Viestintätoimisto Manifesto Oy

Ihanteellista valoa kylpyhuoneeseen

Jaa
Aamuisin valaistusta tarvitaan tulevaan päivään valmistautumiseen. Päivän menoihin laittautuessa on joskus tarvetta myös kirkkaammalle valolle. Illalla, hektisen päivän jälkeen, on puolestaan mukava rentoutua tunnelmallisessa kylpyhuoneessa ja pestä päivän pölyt pois. Muuttuvat tarpeet edellyttävät hyvää valaistusta, joka on mukautettavissa eri tilanteisiin.

LEDVANCE on tuonut markkinoille SMART+ WiFi -kylpyhuonevalaisimet, joilla voi mukauttaa kylpyhuoneen valaistusta helposti tarpeeseen sopivaksi. Värilämpötilaa vaihtavat älyvalaisimet sopivat erinomaisesti yleiseen käyttöön kylpyhuoneessa. Niitä voidaan himmentää ja valon värilämpötilaa voidaan säätää helposti lämpimän valkoisen (3000 K) ja päivänvalon (6500 K) välillä.

SMART+ WiFi -teknologiaa käyttävien kylpyhuonevalaisimien toimintoja ohjataan kätevästi älypuhelimeen ladattavalla maksuttomalla LEDVANCE SMART+ WiFi -sovelluksella. Sovelluksessa on lukuisia valmiiksi automatisoituja valaistusvaihtoehtoja, joita voi helposti myös muokata oman maun ja tarpeiden mukaan. Sovelluksessa voi myös luoda useista valonlähteistä omia ryhmiä. Linkittämällä sovelluksen Amazon Alexa tai Google Assistant -älykaiutinjärjestelmään, voidaan SMART+ WiFi -tuotteita ohjata äänikomennoilla. Lisäksi valaistuksen ohjaaminen onnistuu myös erillisellä kaukosäätimellä. 

SMART+ WiFi -kylpyhuonevalaisimien valon värilämpötilan säätö- ja himmennysominaisuuksien ansiosta kylpyhuone on aina täydellisesti valaistu.

LEDVANCE SMART+ WiFi Orbis Bath IP44 TW -seinävalaisimet

Kylpyhuoneisiin soveltuvat tyylikkäät älyseinävalaisimet antavat peilin läheisyydessä optimaalista valoa laittautumiseen ja tunnelmallista valoa kylpyhetkiin. WiFi-teknologialla toimivat valaisimet ovat ohjattavissa LEDVANCE SMART+ WIFI -sovelluksella. Valaisimien valon määrää ja värilämpötilaa on mahdollista säätää lämpimän valkoisen ja päivänvalon välillä (3000 - 6500 K). Näin kylpyhuone on aina ihanteellisesti valaistu. Valaisimia on saatavilla mustana ja valkoisena, sekä eri pituuksilla 30 cm tai 40 cm. Valaisimet tuottavat pituudesta riippuen 1200 tai 1600 luumenin valovirran.

LEDVANCE SMART+ WiFi Orbis Disc IP44 -kattovalaisimet

Pyöreät ja ohuet pinta-asennettavat älykattovalaisimet koristekehyksellä ovat yksinkertaisen kauniita ja valaisevat ihanteellisesti kylpyhuoneen. WiFi-teknologiaa käyttävien valaisimien valon määrää ja värilämpötilaa on mahdollista säätää lämpimän valkoisen ja päivänvalon välillä (3000 - 6500 K). Valaisimia on saatavilla eri värisillä kehyksillä ja eri kokoisina. Mustakehyksinen valaisin on halkaisijaltaan 50 cm ja antaa valoa 4000 lm. Valkokehyksinen valaisin on halkaisijaltaan 40 cm ja antaa valoa 1900 lm. Kromikehyksinen valaisin on halkaisijaltaan 30 cm ja antaa valoa 1400 lm.

LEDVANCE SMART+ WiFi Neon flex LED-nauha

Sisustuksellinen LED-nauha on ihanteellinen valinta erilaisten valaistustunnelmien luomiseen kylpyhuoneessa. Se antaa tasaista valoa eri värilämpötiloissa (2700 K - 6500 K) ja väreissä, joita on valittavana noin 16 miljoonaa erilaista. Lisäksi nauha on himmennettävissä. WiFi-teknologialla toimiva monipuolinen LED-nauha soveltuu kylpyhuoneiden lisäksi puutarhoihin, parvekkeille ja muihin ulko- tai sisätiloihin luomaan niin epäsuoraa kuin suoraa valaistusta. LED-nauhan kotelointiluokka on IP65 ja virtalähteen IP44. Saatavilla 3 metrin ja 5 metrin pituisena.

SMART+ WiFi -tuoteperheeseen sisältyy kylpyhuonevalaisimien lisäksi monipuolisesti erilaisia valaisimia sisä- ja ulkotiloihin, lamppuja, etäohjattavia pistorasioita, kaukosäädin sekä LED-valonauhoja. Ne ovat saatavilla hyvin varustelluilta jälleenmyyjiltä.

SMART+ WiFi ja SUN@HOME-älyvalaistustuotteita on esillä Viestintätoimisto Manifeston Showroomissa sekä digitaalisessa Showroomissa. Pyydä tunnukset digitaaliseen Showroomiin nettisivujen kautta tai lähettämällä sähköpostia osoitteeseen showroom@manifesto.fi.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Lisätiedot:


Jenni Laakso
Marketing Manager, LEDVANCE Oy
puh. 09 7422 3307
jenni.laakso@ledvance.com


Tuotekuvat ja -lainat sekä Showroom:


Iiris Maijo
Viestintäkonsultti, Viestintätoimisto Manifesto
puh. 040 034 5877
iiris.maijo@manifesto.fi

Kuvat

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Viestintätoimisto Manifesto Oy
Viestintätoimisto Manifesto Oy
Salomonkatu 17 B (Autotalo, 12. krs)
00100 Helsinki

https://www.manifesto.fi

LEDVANCE on yksi maailman johtavista yleisvalaistuksen toimittajista ammattilaisille ja kuluttajille. Yhtiöllä on oma toimisto yli 50 maassa ja liiketoimintaa yli 140 maassa. OSRAM GmbH:n yleisvalaistuksen liiketoiminnasta syntynyt LEDVANCE tarjoaa kattavan valikoiman LED-valaisimia laajalle käyttöalueelle, älykkäitä valaistustuotteita älykoteihin ja rakennuksiin, yhden kattavimmista LED-lamppuvalikoimista alalla, perinteisiä valonlähteitä, LED-nauhajärjestelmiä sekä valonohjausjärjestelmiä.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Viestintätoimisto Manifesto Oy

Turkin perinteikästä ja kestävää ruokakulttuuria juhlitaan toukokuussa ympäri maailmaa23.5.2023 08:30:00 EEST | Tiedote

Yli tuhannen vuoden kulttuurien ja perinteiden, sosiaalisen perinnön ja tarinoiden muovaama turkkilainen keittiö tarjoilee maailmalle omaleimaisia ja monipuolisia makujaan Turkkilaisen keittiön viikolla 21.–27. toukokuuta. Tämä tärkeä seitsenpäiväinen tapahtuma esittelee ainutlaatuisia reseptejä ajattomasta turkkilaisesta keittiöstä ja korostaa samalla ikivanhan ruokaperinteen kestävyyttä.

Kodin älyvalaistustrendit 202322.5.2023 08:00:00 EEST | Tiedote

Kodin valaistus ei ole enää vain valojen päälle ja pois kytkemistä, vaan sillä on mahdollista tehdä paljon enemmän. Valaistus on yksi kodin keskeisimmistä tunnelmanluojista, hyvällä valaistuksella on myös merkitystä esimerkiksi kotona työskentelyn mielekkyyteen tai illalla rauhoittumiseen. Oikeanlaisella valaistuksella on mahdollista luoda haluttua tunnelmaa, korostaa kodin esteettisiä muotoja, lisätä vireyttä sekä turvallisuutta. LEDVANCEn SMART+ WiFi ja SUN@HOME-älyvalaistusvalikoimasta löytyy ratkaisu erilaisiin valaistustarpeisiin.

Tietokeskus kiihdyttää kasvuaan ostamalla MPY Yrityspalvelut Oyj:n16.5.2023 13:01:00 EEST | Tiedote

Kotimainen ICT-palveluyhtiö Tietokeskus Finland Oy ostaa pk-yrityksille ja julkishallinnolle tietotekniikkapalveluja tarjoavan MPY Yrityspalvelut Oyj:n MPY Osuuskunnalta. Yrityskauppa tukee Tietokeskuksen kasvustrategiaa ja vahvistaa entisestään yhtiön asemaa nopeimmin kasvavana pk-yritysten ICT-palvelujen tarjoajana. Yrityskauppa nostaa yhtiön liikevaihdon noin 130 miljoonaan euroon ja henkilöstömäärän 500:aan. Tietokeskus ja MPY Yrityspalvelut muodostavat kaupan jälkeen suurimman kotimaisen pk-yritysten ICT-palveluihin keskittyneen toimijan.

Stina Krookin säätiö jakaa yhteensä 154 000 euroa kuva- ja näyttämötaiteen tekijöille Suomessa – kunniapalkinto tänä vuonna näyttämötaiteilija Pekka Sonckille11.5.2023 08:01:00 EEST | Tiedote

Stina Krookin säätiö on myöntänyt yhteensä 154 000 euroa kuva- ja näyttämötaiteen tukemiseen kiinnittäen erityistä huomiota Suomen ruotsinkieliseen väestöön. Tänä vuonna säätiö jakaa myös yhden 10 000 euron arvoisen kunniapalkinnon näyttelijä, ohjaaja ja dramaturgi Pekka Sonckille. Kunniapalkinnon ohella säätiö on jakanut stipendejä 22 merkittävälle kuva- ja näyttämötaiteen edustajalle. Palkintojenjako pidetään torstaina 11. toukokuuta kello 16 Luckanissa Helsingissä.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme