*Restel Oy

Ikaalisten kylpylä sekä Oulun ja Lahden keskustahotellit muuttuvat tänään Scandiceiksi - hotellivieras haluaa nyt terveellisen aamiaisen

Jaa

Ikaalisten maamerkkinä tunnettu Ikaalisten Kylpylä sekä Cumulus City Oulu ja Cumulus City Lahti muuttuvat tänään Scandic-hotelleiksi. Yhä useampi hotellivieras haluaa nykyään nauttia terveellisen aamiaisen.

Scandic Ikaalisten Kylpylä aamiainen
Scandic Ikaalisten Kylpylä aamiainen

Vuonna 1965 perustettu Ikaalisten kylpylä tarjoaa kokoustilat jopa 700 hengelle ja työpaikan sadalle työntekijälle. Hotellissa on hyvinvointiosasto, joka tuottaa muun muassa Kelan kuntoutuspalveluja. Niitä tarjoavat neljä lääkäriä, kolme psykologia ja toista kymmentä fysioterapeuttia.

”Hemmottelemme vieraitamme myös erilaisilla kosmetologi- ja hierontapalveluilla. Kesäksi etsimme nyt saunamajuria lämmittämään rantasaunaamme, joka sijaitsee upean Kyrösjärven rannalla”, kertoo Scandic Ikaalisten kylpylän hotellinjohtaja Titta-Liina Gustafsson.

Scandic Oulu Station sijaitsee rauhallisella kulmalla rautatieaseman ja tuomiokirkon välissä Oulussa. Hotellin kaikki yli 200 hotellihuonetta on uusittu kokonaisuudessaan noin vuosi sitten.

Scandic Lahti City on kapasiteetiltaan kaupungin suurin hotelli, joka on profiloitunut sporttihotelliksi. Hotellissa yöpyy paljon eri turnauksiin ja urheilukilpailuihin osallistuvia ammattilais- ja vapaa-ajan urheilijoita.

”Olemme pitkään toimineet pääyhteistyökumppanina Nordic Fitness Expo -tapahtuman kanssa, ja saaneet hyvää palautetta osallistujilta erityisesti siitä, miten meillä huomioidaan kisailijoiden erikoistarpeet ruoan suhteen”, kertoo Scandic Lahti Cityn hotellinjohtaja Elsi Soininen.

Vieraiden omatoimisessa käytössä ovat myös pesukone ja kuivuri, joten esimerkiksi sporttijoukkueet voivat laittaa pelipaidat illalla pesuun ja saada aamulla puhtaat ja kuivat paidat päälleen seuraavaan turnauspäivään. Hotelli sijaitsee Lahden suosituimman kauppakeskuksen Trion yhteydessä.

Aamiainen vaihtuu uusissa hotelleissa

Keskiviikkoaamusta alkaen Scandicin uusissa hotelleissa Ikaalisissa, Oulussa ja Lahdessa tarjotaan Scandic-aamiainen.

”Scandicin myötä aamiaisvalikoimamme tulee entiseen verrattuna kasvamaan. Tarjolla on yli sata tuotetta. Aamiaisella on erittäin hyvin huomioitu myös erilaiset ruokavaliot”, kertoo Scandic Oulu Stationin hotellinjohtaja Mari Vepsäläinen.

Aamiainen on hotellivieraan tärkein ateria. Terveellisyystrendien myötä myös hotellien aamiaistuotevalikoimia on muutettu.

”Hotelliaamiaisella halutaan entistä enemmän syödä terveellisiä tuotevaihtoehtoja ja leivän merkitys aamiaistuotteena on pienentynyt. Proteiinipitoinen rahka vaihtoehtona jogurtille on nykyään suosittu aamiaisella”, kertoo Scandic Lahti Cityn hotellinjohtaja Elsi Soininen.

”Tahdomme tarjota vieraillemme mahdollisimman esteettömän hotellielämyksen. Aamiaisten raaka-aineet ovat meillä suurennuslasin alla. Arkiasiakkaidemme aamiaistoiveissa korostuvat terveys, keveys ja hyvinvointi. Vieraamme haluavat nauttia luomuruisleipää, hedelmiä ja marjoja.  Viikonloppuisin herkutellaan pekonilla, munakokkelilla ja croissanteilla. Aamiaistuotteet, joiden laadussa ja valmistuksessa emme voi ilman välitöntä asiakaspalautetta tinkiä, ovat pehmeä munakokkeli, rapea pekoni ja hyvä kahvi”, summaa Scandic Hotels Oy:n ravintolatoimen johtaja Ville Ikonen.

”Ulkomaalaiset vieraamme haluavat kokeilla karjalanpiirakkaa, samoin suomalainen luomupuuro ja -ruisleipä ovat kova juttu riippumatta siitä, mistä päin maailmaa vieraamme tulevat. Hotelleissa, joissa vierailee paljon aasialaisia, aamiaisvalikoimassa on myös esimerkiksi nuudeleita ja kiinalaista riisipuuroa”, Ikonen jatkaa.

Aamiaistuotevalikoiman, tuotteiden tuoreuden ja laadun lisäksi myös niiden esillelaitto on tärkeää.

Tiistaina hotellien kaikki kyltit, tuotteet ja materiaalit vaihdetaan Scandic-brändin mukaisiksi. Samalla Scandic Friends -kanta-asiakasedut, kuten vapaaöiden käyttö ja kymmenen prosentin ravintola-alennus viikonloppuisin, ovat kanta-asiakkaiden käytettävissä.

Pohjoismainen hotellialan edelläkävijä Scandic osti Restelin koko hotelliliiketoiminnan joulukuun lopussa ja nousi kaupan myötä Suomen suurimmaksi hotelliyritykseksi. Scandic on ottanut nyt haltuunsa jo 27 Cumulus-hotellia ja vahvistanut businesmatkailun lisäksi otettaan loma- ja vapaa-ajan matkailusta. Kesäkuun 5. päivä muutetaan viimeinen Cumulus-hotelli Scandiciksi.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Titta-Liina Gustafsson, hotellinjohtaja, Scandic Ikaalisten Kylpylä
titta-liina.gustafsson@scandichotels.com, +358 400 905 460

Mari Vepsäläinen, hotellinjohtaja, Scandic Oulu Station
mari.vepsalainen@scandichotels.com, +358 40 663 1581

Elsi Soininen, hotellinjohtaja, Scandic Lahti City
elsi-maria.soininen@scandichotels.com, +358 40 649 1138

Christian Borg, kaupallinen johtaja, Scandic Hotels Oy
christian.borg@scandichotels.com, +358 400 965 171

Kuvat

Scandic Ikaalisten Kylpylä aamiainen
Scandic Ikaalisten Kylpylä aamiainen
Lataa

Linkit

Tietoja julkaisijasta

*Restel Oy
Hämeentie 19
00500 HELSINKI

https://www.restel.fi

Scandic Hotels Oy tarjoaa hotellielämyksiä Suomessa yhteensä 70 hotellissa 31 eri paikkakunnalla. Scandic on Pohjoismaiden johtava hotelliyritys, jolla on toiminnassa tai kehitteillä lähes 280 hotellia ja noin 55 000 hotellihuonetta kuudessa maassa. Scandic työllistää 16 000 tiimiläistä. Scandic Friends on Pohjoismaisen hotellialan suurin kanta-asiakasohjelma. scandihotelsgroup.com 

Scandic Hotels Oy -faktatiedot

  • Scandicista tuli 29.12.2017 tehdyn kaupan myötä Suomen suurin hotelliyritys. 
  • Kaupassa Scandic osti 35 Cumulus-hotellia ja Hotelli Seurahuoneen Helsingissä sekä 7 hotellia, jotka toimivat Holiday Inn-, Crowne Plaza- ja Hotel Indigo -brändien alla.
  • Scandicilla on nyt 70 hotellia ja 13 000 hotellihuonetta 31 paikkakunnalla. Työntekijöitä on runsaat 2 300.
  • Uudet 15 paikkakuntaa ovat Hyvinkää, Hämeenlinna, Ikaalinen, Imatra, Joensuu, Kemi, Kotka, Kouvola, Mikkeli, Nokia, Rauma, Ruka, Salo, Seinäjoki ja Siuntio.
  • Ensimmäinen Cumulus-hotelli muutettiin Scandic-hotelliksi Helsingin Meilahdessa 27.2. ja loput muutetaan 5.6.2018 mennessä. Samalla hotellien nimet vaihdetaan Scandic-brändin mukaisiksi. Holiday Inn-, Crowne Plaza- ja Hotel Indigo -brändien alla toimivien hotellien nimet eivät muutu.
  • Scandic on pohjoismainen hotellialan edelläkävijä, joka on perustettu 1960-luvulla Ruotsissa, ja jonka pääkonttori on Tukholmassa.
  • Kaikkiaan Scandic-hotelleja on 280 Suomessa, Ruotsissa, Norjassa, Tanskassa, Saksassa ja Puolassa.

 

 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta *Restel Oy