Kokkolan kaupunki

Ilmapiiriltään innostava, yhteisöllisyyteen kannustava – Kuntalaisten palvelutyytyväisyyskysely 2022

Jaa
Kokkolan kaupunkistrategia 2022 -2025 kertoo, mihin suuntaan kaupunkia halutaan kehittää, ja mitkä teemat ovat tärkeimpiä tällä kehittämistaipaleella. Kokkolan kaupungin kehittämisessä keskeisiä teemoja ovat yritysystävällisyys, lapsiystävällisyys sekä elämyksellisyys.

Teemojen avulla pyritään lisäämään asukkaiden hyvinvointia ja yhteenkuuluvuutta sekä mahdollistamaan hyvän ja merkityksellisen elämän rakentumisen Kokkolassa.

Elämyksellisyys näkyy Kokkolassa monipuolisena ja omaleimaisena kulttuuri-, liikunta- ja tapahtumatarjontana. Sitä ovat myös monipuoliset asumisen vaihtoehdot, turvalliset ja viihtyisät elinympäristöt sekä elävä kaupunkikeskusta ja aktiiviset kylät. Ehkä merkittävin elämyksellisyyden ilmentymä on kuitenkin Kokkola-henki – se, joka vahvistaa osallisuutta, yhteistyötä ja yhteisöllisyyttä.

"Tässä kaikessa onnistumista mittaamme vuosittain kuntalaisten palvelutyytyväisyyskyselyllä. Toivomme kokkolalaisten vastaavan kyselyyn, ja kertovan meille omia näkemyksiäsi palvelujen kehittämiseksi", kertoo strategiapäällikkö Piia Isosaari.

Vastaajien kesken arvotaan maastopyörä. Arvontaan voi halutessaan osallistua jättämällä yhteystiedot kyselyn lopussa. Kyselyyn vastataan nimettömänä, eikä yhteystietojasi voida yhdistää vastauksiin.

Kyselyyn voi vastata 31.1. – 17.2.2023.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Kokkola. Meillä on laajempi horisontti

Kokkolan kaupunki on Keski-Pohjanmaan kaksikielinen maakuntakeskus, jossa asukkaita on noin 48.000. Kokkolan elinkeinoelämän veturi on kansainvälisestikin merkittävä kemianteollisuuden keskittymä, jota täydentävät Suomen suurin raideliikenne- ja panamaxsatama sekä monipuolinen yritystoimijoiden verkosto. Myös monipuoliset tapahtumat, matkailu ja loma-asuminen tuovat kaupunkiin kävijöitä.

Kuningas Kustaa II Aadolf perusti Kokkolan kaupungin 400 vuotta sitten Pohjanlahden rannalle. Meri on tuonut mukanaan vahvat kaupan ja logistiikan perinteet merenkulusta ja laivanrakennuksesta teollisuuteen ja sivistykseen. Sijainti meren ja lentoyhteyksien äärellä, pääradan ja E8-tien varrella varmistaa niin ihmisten, tavaroiden kuin ideoidenkin liikkuvuuden.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Kokkolan kaupunki

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme