Ilmarinen

Ilmarinen myy toimistokiinteistön Töölönlahdella M&G Real Estatelle

Jaa

Ilmarinen on myynyt Helsingin keskustassa päärautatieaseman vieressä sijaitsevan toimistorakennuksen M&G Real Estatelle.

Osoitteessa Alvar Aallon katu 3 sijaitseva toimistokiinteistö on valmistunut vuonna 2012 ja sen vuokrattava pinta-ala on 11 845 neliömetriä. Kiinteistö tarjoaa modernit ja korkealuokkaiset toimistotilat keskeisellä paikalla julkisen liikenteen solmukohdassa. Kiinteistö on täyteen vuokrattu. Suurimmat käyttäjät ovat pörssiyhtiöt Alma Media ja Ahlström-Munksjö. Kiinteistöön kuuluu maanalainen pysäköintihalli, jossa on 43 autopaikkaa.

Ostaja on M&G Europan kiinteistörahasto, jota hallinnoi M&G Real Estate. Kauppahinta on noin 116 miljoonaa euroa.

– Ilmariseen tänä vuonna sulautunut Etera on ollut kehittämässä kiinteistöä rakennusvaiheesta lähtien. Töölönlahden alueesta on tänä aikana kehittynyt ainutlaatuinen ja haluttu alue, jossa yhdistyvät erinomainen ydinkeskustasijainti ja joukkoliikenneyhteydet, modernit ja korkeatasoiset toimistokiinteistöt sekä laaja kulttuuritarjonta, jota Musiikkitalo ja Oodi vielä osaltaan täydentävät. Nyt oli hyvä vaihe etsiä kiinteistölle uutta omistajaa ja kehittäjää, ja olemme tyytyväisiä, että omistajaksi tulee arvostettu kansainvälinen kiinteistösijoittaja M&G European (Real Estate). Ilmarinen on jatkossakin merkittävä kiinteistönomistaja Helsingin ydinkeskustan kiinteistömarkkinassa, sanoo salkunhoitaja Kenneth Nyman Ilmarisen kiinteistösijoituksista.

– Suomen talous on kehittynyt vahvasti ja kuluttajien luottamus on kasvanut, työttömyys laskenut ja bkt:n kasvu on euroalueen keskiarvon yläpuolella. Näistä syistä johtuen Helsinki on yksi Euroopan houkuttelevimpia kohteita ulkomaisille sijoituksille, ja olemme tyytyväisiä päästessämme tarttumaan tähän erinomaiseen mahdollisuuteen sijoittajiemme puolesta, sanoo johtaja Thorsten Slytå, Nordic Region, M&G Real Estate.

Lisätietoja:

Kenneth Nyman, salkunhoitaja, Ilmarinen, p. 040 843 3272

Thorsten Slytå, Director of Nordic Region, M&G Real Estate, tel. +46 8 502 565 73

Avainsanat

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Ilmarinen
Ilmarinen
Porkkalankatu 1
00018 ILMARINEN (HELSINKI)

010 195 000http://www.ilmarinen.fi

Ilmarisen tehtävänä on varmistaa, että asiakkaamme saavat työstään ansaitsemansa eläkkeen. Edistämme parempaa työelämää ja näin autamme asiakkaitamme menestymään. Kaikkiaan vastaamme 1,2 miljoonan ihmisen eläketurvasta. Eläkevastuiden katteena on 47 miljardin euron sijoitusvarallisuus.
Lisätietoja: www.ilmarinen.fi.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Ilmarinen

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme