussa yleisöäänestyksen, jossa lehden lukijat ja seuraajat saivat kertoa mielipiteensä parhaista treenaamisen, ruuan ja hyvinvoinnin välineistä, teoista ja vaikuttajista. Vastauksia tuli tuhansia ja niiden perusteella palkittiin 15 Fit Awards -voittajaa. Ensimmäiset Fit Awards -palkitut on julkaistu lehden tammikuun numerossa (ilm. 8.1.2020).

Lisätietoja:

tiedottaja Riikka Luomanpää, p. 050 540 4231, riikka.luomanpaa@messukeskus.com

www.iloveme.fi, www.facebook.com/iloveme.fi, IG: @iloveme_official, #iloveme2020

Kuvia I love me 2019 -messuista: http://bit.ly/ILoveMe2019

Kuvat

I love me voitti Fit Awards -äänestyksen Vuoden Hyvinvointitapahtuma 2020. Kuva: Risto Wuolle, Messukeskus.
I love me voitti Fit Awards -äänestyksen Vuoden Hyvinvointitapahtuma 2020. Kuva: Risto Wuolle, Messukeskus.
Lataa

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Messukeskus
Messukeskus
Messuaukio 1
00520 HELSINKI

+358 40 450 3250http://www.messukeskus.com

Messukeskus edistää suomalaista elinkeinoelämää tekemällä kasvua kohtaamisista. Tarjoamme messuille, kokouksiin, kongresseihin ja muihin tapahtumiin 7 muuntautuvaa hallia, 40 erilaista kokoustilaa, 21 ravintolaa, uudistuneen tapahtumahotellin ja täydelliset tapahtumapalvelut. Messukeskus järjestää vuosittain 65 messutapahtumaa ja 1500 kokousta ja kongressia, joihin osallistuu yli miljoona vierasta. | Messukeskus – sata vuotta tapahtumien keskipisteessä 

Messukeskus Helsinki, Expo and Convention Centre, promotes Finnish welfare by enabling effective face to face encounters at exhibitions, meetings, conferences and other events. We host 65 exhibitions and 1,500 meetings and congresses each year providing a perfect venue with 7 adaptable halls, 40 conference spaces, the 4,400-seater Amfi Hall auditorium, 21 restaurants, a fully renewed event hotel, and all event services. Over one million visitors take part in the events. | Messukeskus – A century in the centre of events 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Messukeskus

Matkailuajoneuvoalalla hyvä syke17.1.2020 08:30:00 EETTiedote

Matkailuajoneuvolla liikkuminen ja lomailu on kasvussa. Ajoneuvomatkailun etuja ovat erityisesti liikkumisen ja olemisen vapaus, soveltuvuus kaikenlaisiin elämäntilanteisiin sekä ympäristölle vähäisempi kuormitus lento- ja risteilymatkustamiseen verrattuna. Lisäksi nykyaikainen suunnittelu mahdollistaa ympärivuotisen ja mukavan liikkumisen. Helsingin Caravan-messuilla kerrotaan ajoneuvomatkailun mahdollisuuksista ja esitellään lähes 200 erilaisiin tarkoituksiin soveltuvaa ajoneuvoa. Caravan-messut järjestetään perjantaista sunnuntaihin 17.– 19.1. Messukeskuksessa Helsingissä.

PacTec, FoodTec & PlastExpo Nordicissa puhutaan alan vastuullisuudesta ja tulevaisuuden trendeistä17.1.2020 07:55:00 EETTiedote

Pakkaus-, elintarvike- ja muovialan ammattitapahtuma PacTec, FoodTec & PlastExpo Nordic tuo esille alojen tulevaisuutta ja nykyhetkessä vaikuttavia trendejä. Ääneen pääsevät erityisesti vastuulliset tuotantomenetelmät ja materiaalit, sekä tulevaisuuden työnantajat. Tapahtumakokonaisuus PacTec, FoodTec & PlastExpo Nordic järjestetään Helsingissä Messukeskuksessa 11.-12.3.2020.

AJONEUVOMATKAILU ON NYT TRENDIKÄSTÄ – UUTUUDET ESILLÄ HELSINGIN CARAVAN-MESSUILLA15.1.2020 16:31:20 EETTiedote

Matkailuautolla, -vaunulla tai retkeilyautolla matkustamisesta on omatoimimatkailun myötä tullut entistä suositumpaa. Nyt ei enää körötellä autojonoissa vaan nautitaan matkustamisen vapaudesta vaikkapa talvella Lofooteilla surffausmatkalla perheen kanssa. Helsingin Caravan-messuilla kerrotaan ajoneuvomatkailun mahdollisuuksista ja esitellään lähes 200 erilaisiin tarkoituksiin soveltuvaa matkailuajoneuvoa. Caravan-messut järjestetään perjantaista sunnuntaihin 17. – 19.1.2020 Messukeskuksessa Helsingissä.

Matkailututkimus 2020: Suomalaisten matkoissa korostuu rentoutuminen, arjen elämykset ja paikallisen kulttuurin säilyttäminen15.1.2020 09:30:00 EETTiedote

Matkamessujen Matkailututkimus 2020 selvitti jälleen suomalaisten matkustamisen syitä ja matkailuun liittyviä mielipiteitä. Matkalta haetaan arjen elämyksiä ja paikallista kulttuuria. Vastuullisuutta mietitään matkapäätöstä tehdessä aiempaa enemmän. Matkamessut on auki yleisölle Helsingissä Messukeskuksessa 17.− 19.1.2020.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme