Pohjois-Pohjanmaan sairaanhoitopiiri (PPSHP)

Ideoi kaverihahmo Oysin lapsiasiakkaille

Jaa

Voittajaidean lähettäjä palkitaan kirjakaupan lahjakortilla

Etsimme Oulun yliopistollisen sairaalan lapsiasiakkaiden kaveriksi uutta ja innostavaa hahmoa kaikille lapsille ja nuorille avoimella ideahaasteella. Kaverihahmo lisää turvan ja ilon tunteita sairaalassa käynnin aikana. Hahmo tulee näkymään Oysin viestintämateriaaleissa ja opastuksessa, seikkailemalla esimerkiksi opastavana tarrana seinillä sekä uuden sairaalan leikkitiloissa.

Ideahaasteeseen osallistumisesta saat tarkemmat tiedot nettisivuiltamme osoitteessa www.ppshp.fi/kaverihahmo. Sivuilla on säännöt ja linkki nettilomakkeeseen, jonka kautta voit lähettää meille ideasi.

Lähetä meille hahmon kuva, nimi sekä lyhyt tarina siitä, miksi juuri tämä hahmo sopisi Oysin lapsiasiakkaiden kaveriksi. Jos piirrät hahmon käsin, myös hyvälaatuinen valokuva piirustuksesta riittää. Ideahaasteeseen voi osallistua useammalla kuin yhdellä ehdotuksella.

PPSHP:n asiakkaista ja henkilökunnasta koostuva raati valitsee toteutettavan hahmon. Yleisöllä on mahdollisuus peukuttaa omaa suosikkiaan ennakkoraadin valitsemista ideoista Oysin Facebook-sivuilla osoitteessa www.facebook.com/OYS2030. Toteutettavan hahmon ja yleisön suosikin ideoija palkitaan Suomalaisen kirjakaupan lahjakortilla (arvot 200 € ja 50 €).

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Pauliina Hyrkäs, innovaatiotoiminnan suunnittelija ja koordinaattori, PPSHP, pauliina.hyrkas@ppshp.fi

Taija Sailio, taidesuunnittelija, PPSHP, taija.sailio@ppshp.fi

Kuvat

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Pohjois-Pohjanmaan sairaanhoitopiiri (PPSHP)
Pohjois-Pohjanmaan sairaanhoitopiiri (PPSHP)
Kajaanintie 50
90220 Oulu

Pohjois-Pohjanmaan sairaanhoitopiiri PPSHP hallinnoi Oulun yliopistollista sairaalaa. OYS vastaa lähes puolen miljoonan suomalaisen erikoissairaanhoidon palveluista ja lähes 750 000 suomalaisen erityisvaativasta erikoissairaanhoidosta. Toimimme myös Oulaskankaan sairaalassa. Parhaillaan rakennamme kokonaan uutta yliopistollista sairaalaa. Näin hoitoprosessimme ja tilamme vastaavat myös tuleviin 2020- ja 2030-lukujen erikoissairaanhoidon haasteisiin. 

 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Pohjois-Pohjanmaan sairaanhoitopiiri (PPSHP)

Yhteistyö uusien sairaalalääkkeiden hankinnassa tiivistyy8.9.2020 13:10:26 EESTTiedote

Yliopistosairaaloiden hankintarenkaat aloittavat yhteiset sopimusneuvottelut uusien, kalliiden sairaalalääkkeiden hankinnoista. Lisäksi perustetaan sairaanhoitopiirien yhteinen kansallinen lääkeneuvottelukunta, joka käsittelee neuvottelutuloksen. Muutos parantaa potilaiden yhdenvertaisuutta, varhaista pääsyä merkittävien uusien lääkeinnovaatioiden piiriin ja hillitsee lääkemenojen hallitsematonta kasvua.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme