Vaasan kaupunki - Vasa stad

Ilmianna ikäihmisten hyvinvoinnin edistäjä

Jaa

Vaasan vanhusneuvosto palkitsee ikäihmisten hyvinvointia edistäneitä henkilöitä vuosittain seniorijuhlassa. Lähetä ehdotuksesi perusteluineen 31.8.2021 mennessä.

Vuonna 2021 Vanhusneuvosto palkitsee ryhmän tai henkilön, joka on edistänyt ikäihmisten hyvinvointia esimerkiksi kehittänyt hoitomuotoa tai toimintatapaa tai tehnyt ikäihmisten edunvalvontaa. Valinnassa huomioidaan erityisesti uudet, omaperäiset tai innovatiiviset tavat edistää ikäihmisten hyvinvointia koronatilanteessa.

Lähetä ehdotuksesi perusteluineen 31.8.2021 mennessä osoitteeseen senni.korhonen@vaasa.fi tai Vaasan vanhusneuvosto / Vuorikatu 2-4, 65100 Vaasa.

Tänä vuonna seniorijuhlaa vietetään 22.10.2021 kaupungintalolla, mikäli koronatilanne sen sallii. Jos juhlaa ei voida järjestää, toteutetaan palkitseminen muulla tavoin.

Vaasan vanhusneuvosto

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Vaasan vanhusneuvoston varapuheenjohtaja Irmeli Mandell, p. 0500 367 685, irmeli.mandell@gmail.com
Vapaaehtoistyön koordinaattori Senni Korhonen, puh. 040 197 8216, senni.korhonen@vaasa.fi

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Vaasan kaupunki - Vasa stad
Vaasan kaupunki - Vasa stad
PL / PB 3
65101 Vaasa

+358 6 325 1111http://www.vaasa.fi

Vaasan kaupunki

Aina aurinkoinen Vaasa on Pohjolan energiapääkaupunki, jossa yhdistyvät innovatiivisuus, teknologia, laadukkaat palvelut, monipuolinen koulutus- ja kulttuuritarjonta sekä energinen meininki.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Vaasan kaupunki - Vasa stad

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme