Basam BooksBasam Books

Ikuista totuutta etsitään nyt Helsingin Kirjamessuilla

Jaa

Miksi Jeesuksen opettama gnosis ei sellaisenaan ole Uudessa testamentissa? Miksi suurissa maailmanuskonnoissa kansalle ei kerrota vastauksia, joita mystikot ovat jo esittäneet perimmäisiin kysymyksiin? Kirja vastaa mm. näihin kysymyksiin.

Kirja Gnosis kertoo nimensä mukaisesti gnosiksen eli mystisen alkutiedon kulkeutumisesta muinaisen Egyptin mysteerikouluista Mesopotamian, Intian ja Lähi-Idän uskontoihin sekä antiikin filosofien ja alkukristillisen ajan gnostikkojen ajatteluun.

Kirjoittaja Pentti Tuominen lähestyy aihetta tutkivan journalistin kynällä, mistä seuraa paitsi uusia teorioita myös draamallista jännitettä. Faktat ja fiktiot elävät sulassa sovussa ja jättävät johtopäätökset sekä mielipiteen muodostamisen kullekin lukijalle.

Gnosis on kirja, johon on syytä suhtautua avoimin mielin, kuten elämäänkin. Sanotaan, että vuorelle johtaa monta polkua. Teoksessa ovat polku ja maisema. Ne johtavat löytöretkelle paitsi omaan sisimpään myös ulkoiseen todellisuuteen. Mytologisesti: totuus ei pala tulessakaan.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Pike Hilakari
pike@basambooks.fi
+358 40 532 4783

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Basam Books
Basam Books
Meritullinkatu 21
00170 HELSINKI

+358 40 532 4783https://basambooks.fi

Helsinkiläinen erikoiskustantamo Basam Books on palannut juurilleen filosofian, kaunokirjallisten klassikkojen, runojen ja suurten hahmojen elämäkertojen pariin. Vanha kunnon Basam Books jatkaa tutulla laadusta tinkimättömällä linjallaan ja kustantamon puikkoihin on palannut yli 20 vuotta alalla toiminut kustannusjohtaja Batu Samaletdin. Jatkossa kustannusohjelmaamme kuuluvat vahvasti myös äänikirjat, tavoitteena on tuoda kaikki Basam Booksin mestariteokset kuunneltavaksi myös äänikirjoina!

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Basam Books

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme