Messukeskus

I love me vinkit syksyyn: Lisää unta ja vastustuskykyä

Jaa

Kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin tapahtuma I love me tarttuu ajassa esiintyviin ilmiöihin sekä nostaa esiin trendejä ja uutta tietoa terveydestä. Tänä vuonna näyttelyssä korostuvat erilaiset hyvinvointituotteet, kuten juomat ja ravintolisät. Puheenvuoroissa nousevat esiin nukkuminen ja vastustuskyvyn lisääminen, liikuntalajeista uutuuksina nähdään sokkojooga ja qigong. I love me järjestetään Messukeskuksessa 18.20.10.2019.

Hyvinvoinnista kiinnostuneet hakevat vinkkejä I love me -messuilta. Kuva: Risto Wuolle, Messukeskus.
Hyvinvoinnista kiinnostuneet hakevat vinkkejä I love me -messuilta. Kuva: Risto Wuolle, Messukeskus.

I love me -messut antaa hyvän läpileikkauksen siihen, millaisia uusia tuotteita ja palveluita hyvinvointiin liittyen on markkinoilla. Tänä vuonna näyttelyssä korostuvat erilaiset hyvinvointijuomat ja ravintolisät. Ohjelmalavalla terveystieteiden kandidaatti Johanna Vänskä avaa sitä, miten ravinteet imeytyvät ravinnosta ja lisäravinteista. Muista fyysisen hyvinvoinnin teemoista painottuvat liikunta ja uni. Nukkumiseen liittyen käsitellään uniterapiaa, unen vaikutuksia sekä unihäiriöitä.

-        Reilun kymmenentuhannen unihäiriöpotilaan hoitokokemuksella väitän, että sen kokonaisvaltaisempaa hyvää ei itselleen voi kukaan tehdä, kun panostaa omaan nukkumiseensa. Mutta meistä vain joka viides sen tekee, ja ihmettelen aina, miksi näin on. Riittävä uni on avain laadukkaampaan elämään, muistuttaa unilääkäri Henri Tuomilehto.

Syksyisin ja talvisin vaanivan funssakierteen selättämiseksi on monia keinoja. Ohjelmissa nostetaan esiin vastustuskyvyn ylläpitäminen, ja Neosmart Health tarjoaa uusimpiin tutkimustuloksiin nojaten arjessa toteutettavia vinkkejä.

-        Ihmisen vastustuskykyyn vaikuttaa monet tekijät, kuten esimerkiksi elimistön ravitsemustila, stressi, uni, suoliston mikrobiomin tasapaino sekä sairaudet. Parhaiten vastustuskykyä voidaan tukea kartoittamalla sen suurimmat epäkohdat kattavin laboratoriokokein. Tulosten perusteella annettavat yksilölliset ohjeet yhdistettynä mahdollisiin elämäntapamuutoksiin antavat parhaan avun oman vastustuskyvyn päivittäiseksi tueksi, kuvaavat sairaanhoitajat Heta Siranko ja Christa Mäyrä.

Sokkojooga haastaa keskittymään

Liikunnasta puhutaan I love me:ssä motivaation, ravinnon, ulkoliikunnan ja kotitreenien näkökulmasta. Vauhdikkaissa sporttinäytöksissä esitellään tanssia, Krav Magaa ja voimistelua sekä syksyn ryhmäliikuntauutuuksia. Messuilla pääsee myös kokeilemaan eri liikuntamuotoja, kuten kiinalaista qigong-itsepuolustusta, taijia, tankotanssia ja kehonpainoharjoittelua. I love jooga tarjoaa maistiaisia muun muassa uudesta sokkojoogasta ja muista pehmeistä lajeista.

-        Sokkojooga on harjoitus, jossa kaikki lähtee sisältä, omasta itsestä. Ulkomaailmalla ja sillä, miltä näyttää, ei ole merkitystä. Harjoitus tehdään laput silmillä, tarkoitus on keskittyä omaan kehoon ja kuunnella ohjaajan neuvoja. Sokkojooga sopii myös aloittelijalle, sillä ohjeet ovat hyvin konkreettisia ja selkeitä, kertoo Yoga Nordicin toimitusjohtaja Petri Linnankivi.

I love me on tyylin, hyvän olon ja itsestä huolehtimisen tapahtumakokonaisuus. Se järjestetään 18.–20.10.2019 Messukeskuksessa Helsingissä. www.iloveme.fi

I love me:n pääyhteistyökumppani on ELLE. Elämästä kuuluu nauttia. Sen kuuluu olla hauskaa, värikästä ja inspiroivaa, aivan kuten on Suomen johtava muotilehti, ELLE.

Messukeskus – Sata vuotta tapahtumien keskipisteessä | 100.messukeskus.com

 

OHJELMAPOIMINTOJA

Koko ohjelma osoitteessa www.iloveme.fi

Uni

pe klo 14.00 Nukkumalla menestykseen (Henri Tuomilehto, unilääkäri, Tammi) Klinikka-lava
la klo 11.00 Mitä on uniterapia? (uniterapeutti/uniliitto) Klinikka-lava
su klo 12.00 Uni on supervoimasi (Kaisa Jaakkola/Matri) Klinikka-lava
su klo 15.30 Unihäiriöt ja niiden hoito (Markku Partinen/Uniliitto) Klinikka-lava

Fyysinen terveys

pe klo 14.30 Suunterveyden vaikutus fyysiseen suorituskykyyn (Hammaslääkäri Karri Åberg) Klinikka-lava
pe klo 16.30 Selkäkipu ja selän itsehoito (Selkäliitto) Klinikka-lava
pe klo 17.00 Sijoita tulevaisuutesi – panosta terveyteesi. Uusimmat tutkimukset vastustuskyvyn ylläpitämiseksi (Neosmart Health) Klinikka-lava
la klo 11.30 Suoliston hyvinvointi (lääkäri Marjo Valonen) Klinikka-lava
la klo 15.00 Valitse ohituskaista ravinteille ja varmista imeytyminen! (TtK/ravitsemustiede Johanna Vänskä) Klinikka-lava
la klo 15.30 Kuka meitä ohjaa? Suolistomikrobien merkitys päätöksiimme, terveyteen ja onnellisuuteen. (PUR Hyvinvointikauppa) Klinikka-lava

Hyvinvointi ja liikunta - puheenvuorot

pe klo 12.00 ja su klo 12.00 Areena puhe: Porrastreeniä ja polkujuoksua – ulkoliikunta kunniaan (Päivi Ekola, Fit-lehti) Areena
pe klo 16.30 Areena puhe: Motivoidu treenaamaan kehittävästi ja tee kunnon tulosta! (Katarina Tunturi) Areena
la klo 16.30 Mindfulnessin voima (Leena Pennanen/Center for Mindfulness Finland) Forum
su klo 12.30 Areena puhe: Treenaa Nanan kanssa - kotitreeniä ja hyvinvointia (Nana Heikkilä) Areena
su klo 14.30 Areena puhe: Ravinto treenin pohjalla (Martina Aitolehti/ProNutrition) Areena

Liikuntaesitykset ja kokeilutunnit

pe klo 13.30, la klo 11 ja su klo 13.30 StepUp Schoolin oppilaiden vauhdikkaat tanssiesitykset Areena
pe klo 14.00, la klo 16 ja su klo 12.30 Sokkojooga (Yoga Nordic) I love jooga
pe klo 17.00 Yin-jooga (Ohmygoodness – joogastudio) I love jooga
pe klo 17.30 Hurrikaani Mighty LIVE -treeni // TFW Helsinki X Mighty44 Areena
la klo 13.00 Flow-jooga (Ohmygoodness – joogastudio) I love jooga
su klo 14.00 Vinyasa-jooga (Ohmygoodness – joogastudio) I love jooga

Koko ohjelma osoitteessa iloveme.fi

Lisätietoja:

Messukeskus, tiedottaja Riikka Luomanpää, p. 050 540 4231, riikka.luomanpaa@messukeskus.com

www.iloveme.fi

www.facebook.com/iloveme.fi  

IG: @iloveme_official

#iloveme2019

Kuvia I love me -messuilta 2018: https://mediabank.messukeskus.com/kuvat/I+love+me/Kuvat+I+Love+Me+18/

Lisätietoa median akkreditoitumisesta I love me -messuille: http://messukeskushelsinki.fi/uutishuone/akkreditointi/

Instagram @iloveme_official

Kuvat

Hyvinvoinnista kiinnostuneet hakevat vinkkejä I love me -messuilta. Kuva: Risto Wuolle, Messukeskus.
Hyvinvoinnista kiinnostuneet hakevat vinkkejä I love me -messuilta. Kuva: Risto Wuolle, Messukeskus.
Lataa

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Messukeskus
Messukeskus
Messuaukio 1
00520 HELSINKI

+358 40 450 3250http://www.messukeskus.com

Messukeskus on ihmisläheinen media, joka luo kasvua aitojen kohtaamisten kautta. Suomen suurin tapahtumajärjestäjä tuottaa tai isännöi vuosittain 50 messutapahtumaa ja tuhat kokousta ja kongressia, joihin osallistuu 1,1 miljoonaa vierasta.Tarjoamme messuille, kokouksiin, kongresseihin ja muihin tapahtumiin 7 muuntautuvaa hallia, 40 erilaista kokoustilaa, 21 ravintolaa, uudistuneen tapahtumahotellin ja täydelliset tapahtumapalvelut. | Messukeskus – sata vuotta tapahtumien keskipisteessä 

Messukeskus Helsinki, Expo and Convention Centre, creates growth through encounters. We are the largest event organiser in Finland producing or hosting 50 exhibitions and one thousand meetings and congresses with 1,1 million visitors annually. We provide a perfect venue with 7 adaptable halls, 40 conference spaces, the 4,400-seater Amfi Hall auditorium, 21 restaurants, a fully renewed event hotel, and all event services. | Messukeskus – A century in the centre of events 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Messukeskus

Kongressimessut starttaavat Messukeskuksen syksyn18.6.2020 14:44:45 EESTTiedote

Valtioneuvosto linjasi keskiviikkona 17.6. että yli 500 henkilön sisätilatapahtumia voi elokuusta alkaen järjestää, kunhan tapahtumissa huolehditaan hygieniasta, turvaetäisyyksistä ja asiakasmäärien rajaamisesta. Tapaamisrajoitusten johdosta maaliskuulta siirtynyt Kongressimessut päästään siis toteuttamaan suunnitelmien mukaisesti 26.-27.8.2020, messuvieraiden ja näytteilleasettajien riskittömään tapahtumaosallistumiseen vahvasti panostaen.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme