MessukeskusMessukeskus

Ihana koti -sisältökokonaisuus jatkaa Habitaren ja Kevätmessujen teemoja läpi vuoden

Jaa

Ihana koti on Messukeskuksen tuottama uusi sisältökokonaisuus, joka tarjoaa video-, artikkeli- ja tapahtumasisältöjä läpi vuoden.

Ihana koti laajentaa Helsingin Messukeskuksen kahden suosikkitapahtuman, Habitaren ja Kevätmessujen, teemat ja tunnelmat nautittavaksi ympäri vuoden. Sivusto tarjoaa inspiroivaa, positiivista, inhimillistä ja rohkaisevaa sisältöä kaikille kotoilusta, sisustamisesta, remontoinnista ja puutarhasta kiinnostuneille. 

Messukeskuksen verkkosivuilta löytyvä sisältö tuotetaan yhdessä yrityskumppaneiden kanssa ja se avautuu artikkeleina, blogisisältöinä, haastatteluina, videoina, ja hyödyllisinä muistilistoina.  

Tavoitteena on palvella kaikkia kodin kohentamisesta kiinnostuneita entistä monipuolisemmin. Aiheina ovat esimerkiksi kodin sisustaminen, pintamateriaalien ja huonekalujen valinta, ekologinen remontointi, energiansäästö, tekstiilien hoitaminen, puutarhaniksit ja sujuva arki.  

Kotoilusta, sisustamisesta ja remontoimisesta kiinnostuneita suomalaisia on yhä enemmän. Kodista huolehtiminen luo hyvinvointia mutta tuotteiden ja remontointitekniikoiden monipuolistuessa vaatii myös osaamista. Ihana koti -sivustolla uudet ideat esitellään ihmiskasvoisesti, viihdyttävästi ja helposti omaksuttavassa muodossa.  

Ihanaan kotiin tutustuminen ei vaadi tunnuksia, ja digisisältö avautuu maksuttomana kaikille kiinnostuneille. Sisältö päivittyy jatkuvasti ja palvelee seuraajiaan ympäri vuoden sesonkeja ja vuodenaikoja seuraten.  

Ihanaan kotiin voi tutustua osoitteessa https://ihanakoti.messukeskus.com. 

Lisätietoja: Messukeskus, tiedottaja Marissa Rämänen,
044046 7220 marissa.ramanen@messukeskus.com 

www.messukeskus.com | @messukeskus | #ihanakoti  

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Messukeskus
Messukeskus
Messuaukio 1
00520 HELSINKI

+358 40 450 3250http://www.messukeskus.com

Helsingin Messukeskus on ihmisläheinen media ja turvallisuudestaan palkittu tapahtumatalo, joka luo kasvua aitojen kohtaamisten kautta. Suomen suurin tapahtumajärjestäjä tuottaa laadukkaita tapahtumia sekä vuokraa tilojaan ja palvelujaan live-, hybridi- ja virtuaalitapahtumien areenaksi. | Messukeskus – kasvua kohtaamsista | www.messukeskus.com | @messukeskus | twitter.com/messukeskus 

Helsinki Expo and Convention Centre (brand name Messukeskus) creates growth through encounters. We are the largest event organiser in Finland producing or hosting 50 exhibitions and one thousand meetings and congresses annually. We provide a perfect venue with 7 adaptable halls, 40 conference spaces, the 4,400-seater Amfi Hall auditorium, 21 restaurants, a fully renewed event hotel, and all event services, including live, virtual and hybrid events. | www.messukeskus.com | @messukeskus |  | twitter.com/messukeskus 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Messukeskus

PulPaper 2022 -tapahtuman koko ohjelma julkaistu24.5.2022 13:43:38 EEST | Tiedote

Metsäteollisuuden kansainvälinen PulPaper 2022 -tapahtuma järjestetään tiistaista torstaihin 7. – 9.6.2022 Helsingin Messukeskuksessa. Tapahtuma koostuu näyttelystä, johon osallistuu noin 250 yritystä ja ohjelmasta, joka on kokonaisuudessaan englanniksi. Ohjelmaa järjestetään messualueen Future Squarella ja tapahtumassa on kaksi maksullista seminaaria PulPaper Conference ja Green Economy Business Summit. Tapahtuma tarjoaa lisäksi paljon verkostoitumistilaisuuksia.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme